Obroty na biegu jałowym
Strona 1 z 1
A ja mam jeszcze pytanko. Jak się zachowuje u was silnik na biegu jałowym po długiej i ostrej jeździe? Mi obroty spadają na około 800 i samochód odczuwalnie drży . Trzeba zdecydowanie łapać za drążek zmiany biegów bo się macha na wszystkie strony
Sorry za dziwne pytanie ale przesiadłem się za 110 konego turbo-diesla i nie wiem czego się spodziewać 
renesis!
- Od: 28 sie 2007, 18:23
- Auto: RX-8 (231HP) Revolution
Kapral_Przemo napisał(a):A ja mam jeszcze pytanko. Jak się zachowuje u was silnik na biegu jałowym po długiej i ostrej jeździe? Mi obroty spadają na około 800 i samochód odczuwalnie drży
Hmm u mnie po nagrzaniu jest normalnie 700-800 (po zapaleniu jakies 1300-1500 o ile pamietam). Ale tez zauwazylem pewne drgania tak jakby w innych osiach niz bym sie spodziewal
pzdr,
aybabtu/wojtek
- Od: 13 lip 2007, 13:18
- Auto: RX-8 Revolution SP
Kapral – mi tez drzy, jak spadna obroty do ok 800. Z tego co wiem to normalne.
RX-8 SP Titanium Grey Aero Kit :: Borla :: Greddy Air Diversion Panel :: Agency Power Pulley :: Tokico D-Spec Shocks + Tanabe GF Springs :: Racing Beat Endlinks ::
"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

"A car can be a tool but it can also be so much more. It can be a heart-starter, it can be a drug, it can be a piece of art and it can stir your soul..." J. Clarkson

Witam wszystkich,
mam maly problem z moja niedawno nabyta RX8.Jak auto jest na wolnych obrotach, to drazek zmiany biegow wpada w rezonans.Nie jest to bardzo uciazliwe, jednak drgania odczuwa sie.W serwisie powiedzieli mi, ze to normalne.Mieliscie moze z czyms takim do czynienia w Waszych Rexach?.Z gory dzieki za odpowiedzi.
mam maly problem z moja niedawno nabyta RX8.Jak auto jest na wolnych obrotach, to drazek zmiany biegow wpada w rezonans.Nie jest to bardzo uciazliwe, jednak drgania odczuwa sie.W serwisie powiedzieli mi, ze to normalne.Mieliscie moze z czyms takim do czynienia w Waszych Rexach?.Z gory dzieki za odpowiedzi.
- Od: 24 gru 2008, 04:10
- Auto: Mazda RX-8
Strona 1 z 1