Mieczyslaw napisał(a): (Zuzi? ),
Mieciu, Zosi, nie Zuzi
www.mazdaspeed.pl
Jak dla mnie wszystko było cacy i o zlocie mogę opowiadać w samym superlatywach, poza dojazdem do ośrodka 

stachan napisał(a):Ciekawe co PLaster podtrzymuje dłonią na Cytrynowym Ganku...?

szkodnik_byd napisał(a):myślę, że ze wszystkimi się przywitałem wieczorem
szkodnik_byd napisał(a):było po prostu cytrynowo
szkodnik_byd napisał(a):aż żal że nie byłem m6
Łączę się w bólu ze wszystkimi, których wozy zaniemogły i uwierzcie, że znam ten ból bo mój Mx-6 którym miałem być na zlocie odmówił posłuszeństwa w czwartek w nocy. Na szczęście mam na tyle kochaną dziewczynę, że pozwoliła mi pojechać swoją BA z5 i też się wybawić biorąc udział w konkurencjach. Oes mega turbo kozak 
makmarc napisał(a):Zajeb** * * * tzn Miodnie

To trzeba było widzieć on-line .Coraz częściej chodzą mi Ryki po głowie i nie tylko bo mojej familii też a zwłaszcza wiadomo komu ...
Cholera że ja muszę mieć tak daleko 
MIRAS M6 napisał(a):To trzeba było widzieć on-line
Szczerze powiedziawszy sądziłem że w Rykach też będziesz, wiadomość którą przekazałeś w Czaplinku o nie obecności na następnym zlocie trochę mnie nie zadowolił. Pakuj rodzinkę, bierz urlop i widzimy się w RykachMIRAS M6 napisał(a):Coraz częściej chodzą mi Ryki po głowie i nie tylko bo mojej familii też

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy