Pytania i dyskusje na temat zlotu
marius pewnie też będzie chętny 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
Wojtek napisał(a):podaj kod do licznika...
Kod do licznika
<div id="404cd">trwa inicjalizacja, prosze czekac...<a href="http://www.netbus.pl">Gry</a></div><script type="text/javascript" src="http://404bajery.pl/countdown/zegar.php?txcolor=000000&dline=2015-05-08-00-00&bgcolor=FFFFFF&mode=false&szerokosc=300&alpha=4"></script>
makmarc napisał(a):Ktoś aktualizuje listę chętnych i wpłat
Trolix

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Też mam taką nadzieję
ale puki co wszystko się komplikuje. Na początku kwietnia będę wiedział czy jadę.

-
Daniel
- Od: 21 paź 2009, 20:04
- Auto: Mazda 6 GG 2.0 163km/191Nm 2007 rok
Mazda 626 GE FP 1,8 90 km 1996 rok
Opel Omega 2,6 V6 180 km 2002 rok
Witam wszystkich
mam mazdę od niedawna i zlotu miłośników jeszcze nie zaliczyłam, jak narazie to zaliczone Borne Sulinowo zlot pojazdów militarnych
tam już fajna ekipa nam się zebrała. Namówię męża na przyjazd żeby was poznać i się zintegrować

mam mazdę od niedawna i zlotu miłośników jeszcze nie zaliczyłam, jak narazie to zaliczone Borne Sulinowo zlot pojazdów militarnych
Kwestie regulaminowe.... 
Czy brak DPFu w aucie które powinno je mieć lub przyciemnione przednie szyby narusza punkt 4.4. regulaminu?
4.4.
Samochody, co do których zaistnieje podejrzenie niespełnienia warunków stawianych
przez przepisy dopuszczające pojazdy do ruchu (braki w wyposażeniu, uszkodzenia
nadwozia, wycieki płynów itp.), mogą zostać nie dopuszczone przez Organizatora do
udziału w eliminacji.
To jest ciekawe...
12.2.
Zabronione są zachowania niesportowe, niebezpieczne i uciążliwe dla innych
uczestników (np. palenie gumy, przegazowywanie silników, głośne odsłuchy instalacji
car audio).
Naprawdę nie można?! Nigdzie?! Może jakaś chociaż wytyczona strefa z dala od tych, którzy tego nie lubią... W końcu to nie szkółka niedzielna ani spotkanie gospodyń wiejskich...

A grilla można będzie sobie na lotnisku rozpalić?!
Czy brak DPFu w aucie które powinno je mieć lub przyciemnione przednie szyby narusza punkt 4.4. regulaminu?
4.4.
Samochody, co do których zaistnieje podejrzenie niespełnienia warunków stawianych
nadwozia, wycieki płynów itp.), mogą zostać nie dopuszczone przez Organizatora do
udziału w eliminacji.
To jest ciekawe...
12.2.
Zabronione są zachowania niesportowe, niebezpieczne i uciążliwe dla innych
uczestników (np. palenie gumy, przegazowywanie silników, głośne odsłuchy instalacji
car audio).
Naprawdę nie można?! Nigdzie?! Może jakaś chociaż wytyczona strefa z dala od tych, którzy tego nie lubią... W końcu to nie szkółka niedzielna ani spotkanie gospodyń wiejskich...
A grilla można będzie sobie na lotnisku rozpalić?!
smile, nie obraź się, ale: DO PIEKŁA Z TAKIMI PYTANIAMI ! 

-
Keeper of the Art
- Od: 22 kwi 2012, 18:06
- Auto: Xedos 6 KF 98' – Sprzedany
Xedos 9 KJ 97' – Sprzedany
200SX SR20DET 89'
smile napisał(a):Czy brak DPFu w aucie które powinno je mieć lub przyciemnione przednie szyby narusza punkt 4.4. regulaminu?
4.4.
udziału w eliminacji.
o kurczaki, no to już nie mam co się spinać ze składaniem samochodu bo już na starcie mam pozamiatane

- Od: 23 wrz 2005, 14:02
- Auto: Burbo Astina
Insane Y60