Gdyby w istocie aż tyle potaniały , to okres oczekiwania byłby taki jak na mieszkanie za komuny
Przy okazji dziękuję kol. toruńczykowi za przypomnienie nam o świętach
Z wzajemnością ,Wszystkim Wszystkiego Co Najlepesze
Pozdrawiam
www.mazdaspeed.pl
bbogdan napisał(a):niknie 10
bbogdan napisał(a):Zniknie 10% cło ,powinny spaść ceny części i aut produkowanych w Japonii ,kilkadziesiąt tysięcy to mogą spaść leksusy za pół banki ,nasze mazdy 1-2 tyś to max
Przy okazji ,wesołych świąt ,i dużo szczęścia i dużo zdrowia
dareme89 napisał(a):Mój kolega za cenę max wyposażonej mazdy 6 ( Ok 130tys ) miał okazje kupić lexa is w najwyższej konfiguracji f sport, fakt ze był to prawom lutego i marca i końcówka wyprzedaży ale mazdy nawet wtedy takich nie dawały. Z reszta mój kolega teraz kupuje glc coupé zamawia w listopadzie bez żadnej wyprzedaży bo auto do zamówienia A dostał 11% zniżki, nie wspomnę ze leasing taki ze w Mazdzie można pomarzyć
toruńczyk napisał(a): wszechobecnej modzie na silniki małolitrażowe uturbowione Mazda tworzy coś co mnie przekonuje
marcin_wroc napisał(a):dareme89 napisał(a):Mój kolega za cenę max wyposażonej mazdy 6 ( Ok 130tys ) miał okazje kupić lexa is w najwyższej konfiguracji f sport, fakt ze był to prawom lutego i marca i końcówka wyprzedaży ale mazdy nawet wtedy takich nie dawały. Z reszta mój kolega teraz kupuje glc coupé zamawia w listopadzie bez żadnej wyprzedaży bo auto do zamówienia A dostał 11% zniżki, nie wspomnę ze leasing taki ze w Mazdzie można pomarzyć
zastanawiam się co twój kolega robi, i ile musi zarabiac, że stać go od tak na wydanie takiej kasy ...jak nie najbardziej wypasiona mazda, to zaraz GLC coupe...co on śpi na pieniądzach ? ludzie przecietni żyją za 2 zł. co on skonczył jakies studia ? co on robi ? w polsce jest tylko 900 tys osób, które zarabiał powyżej 100 zł rocznie...naprawde co on robi ?
marcin_wroc napisał(a):Wcześniej do naszych salonów trafi też kilka innych nowości Mazdy. Od maja do lipca czeka nas zatrzęsienie faceliftingów – zacznie się od crossovera CX-3, później zadebiutuje odświeżona Mazda 6, prawdopodobnie z silnikiem 2.5, oraz CX-5 i MX-5. Miłośnicy Mazdy nie powinni narzekać na ten rok.''
czyli jednak znowu face fifting cx3 ? ....co roku to troche za często...
źródło:
http://moto.pl/MotoPL/56,88389,22854403 ... ka.html#MT
dareme89 napisał(a):mazda 6 miala juz chyba 4 liftingi wiec bym sie nie zdziwil. z reszta jaki oni lifting zrobili rok temu? zmienili zegary, kierownice, ramke ekranu i dodali podgrzewana kiere. przeciez takie zmiany dla producenta to zaden koszt. mysle ze cos zmienia z wygladu wzorujacac sie na cx5.
co do mazdy 6 to silnik 2.5 juz bym w ofercie, teraz ma byc 2.5 ale turbo ktory sprzedawany jest w stanach w cx9.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 2 gości
Moderatorzy CX-30 / CX-50 / CX-60, Moderatorzy CX-3 / CX-5 / CX-7 / CX-9