Czy ma ktoś dojście do pełnej wersji programu lub może mnie pokierować gdzie znaleźć program w pełnej wersji, taki bez corocznej subskrypcji?
Program diagnostyczny ForScan
Strona 1 z 1
Przejrzałem forum w celu wybrania programu do sprawdzenia co w Maździe piszczy i wiem, ze najlepszy jest ForScan i tak jak nie miałem problemu z znalezieniem interfejsu, bo jest np. na Alledrogo za rozsądne pieniądze, ale z programem zaczęły się "problemy". Wiem, można pobrać darmową wersję ze strony https://forscan.org na dwa miesiące lub roczną subskrypcję za 20 dolarów, tyle, że rok to za mało, bo Mazda zostaje na długo
Czy ma ktoś dojście do pełnej wersji programu lub może mnie pokierować gdzie znaleźć program w pełnej wersji, taki bez corocznej subskrypcji?
- Od: 17 sie 2024, 09:42
- Auto: Mazda2, DJ, Skyactiv 1,5(90
KM), 2018
Dziękuję za szybką reakcję i podpowiedź. Szkodą, że nie można mieć programu na zawsze...bo 2 miesiące szybko miną i co dalej? Pozwolą na ponowne pobranie, gdy te 2 miesiące miną? Jest jakaś kwarantanna, czy można pobrać ponownie do woli i jeszcze trochę?
- Od: 17 sie 2024, 09:42
- Auto: Mazda2, DJ, Skyactiv 1,5(90
KM), 2018
Licencja w Forscan jest jedynie na AsBuild, czyli zmiana konfiguracji modułów pojazdu. Jest o tym wątek w dziale 3BM/BN. Cała reszta jak diagnostyka, czyszczenie błędów itp. jest darmowa i bezterminowa. A 2 miesięczną licencję na pełen pakiet możesz odnawiać ile razy chcesz.
- Od: 14 cze 2006, 01:01
- Auto: 1. Mazda CX60 KH PHEV
2. Mazda 3 BM Skyactiv-D
Strona 1 z 1