andrep napisał(a):Dziurga napisał(a):Będziemy
No No ,widziałem jak się cacuszko błyszczy...
no to pooglądamy dokładniej
kongobongo napisał(a):To i ja może z rodzinką podjadęPierwszy raz musi kiedyś nastąpić
Zapraszamy serdecznie
www.mazdaspeed.pl
andrep napisał(a):Dziurga napisał(a):Będziemy
No No ,widziałem jak się cacuszko błyszczy...
kongobongo napisał(a):To i ja może z rodzinką podjadęPierwszy raz musi kiedyś nastąpić
xRafalx napisał(a):Moi drodzy, druga niedziela się zbliża więc zapraszam wszystkich na tak zwanego cyklona
12.03.2017
godzina 16:00
Parking kryty +1 Centrum Handlowe Krokus
Zapraszam wszystkich, rozpocznijmy ten sezon z pompą
Mam nadzieję, że frekwencja dopisze
Dziurga napisał(a):Zapraszamy serdeczniemiło będzie poznać
Dziurga napisał(a):i do mycie pojedzie przez spotem ;]
QbxM3 napisał(a):Panowie jakby ktoś potrzebował kompletny układ wydechowy na zamówienie, to mamy nowego magika od takich rzeczy i obecnie w dużo niższej cenie niż konkurencja, jak coś to priv
Witajcie! Zapraszam Was na kolejne spotkanie na torze gokartowym – mile widziani zarówno starzy wyjadacze jak i początkujący, dla każdego znajdziemy odpowiednie miejsce
* Miejsce: ZygZak Karting, ul. Legionów 26-28, Bielsko-Biała
* Termin: 8 kwietnia, godz. 17:45
* Koszt: zależy od liczby uczestniczących osób, ok 35-40zł za ~ 20 min jazdy, można się zapisać na więcej niż 1 przejazd
* Obowiązuje kominiarka pod kask – możesz ją zakupić na miejscu. Nie dotyczy osób posiadających własny kask.
* Liczba miejsc ograniczona, rezerwacja miejsca poprzez przedpłatę kosztów przejazdu, wstępnie 35 zł / przejazd (jeśli będzie konieczność korekty, poinformuję na miejscu), płatna na konto:
26 1140 2017 0000 4502 0503 8312, Mirosław Zyzak, w tytule przelewu proszę wpisać: "Gokarty 2017/04" + imię i nazwisko osoby (lub osób) za którą dokonywana jest wpłata
Przypisanie do poszczególnych przejazdów odbywa się na podstawie najlepszego uzyskanego do tej pory czasu – aby w miarę możliwości nie mieszać zbyt mocno na torze osób o różnych poziomach umiejętności. Więc tutaj również informacja dla „pierwszaków” – nie obawiajcie się, jeśli chcecie spróbować czegoś nowego, znajdzie się dla Was odpowiednie miejsce
Dla zainteresowanych – dalsza część wieczoru to wspólny wypad do pizzerii / restauracji, gdzie na spokojnie już można będzie podyskutować nie tylko na tematy motoryzacyjne. Miejsce potwierdzę w późniejszym terminie, gdy będzie już znana liczba chętnych, wstępnie Colorata Pizzeria & Steak House w Wilkowicach lub Restauracja Maximus w Bielsku-Białej.
Proszę o deklarowanie się osób zdecydowanych na 100% – jeśli nie jesteś pewien przybycia – zaznacz to wyraźnie we wpisie
W razie pytań – piszcie śmiało.
Do zobaczenia!
Pozdrawiam,
Mirek
balcerek napisał(a):Pytanie do Was dosyć niecodzienne. Na dniach prawdopodobnie będę jechał oglądać nowy samochód. Chcę kupić Mazdę 6 2.0 diesel. do 10000. Czy będzie jakiś chętny aby pooglądać ze mną samochody?Co dwie głowy to nie jedna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 5 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd