WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Sie ma, widzę, że dyskusja o spotach rozgorzała na całego. Chyba ktoś nawet wspominał, że nowe osoby przychodzą na raz i z nudy więcej się nie pokazują. Mi akurat się bardzo podobało. Na spotkaniu w tawernie deklarowałem, że się pojawię w BN, ale jak to bywa, jak nie praca to baba coś wymyśli (teraz będę przyjeżdżał bez niej
Ale co do ilości spotów w miesiącu nie będę sie wypowiadał bo uważam, że powinni o tym zdecydować stali bywalcy. Mi się zdaje że im częściej ty lepiej. Byle nie piatek bo faktycznie dużo osób wyjeżdża.
Moja M http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=115425
Ciężka stopa = lekki portfel :)
Ciężka stopa = lekki portfel :)
- Od: 14 cze 2009, 18:17
- Auto: Mazda 323 BJ 1,3 16V 1998r
Don Corleone napisał(a):W klubie Miaty np spoty zaczynają się o 21:00 w czwartki i na początku wydawało mi się to absurdem, ale o tej godzinie już rzadko kto pracuje i dojechać łatwiej, więc frekwencja mimo że spotykają się co tydzień jest ogromna.
to też ma znaczenie, nie raz po prostu nie sposób dojechać na czas
przemyślmy to!
a co do PRów to chyba czytają (bądź przeczytają) ten wątek więc powstrzymajmy się od komentarzy
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Riki napisał(a):Maciek na PRa (ups....) ale poważnie mówię.......
Don Corleone napisał(a):Riki napisał(a):
Maciek na PRa To chyba oczywiste
Uuuu dzieki za taką mysl
A co do ilosci spotow to wszystko mozna jakos poskladac.
Troche checi i pomyslu a bedzie dobrze.
Mowie Wam
-
Szalotka
Pierwszą zmianą powinna byc godzina.
20.00 Dlaczego
Poniewaz po pracy jest czas na prywatne sprawy a jesli ktos konczy o 17.00 czy 18.00 prace. Nie wspomne juz wlasnie o 19.00 to ani na spota nie przyjedzie ani swoich spraw nie pozalatwia. A na dojazd tez trzeba brac poprawke. Czesto sie zdarza ze osoby chcacy przyjechac na spot konczą prace o 20.00 i mysla ze jak bedą na 20.30 na miejscu spotkania to przyjadą sie tylko pozegnac wiec odpuszczają. A i trzeba im przyznac racje. Bo tak by bylo 
20.00 Dlaczego
-
Szalotka
więc mamy na wtorek do omówienia ilość ,dzień i godzinę spota(ów)
Sądzę ze wtorek musi zostać po to dobry dzień przed i po weekendzie (trza myśleć przyszłościowo ) Ferie Wakacje i itd.
Poza tym 21godzina to przesada ale 19:30 to już lepiej tak ja sadzę.

Sądzę ze wtorek musi zostać po to dobry dzień przed i po weekendzie (trza myśleć przyszłościowo ) Ferie Wakacje i itd.

Poza tym 21godzina to przesada ale 19:30 to już lepiej tak ja sadzę.
Gib napisał(a):20 w zimę jest ok ale w lato w plenerze do bani.
Na razie zajmiemy sie zimą. Lato zostawimy na pozniej
Po zimie zrobimy ponowne walne zgromadzenie i podsumujemy postepy. Jesli owakie bedą.
Zobaczymy jak sie wszystko ma po zmianach.
Ogolnie 2 zmianą powinno byc to ze raz na pol roku jeden spot powinien byc spotem organizacyjnym.
Usiasc i przedyskutowac to co sie dzialo przez 6 miesiecy, Przedstawienie swoich pomyslow na kolejny okres, a osoba decyzjna w miare mozliwosci stara sie to wszystko realizowac. Osobą zalezacym na atrakcyjnosci spotkan pewnie by to odpowiadalo
-
Szalotka
Gib napisał(a):20 w zimę jest ok ale w lato w plenerze do bani.
Gib, masz rację – mam na myśli sezon zimowy
gromaciek napisał(a):Na razie zajmiemy sie zimą. Lato zostawimy na pozniej
Po zimie zrobimy ponowne walne zgromadzenie i podsumujemy postepy. Jesli owakie bedą.
Zobaczymy jak sie wszystko ma po zmianach.
Ogolnie 2 zmianą powinno byc to ze raz na pol roku jeden spot powinien byc spotem organizacyjnym.
Usiasc i przedyskutowac to co sie dzialo przez 6 miesiecy, Przedstawienie swoich pomyslow na kolejny okres, a osoba decyzjna w miare mozliwosci stara sie to wszystko realizowac. Osobą zalezacym na atrakcyjnosci spotkan pewnie by to odpowiadalo

Proszę PR'a regionu o przedstawienie w małym skrócie sytuacji w regionie.
Przedstawicielem regionu mazowieckiego jest Siw-y.
siwuski napisał(a):ps. a kto jest PR?
Przedstawicielem regionu mazowieckiego jest Siw-y.
i malutka.mckoper napisał(a):Przedstawicielem regionu mazowieckiego jest Siw-y.
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
mckoper napisał(a):Proszę PR'a regionu o przedstawienie w małym skrócie sytuacji w regionie.
Chcemy tylko wprowadzić pewne zmiany na zime ( na początek).
Omówimy to we wtorek na Spocie i opiszemy co następuje lub nie, dlatego dobrze by było jakby oboje sie pojawili we wtorek na Bemowie. End.
No to skoro PR jest Siw-y, to wiem dlaczego od dwóch dni nie odpowiada na tym poście, bo podejrzewam, że nie bardzo ma możliwość i czas, zresztą tak jak ja
.
viewtopic.php?f=137&t=97747
- Od: 15 maja 2010, 22:20
- Auto: MX3 – 1.8 V6 EC –"Czarna Perła"
AmRoZ napisał(a):A co ma Malutka do tego ...
Mam – mianowicie jestem drugim PRem tego regionu.
Miło by było, jak wzięlibyście pod uwagę, że nie każdy ma czas aby codziennie studiować forum od deski do deski. Widzę, że temat zaczął się wczoraj – moje dotychczasowe milczenie nie wynika z "olania" tematu czy braku zainteresowania... dopiero wróciłam z delegacji i mimo zmęczenia przeczytałam wszystkie posty. Widziałam się również z Siwym i wstępnie omówiliśmy temat.
Mam nadzieję, że dacie radę poczekać do jutra na nasze stanowisko już bez komentarzy o naszym braku zainteresowania tematem.
Maćku – temat jak najbardziej trafiony – tylko szkoda że nie miałeś odwagi zacząć go od porozmawiania ze mną i z Siwym – a miałeś taką okazję na minionym zlocie...byliśmy tam oboje przez ładnych kilka godzin. Mimo wszystko, to my jesteśmy przynajmniej na razie, osobami decyzyjnymi i nie podoba mi się robienie takiej rewolucji bez uprzedniego porozmawiania z nami. Zawsze podobało mi się Twoje zaangażowanie i inicjatywa, ale nie przypuszczałam że zachowasz się w taki sposób.
Moje słowa kieruję też do pozostałych, którzy przez miniony rok, nie potrafili otworzyć ust, lub też napisać PW czy posta, a teraz tak chętnie przytakują...

good girls go to heaven bad girls go everywhere...