WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
bionda8 – don't worry be happy!!
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Panowie i Panie planuję kupić M6 najlepiej z mazowieckiego. Pytanie czy jeżeli znalazłbym coś konkretnego udałoby się komuś podjechać na wstępne oględziny i powiedzieć czy w ogóle jest sens tam jechać i oglądać dokładniej. Przepraszam, jeżeli skierowałem prośbę w złym temacie. 
PLaster staram się jak moge być jak najbardziej happy mimo wszystko...
a do kolegi wyżej- mały pomysł
jeśli znajdziesz interesującą 6-tkę w Warszawie to myślę, że najlepiej i najwygodniej dla wszystkich jakbyś umówił spotkanie z właścicielem w któryś wtorek w miejscu spotu cotygodniowego. wtedy nie będzie problemu, żeby ktoś obejrzał autko 
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
a do kolegi wyżej- mały pomysł
JOY doesn't want to go home yet :]
- Od: 7 cze 2010, 23:18
- Auto: Mazda Xedos 6 99'
W ten wtorek spot jest w tawernie nad Wisłą 
A co myslicie zeby spot 19.10.2010 zrobic w Pizza Hut
Cos tam sie wspominalo o Starej Pradze a mozna by zrobic nie daleko na ul. Waszyngtona 98a
http://mapy.google.pl/maps?f=q&hl=pl&ge ... =UTF8&z=14
Ewentualnie w Promenadzie na ul. Ostrobramskiej.
Jest teraz tkz. festiwal makaronów. Jesli by potrwał do kolejnego wtorku to fajna sprawa.
Za 22 złote wcinasz rozne dania z makaronem. Porcje spokojnie mozna brac na 2,3 osoby i jesc na zmiane a wtedy to juz groszowa sprawa. Ciezko przejesc.
Wczoraj wcinalismy z Sylwią i mimo ze zjedlismy połowe z proponowanych dań to ciezko było wstac 
A co myslicie zeby spot 19.10.2010 zrobic w Pizza Hut
Cos tam sie wspominalo o Starej Pradze a mozna by zrobic nie daleko na ul. Waszyngtona 98a
Jest teraz tkz. festiwal makaronów. Jesli by potrwał do kolejnego wtorku to fajna sprawa.
Za 22 złote wcinasz rozne dania z makaronem. Porcje spokojnie mozna brac na 2,3 osoby i jesc na zmiane a wtedy to juz groszowa sprawa. Ciezko przejesc.
-
Szalotka
22 złote!! wiesz ile za to jest gazu? Godzina upalania na lotnisku. Joke.
Ja tam nie wiem zacząłem zaciskać pasa finansowo nie mówiąc już o tym że moja wielkość też zaczyna być problemem, także smacznego.
Ja tam nie wiem zacząłem zaciskać pasa finansowo nie mówiąc już o tym że moja wielkość też zaczyna być problemem, także smacznego.
Stała pod ścianą prężąc kakao
Gib napisał(a):22 złote!! wiesz ile za to jest gazu? Godzina upalania na lotnisku. Joke.
Czytaj uważnie

-
Szalotka
jak zawsze o 19:00Kulun napisał(a):na którą macie jutro spot
Zapraszamy
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
gromaciek napisał(a):W ten wtorek spot jest w tawernie nad Wisłą
A co myslicie zeby spot 19.10.2010 zrobic w Pizza Hut![]()
Za 22 złote wcinasz rozne dania z makaronem. Porcje spokojnie mozna brac na 2,3 osoby i jesc na zmiane a wtedy to juz groszowa sprawa. Ciezko przejesc.Wczoraj wcinalismy z Sylwią i mimo ze zjedlismy połowe z proponowanych dań to ciezko było wstac
a czy spoty muszą być ciągle po tamtej stronie wisły ? stara praga, taverna, promenada a może w kolejny wtorek real jubilerska ?

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Jak już chcecie wypić piwko z 5 zeta i podjeść pizzą za 12 zeta
to można następny wtorek spotkać się
Pubie na rogu ul. Hoene Wrońskiego i Myśliwieckiej tutaj pod trasą Armii Ludowej jest dość ciekawie.
Wjazd od Łazienkowskiej.
Na spocie powiem dokładnie co i jak.

Pubie na rogu ul. Hoene Wrońskiego i Myśliwieckiej tutaj pod trasą Armii Ludowej jest dość ciekawie.

Wjazd od Łazienkowskiej.
Na spocie powiem dokładnie co i jak.
gromaciek napisał(a):Lulu napisał(a):a czy spoty muszą być ciągle po tamtej stronie wisły ?
A czy zawsze są![]()
1 wtorek października – Koyot
2 wtorek października- Taverna
3 wtorek października – proponiujesz znowu coś po praskiej stronie
4 wtorek października – może Real .. tym sposobem wszystkie październikowe spoty będa po praskiej stronie ... ot zwykłe spostrzeżenie
nawet jeśli ostatni wtorek będzie gdzie indziej to i tak uważam że trzy spoty po praskiej stronie wisły to conajmniej o jeden za dużo
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Tawerna? , zerknij na mapie gdzie jest i zaktualizuj wpis Lulu
słowem "prawie"
w tej linijce:
Mysle ze dzis ustalimy jakies 'nie praskie miejsce', tylko niech sie zjawią ci co chcą mieć wpływ na to gdzie spotykają sie stali bywalcy
Lulu napisał(a):4 wtorek października – może Real .. tym sposobem wszystkie październikowe spoty będa po praskiej stronie ... ot zwykłe spostrzeżenie
Mysle ze dzis ustalimy jakies 'nie praskie miejsce', tylko niech sie zjawią ci co chcą mieć wpływ na to gdzie spotykają sie stali bywalcy