TORUŃ – spotkania regionalne
i takie rozumowanie mi sie podoba 
zdobyłeś zacną 50 stronę tego zacnego tematu 
miał chyba być spot jakoś w tym tygodniu? pod koniec 4,5 albo 6? o ile pamiętam?
żółty Protege5 ustrzelony ulotką
miał chyba być spot jakoś w tym tygodniu? pod koniec 4,5 albo 6? o ile pamiętam?
żółty Protege5 ustrzelony ulotką

Tak założyłem fejskuba w końcu, bo już się chyba dwa tygodnie zabierałem
Nono dobry pomysł ze skrzynią, chociaż wydaje mi się, że lepiej poczekać i razem z silnikiem wymieniać, po co robić dodatkową robotę
Co do spotu, to czwartek odpada i wolałbym weekend też, bo mam [tiiit] zaliczenia.. Także może w piątek coś zorganizujemy? Można do KFC podjechać, bo zbieram pieczątki na Twistera
O ile wszyscy mają czas, a szczególnie nasz gość, który miał się zjawić 
edt.
ewentualnie bydzia znów, bo coś chłopacy się zbierają widzę
Nono dobry pomysł ze skrzynią, chociaż wydaje mi się, że lepiej poczekać i razem z silnikiem wymieniać, po co robić dodatkową robotę

Co do spotu, to czwartek odpada i wolałbym weekend też, bo mam [tiiit] zaliczenia.. Także może w piątek coś zorganizujemy? Można do KFC podjechać, bo zbieram pieczątki na Twistera
edt.
ewentualnie bydzia znów, bo coś chłopacy się zbierają widzę

- Od: 2 wrz 2009, 12:53
- Auto: MX6 KL '92
Nie jest przypadkiem tak, ze skrzynia od BP wiąże się z wymiana półosi i wszystkiego po drodze? Zapraszam na spot do Bydgoszczy – myślę, ze nynuch odpowie na wszystkie Twoje pytania bez mrugnięcia okiem 
Dobrze że ustrzeliłeś Protege
może sie pojawi na stronce 
ja proponuje spota w Sobote. bo mi niestety w piatek coś wypadło
a z newsów
to niedługo pewna paczka z za wielkie wody bedzie do mnie szła 
ja proponuje spota w Sobote. bo mi niestety w piatek coś wypadło
a z newsów
sewa napisał(a):O proszę, ciekawy jestem co to za graty płyną do nas![]()
Niezbyt mi pasuje sobota, ale niech będzie. Pamiętaj o naklejkach![]()
pewien element z projektu
Naklejki jeżdżą w samochodzie
Naklejeczka Drift Bunny

omg. jaki pocisk......... żałuje że sie zagadaliśmy w KFC i nie pojechalismy bo goście pojechali po bandzie masakrycznie!!

omg. jaki pocisk......... żałuje że sie zagadaliśmy w KFC i nie pojechalismy bo goście pojechali po bandzie masakrycznie!!
mily200 napisał(a):impreza trwala do 3:00
no to grubo
Siemka wszystkim
Mam pytanko, znajdzie się ktoś chętny na spot 12ego lutego w Chełmnie na Rynku Miejskim, o godzinie 16:00? Obecnie jest około 8 aut chętnych. W planach poza spotkaniem jest jakaś sesyjka foto autek, żarełko typu pizza czy chińszczyzna, kręgle/bilard itp. Jak coś to wpiszcie się w temacie grudziądzkim
pzdr
Mam pytanko, znajdzie się ktoś chętny na spot 12ego lutego w Chełmnie na Rynku Miejskim, o godzinie 16:00? Obecnie jest około 8 aut chętnych. W planach poza spotkaniem jest jakaś sesyjka foto autek, żarełko typu pizza czy chińszczyzna, kręgle/bilard itp. Jak coś to wpiszcie się w temacie grudziądzkim
pzdr
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
dobra to ja przypominam że na jutro jesteśmy ustawieni 
Tylko jeszcze która godzina. Wpisywać poproszę
Tylko jeszcze która godzina. Wpisywać poproszę
19 – 20?
ja bym był najwcześniej 20:30
czyli 20:30
PHM ustaw oficjalne info w temacie, a nóż coś to da ;D
a no i gdzie? zbieramy twistery w KFC? czy korzystamy z bonów rabatowych w MacDonald?
PHM ustaw oficjalne info w temacie, a nóż coś to da ;D
a no i gdzie? zbieramy twistery w KFC? czy korzystamy z bonów rabatowych w MacDonald?
a co z kolegą tkonarzewski który miał być?