Mev napisał(a):Widzę fajną imprezę mieliście
Trza było wpadać Hubciu
sq2jul napisał(a):Pit spaw'em all!!!
Jeeee

www.mazdaspeed.pl
Mev napisał(a):Widzę fajną imprezę mieliście
sq2jul napisał(a):Pit spaw'em all!!!
People_Hate_Me napisał(a):dziękuje za pamięć wam wszystkimszkoda że jednak nie zdążyłem przyjechać
Pit napisał(a):People_Hate_Me napisał(a):dziękuje za pamięć wam wszystkimszkoda że jednak nie zdążyłem przyjechać
Ty nosisz jakieś bransoletki, łańcuszki, no nie?
ravestation napisał(a):Pitosławie, a masz coś do bransoletek i łańcuszków ?
ravestation napisał(a):no dobra... jestem kryptogejem...
ravestation napisał(a):no dobra... jestem kryptogejem...
Fiveopac napisał(a):Gdyby ktos mial ochote w czwartek k.18 na spot pomiarowo-Vectorowy na pasie koronowskim to dawac cynka, ja chetnie
Fiveopac napisał(a):Gdyby ktos mial ochote w czwartek k.18 na spot pomiarowo-Vectorowy na pasie koronowskim to dawac cynka, ja chetnie
ADHD napisał(a):Ogromne dzięki dla SiarySiarzewskiego za pomoc do tak późnych godzin.
ADHD napisał(a):Hamulce chyba nawet spoko działają.
ADHD napisał(a):Jak dam rade to jutro polecą wszystkie foty na jakąś galeryjkę.Oczywiście muszą przejść konkretną cenzurę.
sq2jul napisał(a):Jezeli bedzie taka mozliwosc to pisze sie na nastepne takie spotkanie a tak w ogole to jezeli bedzie nastepna taka impreza t o wypadaloby zrobic zrzute i kupic babci milego chociaz jakies porzadne kwiaty...
ADHD napisał(a):To fotka siary zupełnie bez obróbki termicznej ani cyfrowej.
ADHD napisał(a):Chciałbym też podziękować Julkowi (wcześniej nie pamiętałem), za to, że do godziny trzeciej(w nocy) raczył nas zabawiać swoim głosem.
mily200 napisał(a):Pit i Five po żółtej kartce dobrze wiedzą za co
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd