Gibsong napisał(a):Postaram się być, znowu ekulogicznie.
To i
www.mazdaspeed.pl
Gibsong napisał(a):Postaram się być, znowu ekulogicznie.
bionda8 napisał(a):Mnie i koleżance również było miło Was poznać:] za tydzień nie wiem jeszcze czy dam radę przyjechać, a potem lecę na Sycylię na 1.5 miesiąca, więc Mazda będzie samotnie czekać w garażu.. chyba, ze ktoś z Was wybiera się do Wrocławia to do zobaczenia![]()
Ania
bionda8 napisał(a):chyba, ze ktoś z Was wybiera się do Wrocławia to do zobaczenia
AmRoZ napisał(a):Tak w końcu na necie.... chciałem podziękować organizatorowi imprezy za zaproponowanie miłego miejsca naprawdę świetna knajpka świetny klimat te pociągi ta praga
to wszystko hehe myślę że śmiało można z tego zrobić miejsce naszych cyklicznych spotkań i liczyć na ciepłe przywitanie właściciela klubu za co dziękuje i już odrabiam obowiązki fana FB
....
Co do naszego spotkania miło było naturalnie poznać nowe twarzyczki Aniu witamy w klubie Mazd regionu warszawskiego miejmy nadzieje ze nie pierwszy i ostatni raz a doczepki Panów Cię nie zraziły, Filip Ty to wczoraj zaliczyłeś u mnie kolejnego dzwona a po nie odebranym telefonie w nocy to już kompletnie dziękuje bez 5 litrów wódki ani nie waż się zbliżać do mnie
![]()
Pozdrawiam naturalnie cała ekipe z którą wczoraj miałem okazję się spotkać następnym razem jak będzie dzień w którym leci mecz nie robimy spota bo to nie ma sensuwpaść na 10 min i jechać na chatę
wariaty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 10 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd