BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Ja w piątek 18-stego mam weselicho takiego jednego patafiana, a co do grilla u Miłego, chętnie wpadnę, jak tylko będę miał wolne 
Jak mi nic nie wypadnie to wpadniemy w piątek 
być może się pojawię w piątek
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
Ja tylko Wam szanowni przypomnę, że dziś (Piątek) o godzinie 16:30 w kościele przy ul. Sprcerowej 69 jest ślub Karaska i przynajmniej Ci, co go znają raczej chyba powinni przyjechać...
ravestation napisał(a):yasko pewnie pracuje (ma różne zmiany w ALU), a weede ma chyba obronę magazyniera lada dzień
ja pewnie się pojawię na spocie
Weede'go widziałem wczoraj na Solskiego.
Akurat aktywnie odpoczywałem przemierzając polską cześć Bieszczad. Z dala od pracy, komputera i spotów mazd (te ostatnie niestety).
W niedzielę nadrobię zaległości w czytaniu forum.
Pozdrawiam
yasko
yasko
dzisiaj na spot na pewno sie spoznie.
Dzisiaj o 17.40 pod Łuczniczką widzimy sie w tym składzie czy kogoś przeoczyłem
– bandit
– sq2jul
– ADHD
– mily200
– siara88
– siegu
– bandit
– sq2jul
– ADHD
– mily200
– siara88
– siegu
Dzięki za udanego spota
Siara gratulacje śliczna trójeczka, a z naklejką to będzie jeszcze szybsza:D i ten kolor
mój ulubiony
Quench dzięki za przejazd, naprawde wrażenia z jazdy niezapomniane (pierwszy raz roadsterem jechałem
) rewelka
Siegu musisz sobie koniecznie taką sprawić
ADHD mój ulubiony klubowy xed nie może być taki brudny
Mily jeśli zorganizujesz białę kierunki do mojego klekota to będę wdzięczny bardzo, pisz jak coś będziesz miał
Julek bardzo bym chciał zobaczyć Xeda 9 liczę na Ciebie na którymś spocie
Siara gratulacje śliczna trójeczka, a z naklejką to będzie jeszcze szybsza:D i ten kolor

Quench dzięki za przejazd, naprawde wrażenia z jazdy niezapomniane (pierwszy raz roadsterem jechałem

Siegu musisz sobie koniecznie taką sprawić
ADHD mój ulubiony klubowy xed nie może być taki brudny
Mily jeśli zorganizujesz białę kierunki do mojego klekota to będę wdzięczny bardzo, pisz jak coś będziesz miał
Julek bardzo bym chciał zobaczyć Xeda 9 liczę na Ciebie na którymś spocie
You see, in this world there's two kinds of people, my friend:
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
Those with loaded guns and those who dig. You dig.
Nie wszyscy mogą jeździć Mazdami, niech jeżdzą Oplami jak wszyscy :)
bandit266 napisał(a):Julek bardzo bym chciał zobaczyć Xeda 9 liczę na Ciebie na którymś spocie
spoko, jezeli akurat bedzie stal w garazu to postaram sie nim przyjechac na ktorys z najblizszych spotow
bandit266 napisał(a):Quench dzięki za przejazd, naprawde wrażenia z jazdy niezapomniane (pierwszy raz roadsterem jechałem) rewelka
bos Ty z Fivem nie jechal...
a co by powiedzieli na wypad na browar tak na przyklad 16 lipca (piatek) w Jacku?
bandit266 napisał(a):Siegu musisz sobie koniecznie taką sprawić
Prędzej czy później będzie

sq2jul napisał(a): bandit266 napisał(a):Julek bardzo bym chciał zobaczyć Xeda 9 liczę na Ciebie na którymś spocie
spoko, jezeli akurat bedzie stal w garazu to postaram sie nim przyjechac na ktorys z najblizszych spotow
Będzie okazja zapoznać rodzinę z przyszłą furą
Bardzo dziękuję Szkodnikom Trzem oraz Julianowi za obecność na ślubie naszego klubowicza karasia

Pozamiatane

Pozamiatane
Chciałbym ze swojej strony podziękować wszystkim wczorajszym spotowiczom za naprawdę udanego spota.
Dziękuję za możliwość ujeżdżania Waszych aut
(zamienianie jest fajne)
Na koniec najważniejsze.
Chciałbym jeszcze raz od Nas Wszystkich złożyć najserdeczniejsze życzenia naszej młodej parze.
Młodej Parze
aby czerpała samą radość
z odkrywania piękna
małżeństwa
oraz satysfakcji z budowania
udanego przymierza
dwóch kochających się osób.
Niestety byłem w konkretnej niemocy (czasowej) i dlatego nie przyjechałem na ślub.
Chociaż nie znamy się w 10% tak jak Wy ze starym wyjadaczem Pitem, bardzo chciałem przyjechać.
Może za parę lat przy odnawianiu ślubów
dam radę.
Jeszcze raz pozdro.
P.S. Zapraszam oczywiście na kolejne spoty ( koniecznie w koszulach nocnych )
Dziękuję za możliwość ujeżdżania Waszych aut
Na koniec najważniejsze.
Chciałbym jeszcze raz od Nas Wszystkich złożyć najserdeczniejsze życzenia naszej młodej parze.
Młodej Parze
aby czerpała samą radość
z odkrywania piękna
małżeństwa
oraz satysfakcji z budowania
udanego przymierza
dwóch kochających się osób.
Niestety byłem w konkretnej niemocy (czasowej) i dlatego nie przyjechałem na ślub.
Chociaż nie znamy się w 10% tak jak Wy ze starym wyjadaczem Pitem, bardzo chciałem przyjechać.
Może za parę lat przy odnawianiu ślubów
Jeszcze raz pozdro.
P.S. Zapraszam oczywiście na kolejne spoty ( koniecznie w koszulach nocnych )
Powoli zaczynamy zbierać informacje odnoście Waszych działań na TECHSPOT.
Chciałbym aby, chętni napisali co będą robić i jakie narzędzia mają i potrzebują.
ADHD – Będę działał z zaciskami.
Mam komplet kluczy nasadowych z grzechotkami.
Wszelkiego rodzaju końcówki, śrubokręty i narzędzia precyzyjne.
Potrzebuję
lewarek
małego flexa
Pozwolę sobie wpisać i aktualizować w pierwszym poście listę uczestników i narzędzi.
Chciałbym aby, chętni napisali co będą robić i jakie narzędzia mają i potrzebują.
ADHD – Będę działał z zaciskami.
Mam komplet kluczy nasadowych z grzechotkami.
Wszelkiego rodzaju końcówki, śrubokręty i narzędzia precyzyjne.
Potrzebuję
lewarek
małego flexa
Pozwolę sobie wpisać i aktualizować w pierwszym poście listę uczestników i narzędzi.