Mieczyslaw napisał(a):andree napisał(a): Ps . a mieliscie jakies fotki z nocy, to by byly dopiero ciekawe..
tych zdjec boje sie najbardziej wlasnie
Może nocnych nie umieszczać na forum
www.mazdaspeed.pl
Mieczyslaw napisał(a):andree napisał(a): Ps . a mieliscie jakies fotki z nocy, to by byly dopiero ciekawe..
tych zdjec boje sie najbardziej wlasnie
Lukano napisał(a):Może nocnych nie umieszczać na forum
andree napisał(a):nie pekaj Lukano, byly meskie rozbieranki (podobno)
jak sie pojawia fotki to dopiero bedzie oblegane forum ziemi Piotrkowskiej przez dziewczyny z reszty Polski, a moze i nie tylko Polski..
andree napisał(a):Ty Mieczyslaw podaj pod swoim nikiem dokladny adres , zeby dziewczyny nie pobladzily waląc calymi chmarami do Ciebie..
Mieczyslaw napisał(a):PS: slicznie prezentuje sie Twoje auto
K8 napisał(a):Uzalerzniłem sie od was
jarekol napisał(a):i Rafal podziw dla Ciebie ze wytrzymales cala noc
Disar napisał(a):Spotkanie na wypasie i poziomie, wszystko wygladalo jakbysmy znali sie kupe lat, a tak na prawde wiekszosc z Was widzialem po raz pierwszy usmiech tego sobotniego melanzu nigdy nie zapomne
Mieczyslaw napisał(a):Janusz kiedy nastepna kapiel w wodorostach
andree napisał(a):mieliscie jakies fotki z nocy
andree napisał(a):byly meskie rozbieranki (podobno)
Mieczyslaw napisał(a):tych zdjec boje sie najbardziej wlasnie
andree napisał(a):mojenie mozliwe..
![]()
Janusz626 napisał(a):
...ty to masz siłe Rafał no.... kurcze pozazdrościć, trening czyni mistrza tak![]()
Janusz626 napisał(a): ...Miecio szkoda że wyjeżdżasz na wakacje![]()
Janusz626 napisał(a): ...były pamiętasz że jak nie zrobisz show to pijesz z pustego kieliszka
![]()
Mieczyslaw napisał(a):kurde a o mnie to juz nie pamietaja :/ tez cala noc siedzialem z Rafalem, tak synek
Mieczyslaw napisał(a):dziewczyny same jakos pily i ja sie musialem podczepic
Mieczyslaw napisał(a):ladnie sie prezentuje i super chodzi, nie jedna osoba sie ogladala za nim
andree napisał(a): a powiem Ci ze jezdzilem za taka jak Ty masz, czyli w nowszej budzie, ale za moja kase nic konkretnego nie bylo..
koniu03 napisał(a):A wlasnie robic cenzure czy wszystkiebo nie wszystkie sa korzystne
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd