WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Burze maja się wyładować do weekendu. A może jakieś miejsce ma Mokotowie????
A tak na marginesie – właśnie wróciliśmy z trasy Ostrowiec Św.-Warszawa – co się działo pod Grójcem!!!!!! Z godzinę staliśmy na poboczu na awaryjnych (z resztą nie tylko my, ale co jakieś 100 m inni kierowcy, a parkingi na stacjach benzynowych zapchane) bo wycieraczki nie zdążały zbierać wody, a pioruny waliły do okoła. Nic nie było widać, nawet maski a czasami to samych wycieraczek.
A tak na marginesie – właśnie wróciliśmy z trasy Ostrowiec Św.-Warszawa – co się działo pod Grójcem!!!!!! Z godzinę staliśmy na poboczu na awaryjnych (z resztą nie tylko my, ale co jakieś 100 m inni kierowcy, a parkingi na stacjach benzynowych zapchane) bo wycieraczki nie zdążały zbierać wody, a pioruny waliły do okoła. Nic nie było widać, nawet maski a czasami to samych wycieraczek.
viewtopic.php?f=137&t=97747
- Od: 15 maja 2010, 22:20
- Auto: MX3 – 1.8 V6 EC –"Czarna Perła"
Uuuuu to nieźle musiało lac... ja bylem poza wawą ale na północ wiec tylko pioruny gdzieś z daleka widziałem, ale dzis w Tv słyszałem/widziałem co sie działo w stolicy... masakra! Dzisiaj za to piękny
dzionek
Jutro wybieram sie nad Zegrze jak ktos by sie nudził to może wpadać... jakiegoś grilla sie zrobi a jak nie będziemy mieli to danie sie gotowe na miejscu kupi i tez będzie miło.
Jak cos to dzwońcie.

Jutro wybieram sie nad Zegrze jak ktos by sie nudził to może wpadać... jakiegoś grilla sie zrobi a jak nie będziemy mieli to danie sie gotowe na miejscu kupi i tez będzie miło.
gdzie jutro spot bo moze bede mial jak sie wybrac?
rozumiem, że spot będzie na Torwarze – tam, gdzie wczesniej ustalilismy. Zapewne bedzie się kontaktował ze mną "gość z Nivette" i będę musiał mu potwierdzić miejscówkę. Jeżeli jest zmiana miejsca, to napiszcie w miarę szybko.
Przypominam, że na Naszym jutrzejszym spocie ma być przedstawiciel Mazdy z firmy "Nivette" i ma na zaprezentować autko – najprawdopodobniej bedzie to MX5 – z jazdą próbną włącznie. Mam nadzieję, że frekwencja z Naszej str dopisze. Do zobaczenia jutro i pzdr
Przypominam, że na Naszym jutrzejszym spocie ma być przedstawiciel Mazdy z firmy "Nivette" i ma na zaprezentować autko – najprawdopodobniej bedzie to MX5 – z jazdą próbną włącznie. Mam nadzieję, że frekwencja z Naszej str dopisze. Do zobaczenia jutro i pzdr
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
CezaR83, mnie pewnie jutro nie bedzie wiec mam prosbe do Ciebie zebys odebrał od Luker81 strój klubowy do pilki i oddał mi go przy najblizszej okazji. Chyba ze jestes zainteresowany przejeciem wdzianka to sie zdzwonimy badz pogadamy podczas niedzielnych spotów.
Z gory dziekuje.
Z gory dziekuje.
-
Szalotka
Ja się dziś na pewno pojawię, mimo nie miłego weekendu będę mazdą. pozdrawiam i do zobaczenia
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
Pinky
!!!!!!!!1 weź naklejki bo Faraon i Thor to mnie ukamieniuja niedługo że od zlotu w koninie się naklejek nie mogą doprosić
i jakby mnie nie było to daj komuś co częściej na spotach bywa niż Ty 

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Lulu napisał(a):Pinky!!!!!!!!1 weź naklejki bo Faraon i Thor to mnie ukamieniuja niedługo że od zlotu w koninie się naklejek nie mogą doprosić
Przynajmniej wiem już, jaka będzie kara
gromaciek delikatnie przypominam o Miałkówku, został jeszcze tydzień
Lulu napisał(a):Pinky!!!!!!!!1 weź naklejki bo Faraon i Thor to mnie ukamieniuja niedługo że od zlotu w koninie się naklejek nie mogą doprosić
Widać jak słabo proszą

ex MSP
pinky napisał(a):Lulu napisał(a):Pinky!!!!!!!!1 weź naklejki bo Faraon i Thor to mnie ukamieniuja niedługo że od zlotu w koninie się naklejek nie mogą doprosić
Widać jak słabo proszą
Jeszcze jestem cierpliwy