WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Zobaczymy jutro co będzie, dziś ciężko mi ocenić.pierw słucham propozycji miejsca ja mogę jubilerską rzucić,albo wileniak, mimo że już po tej stronie było pare spotów.
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
W końcu mam dostęp do forum od siebie z sieci.
ja bym pojechał na druga stronę Wisełki do tej pizzerii na Bemowie/Woli.... co bylem kiedyś z chłopakami SONATA (http://www.maperia.pl/informacja/17541.html)
ja bym pojechał na druga stronę Wisełki do tej pizzerii na Bemowie/Woli.... co bylem kiedyś z chłopakami SONATA (http://www.maperia.pl/informacja/17541.html)
Ostatnio edytowano 17 maja 2010, 16:00 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
Lulu napisał(a):Jubilerska po raz pierwszy
Jubilerska po raz drugi
A zamiast wbijac sie na market mozemy zostawic autka jak zwykle na parkingu i przejsc sie do DOMINIUM PIZZA. Jest obok na stacji STATOIL ( zajmie tyle samo czasu co dojscie do McDonalda ). Mozna posiedziec na dworku nawet podczas deszczyku jesli zimno nie bedzie bo są parasole dosyc duze. A jak nie to w srodku
-
Szalotka
Witam serdecznie wszystkich właśnie dołączyłem do waszego grona mazdowiczów z moim RX-8 
Jeśli mogę zabrać głos i zaproponować GM
Pozdrawiam
Jeśli mogę zabrać głos i zaproponować GM
Pozdrawiam
-
Koyoti
mam dzisiaj "busy day" – jak bedzie spot blisko moich "włości", tzn Wola, Bemowo to postaram się być (moze być pizzeria na Bemowie – chyba jest to na Olbrachta z tego co pamiętam), ale decyzja nalezy do Siwego... 
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
spoko, mnie dziś nie będzie 
niestety mam problemy z autem
niestety mam problemy z autem
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Czyli co w koncu bedzie
CH Widmo-BEMOWO
Czy FORT-WOLA moze
Dawno nas tam nie bylo.