WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Moze wogole zrobmy "Promenade". Tam jest dobre miejsce ( na tylach ) bo nawet w razie deszczu to ten parking jest zadaszony czesciowo i nie trza bedzie robic szybkiej ewakuacji 
-
Szalotka
Macku, dobry pomysł w promenadzie jeszcze nie bylo spota a tam faktycznie na tylach co jest ten parking, jest chociaz na swiezym powietrzu wiec nie bedziemy siedziec w podziemiach 
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
elo. ja się chyba rzaadko będę pojawiał na spotach. z krakowa to mam kawałek. chyba, że będę przelotem służbowo. tak się to jakoś dziwnie poukładało. jakby ktoś miał odwiedzić stolicę królów polskich niech da znać, to się spikniemy jakoś 
pozdro
pozdro
dzisiaj byłem na Men's Day na Bemowie (super sprawa), rozmawiałem m.in. z gościem z nowo otwartego salonu Mazdy+opel i "chyba chevrolet" – "Nivette", mieszczącego się przy ulicy Lotniczej (obok Ostrobramskiej). Był bardzo zainteresowany naszymi spotami i ma dużą chęć przyjechać np. nową M3 MPS i nam ją pokazać (lub inne auto) oraz rozdać nam trochę gadżetów (typu sycze z logo i napisem Mazdy). Mam do niego nr telefonu. Jeżeli grono naszych "wodzów" nie będzie miało nic przeciwko, to dajcie znać, a ja gościa poinformuje o terminie i miejscu spota. Nie wiem czy na najbliższy wtorek by się wyrobił (b. bliski i świeży termin) , ale by miał bardzo bliziutko (dojazd do Promenenady z ul. Lotniczej). Mam nadzieję, że miejsce spota się już nie zmieni 
P.S.
dajcie znać co o tym myślicie
pzdr
P.S.
dajcie znać co o tym myślicie
pzdr
Si Deus pro nobis, quis contra nos? (łac.)
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Skoro Bóg jest z nami, któż przeciwko nam?
Luker81, co do miejsca, to jeszcze nikt tego nie potwierdził (Malutka i Siw-y o tym decydują gdzie są spoty)
a co do spotkania, to jak coś to niech wpada (z gadżetami
)
co do kontaktu tego Pana z osobami decyzyjnymi to daj znać do Globy'ego
a co do spotkania, to jak coś to niech wpada (z gadżetami
co do kontaktu tego Pana z osobami decyzyjnymi to daj znać do Globy'ego
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Siw-y napisał(a):PLaster napisał(a):Malutka i Siw-y o tym decydują gdzie są spoty
A tam decydująprzecież spoty są dla Was i to wy decydujcie gdzie chcecie
tak, ale ja nie mogę moderować tego wątku więc nie wpisze
może przyjadę
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Mi Promenada pasi
mnie tez działa ale to stare a pisałem juz w niedziele na Nowym forum
( ale tamtych postów brak na tym)
Dzieki za Spoty w nowych całkiem przyjaznych miejscach ta druga miejscówka na 7p chyba wejdzie w cykliczne spoty co sądzicie?
Dzieki za Spoty w nowych całkiem przyjaznych miejscach ta druga miejscówka na 7p chyba wejdzie w cykliczne spoty co sądzicie?
spocik choć mało obfity w ludzi to udany
miło było ... miejsce przyjemne i tak naprawdę da się tam nawet pogrilowac bo są dostępne tereny zielone tuż obok
myślę że można miejsce to wpisać do spotkań cyklicznych
jeśli chodzi o trzeci spot po praskiej stronie z kolei... cóż tak wyszło ....
a Ci którym nie pasuje to niech ruszą tyłki i znajda fajne miejsca na spoty

jeśli chodzi o trzeci spot po praskiej stronie z kolei... cóż tak wyszło ....
a Ci którym nie pasuje to niech ruszą tyłki i znajda fajne miejsca na spoty

- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
He he wróciłem do żywych z pomocą naszych Gwiazdeczek
dziękuje. Dzięki za spocik wszystkim,mało nas było ale nie było źle, Trolix czekamy na foto 
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)