ja na pewno sie nie wyrobie – praca
co do autka
to udalo mi sie dzisiaj na chwile podjechac niestety bylo juz szarawo wiec z wiekszych ogledzin auta nic nie wyszlo ale
1. lewe nadkole przednie ma wgniecenie i jest blizej swiatla zle spasowany
2. nad wlewem paliwa tez slad jak by po szpachlowaniu dziurka wielkosci pilki tenisowej ale dosc ladnie zrobione
3. prawa strona drzwi i nadkole delikatna rysa cos jak by ostre krzaki
4. silnik na gazie pracuje ladnie – niestety nie udalo sie odbyc jazdy probnej (moze po weekendzie sie jeszcze raz umowie) gdyz autko bylo zastawione a i nie widzialem wiekszego sensu gdyz DZISIAJ popsul sie tlumik wiec w tym chalasie i tak bym nie wiele uslyszal z tego jak pracuje zawieszenie
5. silnik na jalowych obrotach przy wlaczeni u swiatel, czy ruchu kierownica – faluje na obrotach – mysle ze tylko kwestia dobrej regulacji
6. nie wiem czy to wina wydechu ale w zakresie 1200-1700 przy zchodzeniu z wyzszych obrotow cos dziwnie chalasowalo trudno mi to buczenie okreslic zobaczymy jak wydech bedzie OK
7. wlasciciel przyznal sie ze czasami z rana na zimno lubi klawiaturka zaklekotac ale w tych silnikach to nie problem pytanie jak mocno klekocze niestety autko bylo HOT wiec sam nie moglem ocenic czy to norma czy zdaza sie od czasu do czasu
8. siedzenie kierowcy dalikatne obtarcie na oparciu i zagniecona gabka na siedzisku ale nie mocno natomiast dziwne jak na 140tysiecy fakt ze nie wiem jak takia tapicerka sie trzyma ja mialem welurek wiec nie bylo problemu mimo 270 tysiecy
9. szyberdach czasami wymaga popchniecia palcem

pytanie jak po nasmarowaniu i jak ze szczelnoscia twierdzi ze ok
10. generalnie wlasciciel twierdzi ze na wszystkie naprawy ma papiery wylaczal amortyzatory i wszystko przy niej robil
11 na potwierdzenie teorii powiekszajacej sie rodziny na tylniej kanapie fotelik dla dziecka

to tyle na dzis postaram sie jeszcze z nim umowic i w dzien przejechac sie na sprawnym wydechu autko zle nie wyglada reszte opowiem jak sie przejade co do audio to juz chyba zdemontowane jest przynajmniej czesciowo nie robilem sobie testow to nie dla mnie wypowiedzialby sie mily jak by dojechal
pozdro jak by co to dzwon 790 525 980