RZESZÓW – spotkania regionalne
Może by się wybrał na gokarty 26-tego?
Czy wolicie coś innego:
-Kręgle
-Bilard
-Pizza
No chyba że ktoś ma inna propozycję?To pisać śmiało
Czy wolicie coś innego:
-Kręgle
-Bilard
-Pizza
No chyba że ktoś ma inna propozycję?To pisać śmiało
SpooN napisał(a):Jak gokarty to nadal tylko Tarnów, oba nowo otwarte tory w Rzeszowie są dosyć śmieszne.
No to mnie nie pocieszyłeś myślałem,że będzie nawet coś lepszego niż w Tarnowie
Byłeś może,czy słyszałeś od kogoś jakieś opinie
SpooN napisał(a):@tomek@ napisał(a):Byłeś może,czy słyszałeś od kogoś jakieś opinie
Nie jeździłem, ale widziałem na miejscuzreszta zobacz filmik:
http://www.youtube.com/watch?v=i_UrVegL ... re=related
Na drugim torze nawierzchnia betonowa tez jest do d..y
O kurde faktycznie nie wygląda to za ciekawie na tym filmiku,dość że strasznie ciasno to jeszcze ta nawierzchnia jakaś taka śliska się wydaje
A i widziałem też filmik z tą betonową na zelmerze,droga zabawa stomatolodzy będą mieli oblężenie jak zaczną po tym betonie plomby wypadać

To nic zawsze można się w kilka osób wybrać do Tarnowa choćby jednym gratem
Ale najpierw muszą być chętni
No ja dziś odwiedziłem tor na Reja. Nawierzchnia śliska, ciasno. Najgorsze jest to że na tak ciasnym torze puszczają po 9 gokartów. A ludzie tam nie umieją jeździć. Parę razy oberwałem z czego raz porządnie w bok że aż mnie żebra bolą. Jeżdżą tam niewyżyci jacyś i na chama bez hamulca. A pod koniec wyścigu coś się rozwaliło i nie mogłem skręcić. Jak dla mnie porażka. Jedyne plusy to to że mają ogrzewaną hale i mocne gokarty
MTS napisał(a):No ja dziś odwiedziłem tor na Reja. Nawierzchnia śliska, ciasno. Najgorsze jest to że na tak ciasnym torze puszczają po 9 gokartów. A ludzie tam nie umieją jeździć. Parę razy oberwałem z czego raz porządnie w bok że aż mnie żebra bolą. Jeżdżą tam niewyżyci jacyś i na chama bez hamulca. A pod koniec wyścigu coś się rozwaliło i nie mogłem skręcić. Jak dla mnie porażka. Jedyne plusy to to że mają ogrzewaną hale i mocne gokarty
A ja byłem na Hoffmanowej na Zelmerze i wycofuję to co wcześniej napisałem,było naprawdę nie źle,a nawet dobrze tor jest większy chyba niż na daytona,można się wyprzedzić bez większego problemu w niektórych miejscach
No i po spocie,najwytrwalsi zostali do 19:30
Byliśmy zjeść badziewie jak to SpooN na to mówił
czyli pizze
A potem jeszcze pograliśmy chwilkę w kulki
I się rozjechaliśmy
Następny spot 11.03.2012 pasuję taka data?
Byliśmy zjeść badziewie jak to SpooN na to mówił
A potem jeszcze pograliśmy chwilkę w kulki
I się rozjechaliśmy
Następny spot 11.03.2012 pasuję taka data?