WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
No poziom 1 zaraz za wjazdem przez brame na lewo. Zawsze w tym samym miejscu na Bemowie stoimy i tym razem tez tam bylismy
Jak to bylby 1 kwietnia to bym zrozumial ale tak to nie bardzo
To jakies jaja są chyba 
-
Szalotka
ok a wjeżdżaliście od tyłu czy od Powstańców? jak byście byli na odpowiednim parkingu to na pewno byście nas zauważyli
poza tym widzieliśmy każdy samochód który wjeżdżał na ten poziom i na pewno waszego nie było
a może już czas na wiosenny przestawiliście i byliście o 20:30 jak już wszyscy pojechali sobie 
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
Nie no
To jakas komedia jest chyba
My wjechalismy od Powstancow tak jak zawsze i stalismy jak mowie tam gdzie zawsze i tez widzielismy kazdy wjezdzajacy samochod
Naprawde to jakas akcja nie ziemska chyba jest. Cos niesamowitego poprostu 
-
Szalotka
Cuda wianki normalnie.... Ja byłem pierwszy raz i udalo mi sie trafić.... Poziom 1... Wjeżdzając od tyłu trzeba było wskoczyc na pieterko...wjeżdzając od Poawstańców to był akurat własciwy poziom bo tam sie wjeżdza od razu na poziom nr 1.... Kurde, trzeba bylo sie komunikować telefonicznie.... Na szczescie za tydzien juz chyba nikomu sie nei pomyli bo wyżej niz na 6 poziom w Galerii , czyli pod gołe niebo, nikt nie wjedzie.....
Madzia Premacy 1,8 '01
- Od: 25 sie 2009, 08:06
- Auto: Premacy 1,8 KAT 2001
Cuda jak nic. To fakt
Spotykamy sie w tym samym miejscu tyle czasu. Kazdy wie gdzie dokladnie, wiec ja naprawde nie jestem w stanie tego pojąć co sie stało
Jedni byli w tym samym miejscu co drudzy a sie nie widzieli
Ludzie to jakas paranoja jest
Ogolnie jest 

-
Szalotka
Lulu przeciez bylo nas trzech i kazdy wie w ktorym miejscu sie spotykamy zawsze
Zawsze jade w te samo miejsce i nie z orientowalby sie zaden z nas ze jestesmy gdzie indziej
My bylismy tam gdzie zawsze. Ja nie wytrzymam zaraz. Padne ze smiechu za moment 
-
Szalotka
Dokladnie. Komisja bedzie najlepsza w tym przypadku bo naprawde jest dziwna sytuacja
No czegos takiego to jeszcze nie bylo
Ten spot przejdzie do historii jak nic 

-
Szalotka
Czesc wszystkim po bardzo długiej nie obecności. Mam do was prośbę i pytanie, jeśli by ktoś słyszał o jakiejś pracy to bardzo chętnie rozważę każdą propozycje. Nie miałem jak ostatnio pojawiać się na spotach, z braku transportu, od mies. stoi mazdeczka i nie jeździ, była u mechanika ale nic nie zrobił... a teraz w tej sytuacji kiedy straciłem całkiem prace nie mogę jej zrobić. Pozdrawiam Michał
- Od: 5 sie 2008, 12:32
- Auto: 323F BG 1.6 8V 91r.-Była
Obecnie MONDEO MK3 GHIA KOMBI :)
kurde my byliśmy w odpowiednim miejscu, na odpowiednim parkingu... Wy się pewnie zagadaliście i pojechaliście gdzie indziej 
Siwy to sto lat na spocie nie był to pewnie nawet nie wiedział gdzie jest .... pomyślcie .. TCO_TM przyjechał na spota i jakoś bez problemu trafił w umówione miejsce
poza tym Maćku masz mój numer telefonu i mogłeś zadzwonić
:P:P
Siwy to sto lat na spocie nie był to pewnie nawet nie wiedział gdzie jest .... pomyślcie .. TCO_TM przyjechał na spota i jakoś bez problemu trafił w umówione miejsce
poza tym Maćku masz mój numer telefonu i mogłeś zadzwonić
Mazda mx5 NB FL '02
CezaR83 napisał(a):<rotfl>![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pojechali gdzie indziej i maja teraz pretensje....![]()
no pomyśl Cezar jak mogliśmy pojechać gdzie indziej? Były trzy świeże osoby jedna czekała na nas jak przyjechaliśmy czyli philios, potem dojechał Oleg i Phemas... to chyba coś znaczy
a czy koło was ktoś jeszcze z klubu był ... NIE

Mazda mx5 NB FL '02
heh może zrobimy dziś 'wizje lokalną' i ktos kto był wczoraj pokaże mi dzis/jutro gdzie wy dokładnie staliście? 
My byliśmy na bank w standardowym miejscu miedzy 19-19:30.
My byliśmy na bank w standardowym miejscu miedzy 19-19:30.
Ostatnio edytowano 10 mar 2010, 13:24 przez CezaR83, łącznie edytowano 1 raz
Naprawde nie wyrobie za moment
Siw-y ale bylem jeszcze ja i CezaR83
Ja wjezdzalem na parking razem z Siwym i kierowalem sie tam gdzie zawsze i stal tam Cezar. Nikt sie nie zagadal. Stalismy tam gdzie zawsze
Wy musieliscie cos popierniczyc bo to nie mozliwe jest
tco moze wjechal zrobil runde zobaczyl was gdzie indziej i tam pojechal. Nie wiem naprawde ale dla mnie to cos nie gra
Was pewnie nie bylo albo naprawde byliscie gdzie indziej 
Albo inaczej
My ok 19.30 zostawilismy auta i poszlismy na galerie. Wy poprzyjezdzaliscie o 19.30 jak nas juz nie bylo i staliscie kolo nas a jak wrocilismy to was juz nie bylo a teraz swirujecie pawiana
Do ktorej byliscie w takim razie
Bo naprawde jest to niemozliwe ze byliscie tam gdzie my i sie nie widzielismy
No sami powiedzcie czy to normalne

Albo inaczej

-
Szalotka
staliśmy 20 metrów od tego miejsca gdzie zwykle stajemy
na poziomie +1
h ja ze Speedem byłam koło 18:50 i już był tam philios. Zaraz potem dojechał teco oleg i phemas,
, jakos przed 20 się zmyliśmy, ja wiem koło 19:50 

Mazda mx5 NB FL '02
A my stalismy dokladnie tam gdzie zawsze to jak to mozliwe ze sie nie widzielismy
Ja z Siwym bylismy 19.10 i stal tam juz Cezar
Stalismy prawie do 19.30 po czym poszlismy na market to idąc tez bysmy was nie widzieli ani wy nas
Nie moge juz
Za chwile wyjde z siebie
O co tu chodzi tak naprawde

-
Szalotka
Lulu napisał(a):staliśmy 20 metrów od tego miejsca gdzie zwykle stajemyna poziomie +1
h ja ze Speedem byłam koło 18:50 i już był tam philios. Zaraz potem dojechał teco oleg i phemas,
, jakos przed 20 się zmyliśmy, ja wiem koło 19:50
Mi się udało przyjechać wcześniej, a że nikogo nie widziałem to myślę ze zrobie rundkę po wszystkich poziomach zobaczę moze ktoś się czai

ale jaja

Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS
Lulu napisał(a):byliśmy na bemowie ... jakoś TCO bez problemu nas znalazł, dwóch nowych kolegów teżto wy ciapy zakręcone źle pojechaliście, staliśmy 20 metrów od tego miejsca gdzie zwykle Siwy to zakręcony jak barani dzyndzel więc pewnie coś pokręcił
o 19.30 zastanawialiśmy się gdzie jest Siwy. o 19.55 rzucając ostatniego peta ruszyliśmy do domu.
Jedni zbierają porcelanowe figurki – a inni wydają na paliwo.
- Od: 24 maja 2009, 13:16
- Auto: Audi S3 8L 224 PS