nie widział ktoś taniego zderzaka przedniego do BA? kolor nieważny, byleby tani i nie popękany
WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
pinky PW 
nie widział ktoś taniego zderzaka przedniego do BA? kolor nieważny, byleby tani i nie popękany
Jak zwykle miłe i kameralne spotkanie
Chociaż szoda Cezar że z tych rurek z bitą śmietaną nic nie wyszło

ex MSP
Ja tez dziekuje za spociwo
Cezar sie poprostu zawstydził
Co do nastepnego wtorku to mozna juz teraz ustalac.
CH BEMOWO niech bedzie
Co do nastepnego wtorku to mozna juz teraz ustalac.
CH BEMOWO niech bedzie
-
Szalotka

Proponuje "Sonate" w następny wtorek.

ale ja na sucho nigdzie jade
Jakies konkrety poprosze Kamil
Cola, fanta czy moze PowerRade
Padnij powstan
Czy mam nie wstawac
Zdecyduj sie chlopie
Do mnie tylko z glownym menu prosze
Inaczej to wole obejrzec w tv Ballade o Januszku 
-
Szalotka
witam szanowne grono forumowiczow – mazdowiczow
potrzebuje pomocy, szukam kumpla-znajomego mazdowicza, ktory by mi pomogl wtajemniczyc sie w tajniki mazdy
<-wiem, troche jak oferta matrymonialna brzmi
ale na powaznie, jestem kompletnie lewy w samodzielnym majsterkowaniu a mam kilka rzeczy, ktore bym chcial zmodyfikowac a znajac kogos z Was kto sie na tym zna byloby o wiele latwiej
dostalem kiedys w prezencie czujniki parkowania, jak dowiedzialem sie ile kosztuje montaz to za glowe sie zlapalem (no 5 stow za montaz ciutke duzo na moje kieszenie). mam tez ogromny problem z przednimi reflekotrami. mazde mam ze stanow, ciuciek z komisu zamontowal w nich najtansze chinskie swiatla, w ktorych po pol roku wypalily sie odblysniki. i co? i jezdze jak slepa kura w nocy, az strach sie bac a samemu rece z tylka wyrastaja a w tej materi...
znalazlem juz kolesia, ktory zajmuje sie regeneracja odblysnikow lecz musi je miec a ja nie umiem lampy rozszczepic
p.s. licze nie ciekawe oferty
pozdrawiam

p.s. licze nie ciekawe oferty
pozdrawiam
Ostatnio edytowano 7 mar 2010, 16:56 przez Oleg1982, łącznie edytowano 1 raz
oleG
- Od: 8 cze 2009, 19:30
- Auto: mazda3 2.0 benzyna 2008 rok
gromaciek
ale zabawny sie zrobiles
a ta Ballada o Januszku to dobra musi byc
heheheee
Kamil Cola, fanta czy moze PowerRade Padnij powstan Czy mam nie wstawac ... ... Inaczej to wole obejrzec w tv Ballade o Januszku
ale zabawny sie zrobiles
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
noo i macku zakonczylem dzien u kumpla booo kiepsko z odpowiedziami bylo nie bylo chetnych wiec znalazlem inne rozwiazanie ale jeszcze jutro okolo 22 bede po pracy wiec jak cos to chetnie
tylko za wczasu trzeba sie zgadac 
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
Dokladnie Oleg1982. pinky dobrze prawi. Napewno pojawiając sie na spocie uzyskasz kilka cennych informacji i wskazówek co dalej robić. Trzeba na zywo zobaczyc co tam dolega Twojej madzi 
-
Szalotka
Witam kolegow przesympatycznych
macie racje, namacalnie bedzie latwiej temat zbadac
czyli w next wtorek spotkanie odbedzie sie w CH BEMOWO? ale o ktorej i jak ja Was tam zlapie?
thx za pomoc
pozdrawiam
thx za pomoc
pozdrawiam
oleG
- Od: 8 cze 2009, 19:30
- Auto: mazda3 2.0 benzyna 2008 rok
Oleg1982 czytaj prosze forum
. W pierwszym poscie masz wyszczegolnione miejsca spotkan wtorkowych. Zreszta sledząc poczynania regionu to na bieżąco w ostatnich przewijanych stronach tez to jest. Ze wzgledu ze nie wiesz co i jak to w ten wtorek spot odbedzie sie w CH BEMOWO, wjazd od ul. Powstańców Śląskich, poziom 1 ( tylko nie wjezdzaj na gore bo tam poziom 1 jest poziomem 0 ) Jak wjedziesz na parking to jestesmy zaraz po lewej stronie. 
Pozdrawiam i do zobaczenia
Pozdrawiam i do zobaczenia
-
Szalotka