mily200 napisał(a):dobra już bez tych moralizatorskich tekstów poszło o coś zupełnie innego ale dałem im pretekst i tyle...
w klubie chce byc najklejki są w trakcie utylizacji także pozdro spoko i w ogóle
I pięknie
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
www.mazdaspeed.pl
mily200 napisał(a):dobra już bez tych moralizatorskich tekstów poszło o coś zupełnie innego ale dałem im pretekst i tyle...
w klubie chce byc najklejki są w trakcie utylizacji także pozdro spoko i w ogóle
mily200 napisał(a):A kiedy następny spot
yasko napisał(a):Jeżeli chodzi o spot to po pierwsze primo auto mi do Ciechocinka pojechało, po drugi primo jest chory i siedzę w domu.
Pit napisał(a):yasko napisał(a):Jeżeli chodzi o spot to po pierwsze primo auto mi do Ciechocinka pojechało, po drugi primo jest chory i siedzę w domu.
Chesz powiedzieć, że masz wolną chatę i czekasz na kogoś z wódką, rozumiem
sq2jul napisał(a):Pit napisał(a):yasko napisał(a):Jeżeli chodzi o spot to po pierwsze primo auto mi do Ciechocinka pojechało, po drugi primo jest chory i siedzę w domu.
Chesz powiedzieć, że masz wolną chatę i czekasz na kogoś z wódką, rozumiemkiedy? Gdzie?
yasko napisał(a):Podobno u mnie, podobno antybiotyki dobrze się popija wyżej wymienioną.
olis3 napisał(a):...moja madzia coupe GD 91r 2,2l 12 zaworkow umarla i niemam pomyslu co jej jest autko teraz stoi uziemione w Zlotnikach kuj jest ktos chetny do pomocy??? pozdrawiam
mily200 napisał(a):nie widziałem żeby ktoś potwierdził ale sala 10.03 o 20:30 aktualna![]()
P.S. do zlotu już niespełna 2 tygodnie
ADHD napisał(a):pytam Państwa
– czy pasuje spot teraz piątek g. 17:40 pod Tesco ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd