WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
pinky napisał(a):To gdzie we wtorek dzieciaki??![]()
Biblioteka Narodowa. Dobre miejsce a dawno nie bylismy
-
Szalotka
gromaciek napisał(a):poszedł lewy sierpowy, hak podbródkowy, prawy low kick i wziął ulotke pytajac o nick
hee z wami panowie to bezpiecznie wyjsc na ulice jak tak gosci zalatwiacie
a jesli ktos we wtorek sie zasiedzi do po22... to moze podjade bo prace wtedy skoncze
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
macie racje, PRy zaspali snem zimowym
a co do dziś, to mnie nie ma, katarzysko mnie dopadło i jestem strasznie pociągający
więc siedzę w domku z gorącą herbatką i się wygrzewam
a co do dziś, to mnie nie ma, katarzysko mnie dopadło i jestem strasznie pociągający
więc siedzę w domku z gorącą herbatką i się wygrzewam
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Ja rowniez dziekuje za spociwo
Bylo milo i tak samo jak tydzien temu. Czyli skromnie ale fajnie
Niedzwiedzie
Budzic sie
Czekamy na was 
ps. Nie mam uprawnien do zmiany tematu wiec jest prosba do osoby je mająca zeby zmienila pod temat
, ktory prawie od miesiąca nie zastał z aktualizowany z nieznanych tak naprawde nikomu przyczyn i proponuje zeby kolejnym miejscem spotu bylo CH Wilenska. Jest to dobre miejsce przyciągające zawsze duzo mazdowiczów a w szczegolnosci tych po raz pierwszy przyjezdzających. No i teraz czas na drugą strone Warszawy 
Niedzwiedzie

ps. Nie mam uprawnien do zmiany tematu wiec jest prosba do osoby je mająca zeby zmienila pod temat
-
Szalotka
Nawet gdybyś miał, to nic byś nie zrobił.
Na ten czas nie da się zmienić podtematu, bo wraz z nadejściem nowego forum ta pozycja jest tylko wyświetlana, ale niedostępna do edycji z poziomu forum.
Pozdor Myjk
Stare forum było bardziej czytelne.
- Od: 5 lut 2010, 17:23
- Auto: Trzyma serię
Oleg1982 spotkania są co tydzien. Kazdy wtorek. Wystarczy ze bedziesz na bieżąco sledzil ten temat a napewno sie spotkamy. Mysle ze nie raz. Serdecznie zapraszamy do dołączenia do naszego jak ze pieknego grona 
-
Szalotka