WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
pinky napisał(a):Zobaczymy jak będzie wyglądała sprawa z opadami czy będzie opłacało mi się odkopać speed'a. Więc jak coś to może z kimś się zabiore
ha, ja w niedzielę parkowałem na jakimś trawniku zasypanym po kolana i się zapadłem się w śniegu więc mało prawdopodobne bym wyjechał, muszę dorwać jakąś łopatę i się odkopać
-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Ja niestety jestem zasmarkany po kolana
i nie wybiorę się chyba dzisiaj.

-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
pinky winowająca był rozrusznik, a konkretnie łożyska w rozruszniku 
200zł i zrobione, teraz odpala jak pszczółka
200zł i zrobione, teraz odpala jak pszczółka
pinky napisał(a):Tak to jest jak się na końcu świata spoty robi
Za tydzien BN. Tam na ogól jestes
-
Szalotka
pinky napisał(a):A to dziad jakiAdaś lecisz na spot??
dziś byłem w IMAX na Avatar
akcja z Ravo jest w wątku o zlocie opolskim, ale nie roztrząsajcie tego .. bo nie ma co ... myślę że zarząd sam musi sobie ze swoja dramą poradzić
ravo jaki jest każdy wie ... ale uważam że nie powinien odchodzić przez jakiegoś piarda i nie porozumienie ...
- Od: 26 lut 2008, 01:19
- Auto: Mazda 323 BJ B3 '98
Mazda mx5 NB FL '02
pinky napisał(a):Też widziałeś podwójnie napisy??
raz widziałem normalnie a raz podówjnie, generalnie strasznie mnie oczy bolały po filmie, a samo 3D nie zrobiło takiego wrażenia jak reklamowali. Uważam osobiście, że od 10 lat 3D nie zrobiło żadnego kroku milowego.
Lulu napisał(a):Pewnie ktoś ją kupił i nie zdjął podkładekbardzo często tak się dzieje
Dokladnie. Kiedys zaatakowalem goscia bo mial podkladki a On nie wiedzial o co mi chodzi wogole

-
Szalotka
Dałeś mu w ryja Maćku? 

Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Mazd Max napisał(a):Dałeś mu w ryja Maćku?
poszedł lewy sierpowy, hak podbródkowy, prawy low kick i wziął ulotke pytajac o nick

-
Szalotka