PODBESKIDZIE – spotkania regionalne
Wszyscy się uparli na tego 1-go czerwca! Tyle imprez w okolicach.. Ja nie dam rady 
- Od: 9 maja 2011, 15:04
- Auto: 3 BK 2.0 150km '06
MR2 SW20 '92
WRX STI '11
Serdecznie zapraszam na kolejną edycję sportowych emocji i dobrej zabawy pod znakiem wspólnego gokartowego ścigania.
* Miejsce: ZygZak Karting, ul. Legionów 26-28, Bielsko-Biała
* Termin: 8.06.2013
* Godzina: 19:00 (wstępnie) pamiętajcie proszę że trzeba przybyć ok. 15 minut wcześniej, żeby odebrać sprzęt, kto potrzebuje – odbyć szkolenie, rozliczyć się itd.
* Koszt: w zależności od liczby osób, nie powinien przekroczyć 26zł za 10 minut, jeśli będzie nas więcej koszt będzie odpowiednio malał. Kto nie posiada kominiarki (obowiązkowa pod kask) – można nabyć na miejscu, dodatkowy koszt 5zł
Gdy poziom adrenaliny już opadnie dla chętnych przewidziane jest wspólne posiedzenie w celach konsumpcyjno-towarzyskich, podczas którego można będzie podzielić się swoimi uwagami na temat techniki jazdy, kto kogo dlaczego i jak mocno obtłukł na torze, tudzież ile razy wyprzedził
czy też porozmawiać na wszelkie inne tematy – jednocześnie posilając się pyszną pizzą czy innymi smakołykami 
Dla niezorientowanych – naszym dyżurnym miejscem jest Pizzeria Kamera na ul. Cieszyńskiej.
Do rezerwacji toru potrzebuję wiedzieć ile osób deklaruje swoje przybycie oraz jaką ilość czasu chcecie spędzić na torze.
Ostatnim razem podzieliliśmy się na dwie grupy:
grupa 1 jeździła 10min (realnie 9min)
grupa 2 jeździła 20min (realnie 19min)
aby koszty podzielić sprawiedliwie potrzebujemy w miarę równą ilość osób w obu grupach, ewentualnie możemy rozdzielić czas inaczej, np. po 15 min (realnie 14) dla obu grup.
Więc tutaj prośba do Was o deklaracje jaka ilość czasu na torze Was interesuje (np. interesuje mnie 15 lub 20 minut/ interesuje mnie najkrótszy przejazd, 10 minut) w zakresie 10/15/20 minut (obstawiam, że raczej nie będzie chętnych na dłuższe przebiegi niż 20min
)
Proszę o deklaracje od osób zdecydowanych na 100%, żeby nie było potem sytuacji że ktoś się wycofuje – tor trzeba zarezerwować i odpowiednio potem opłacić, nie byłoby fair w stosunku do reszty uczestników podnosić im koszty.
Zatem osoby pewne swojej obecności deklarują się wraz z czasem jazdy jaki je interesuje (10/15/20min), osoby które nie są pewne – proszę o info JEŚLI będziecie na jaką ilość czasu chcielibyście się załapać jednak z adnotacją że Wasze przybycie nie jest pewne. Jest możliwość dodania gokartów na torze już po wykonaniu rezerwacji, więc jeżeli ktoś pojawi się w ostatniej chwili również jest duża szansa że uda Wam się pojeździć.
Proszę również o informację, czy jesteście zainteresowani późniejszą posiadówą w Kamerze (również kwestia wcześniejszej rezerwacji miejsca).
Tor należy zarezerwować kilka dni wcześniej, chciałbym to zrobić nie później niż we wtorek 4.06.2013. A więc myślcie która wersja jest dobrana do Waszych potrzeb i piszcie! Mam nadzieję, że wkrótce widzimy się na torze
Pozdrawiam,
Mirek
* Miejsce: ZygZak Karting, ul. Legionów 26-28, Bielsko-Biała
* Termin: 8.06.2013
* Godzina: 19:00 (wstępnie) pamiętajcie proszę że trzeba przybyć ok. 15 minut wcześniej, żeby odebrać sprzęt, kto potrzebuje – odbyć szkolenie, rozliczyć się itd.
* Koszt: w zależności od liczby osób, nie powinien przekroczyć 26zł za 10 minut, jeśli będzie nas więcej koszt będzie odpowiednio malał. Kto nie posiada kominiarki (obowiązkowa pod kask) – można nabyć na miejscu, dodatkowy koszt 5zł
Gdy poziom adrenaliny już opadnie dla chętnych przewidziane jest wspólne posiedzenie w celach konsumpcyjno-towarzyskich, podczas którego można będzie podzielić się swoimi uwagami na temat techniki jazdy, kto kogo dlaczego i jak mocno obtłukł na torze, tudzież ile razy wyprzedził
Dla niezorientowanych – naszym dyżurnym miejscem jest Pizzeria Kamera na ul. Cieszyńskiej.
Do rezerwacji toru potrzebuję wiedzieć ile osób deklaruje swoje przybycie oraz jaką ilość czasu chcecie spędzić na torze.
Ostatnim razem podzieliliśmy się na dwie grupy:
grupa 1 jeździła 10min (realnie 9min)
grupa 2 jeździła 20min (realnie 19min)
aby koszty podzielić sprawiedliwie potrzebujemy w miarę równą ilość osób w obu grupach, ewentualnie możemy rozdzielić czas inaczej, np. po 15 min (realnie 14) dla obu grup.
Więc tutaj prośba do Was o deklaracje jaka ilość czasu na torze Was interesuje (np. interesuje mnie 15 lub 20 minut/ interesuje mnie najkrótszy przejazd, 10 minut) w zakresie 10/15/20 minut (obstawiam, że raczej nie będzie chętnych na dłuższe przebiegi niż 20min
Proszę o deklaracje od osób zdecydowanych na 100%, żeby nie było potem sytuacji że ktoś się wycofuje – tor trzeba zarezerwować i odpowiednio potem opłacić, nie byłoby fair w stosunku do reszty uczestników podnosić im koszty.
Zatem osoby pewne swojej obecności deklarują się wraz z czasem jazdy jaki je interesuje (10/15/20min), osoby które nie są pewne – proszę o info JEŚLI będziecie na jaką ilość czasu chcielibyście się załapać jednak z adnotacją że Wasze przybycie nie jest pewne. Jest możliwość dodania gokartów na torze już po wykonaniu rezerwacji, więc jeżeli ktoś pojawi się w ostatniej chwili również jest duża szansa że uda Wam się pojeździć.
Proszę również o informację, czy jesteście zainteresowani późniejszą posiadówą w Kamerze (również kwestia wcześniejszej rezerwacji miejsca).
Tor należy zarezerwować kilka dni wcześniej, chciałbym to zrobić nie później niż we wtorek 4.06.2013. A więc myślcie która wersja jest dobrana do Waszych potrzeb i piszcie! Mam nadzieję, że wkrótce widzimy się na torze
Pozdrawiam,
Mirek
Prezes nie wiem czy będę . Troszke mnie mazda zaskoczyła i rozsypał się silnik i
.
Ale jest już odstawiona do MAZVAGTECH-U i czekam na wieści co poleciało

Ale jest już odstawiona do MAZVAGTECH-U i czekam na wieści co poleciało

No to ja zacznę
1. Mirek – 20 min
2. jaaco – 20 min
tym razem mi pasuje bo weekend między zjazdami
No to ruchy jak ma być zarezerwowane we wt/sr...
1. Mirek – 20 min
2. jaaco – 20 min
tym razem mi pasuje bo weekend między zjazdami
No to ruchy jak ma być zarezerwowane we wt/sr...
- Od: 29 sie 2009, 14:10
- Auto: Mazda3 BL Z6 Alu Silver
Była: Mazda 3 2 3 F GT
syczka jakoś mnie to nie dziwi że coś padło
turbina? coś głębszego?
może 15W-40 mu zaszkodził hehehe, nie no, żart, współczuję, ale może się z kims zabierzesz w sobotę na ściganie?
Ja się piszę na 10 minut i kolega z SAABa wpadnie też i kumpel z Forda Probe
czyli
1. Mirek – 20 min
2. jaaco – 20 min
3. proboszcz -10 min
4. MarekSAAB – 10 lub 20 min
5. PaszczuROMAN Probe GT – 10 minut.
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Ja się piszę na 10 minut i kolega z SAABa wpadnie też i kumpel z Forda Probe
czyli
1. Mirek – 20 min
2. jaaco – 20 min
3. proboszcz -10 min
4. MarekSAAB – 10 lub 20 min
5. PaszczuROMAN Probe GT – 10 minut.
Don't hate me, i'm just an alien....
Szyderca i wywrotowiec :]
In rock we trust
In rock we trust
ProboszczV6 napisał(a):syczka jakoś mnie to nie dziwi że coś padłoturbina? coś głębszego?
może 15W-40 mu zaszkodził hehehe, nie no, żart, współczuję, ale może się z kims zabierzesz w sobotę na ściganie?
.
Poprawię cię 10W-40
Zobaczy się postaram się przybyć na ściganie . Tylko 10 min dla mnie .

syczka a spróbuj po remoncie zalać taki gówniany olej to masz ode mnie kopa w
może turbina poleciała do cylindrów
znane są takie przypadki, było gotowym być na wszelkie zło związane z luzami promieniowymi wałka... 

Don't hate me, i'm just an alien....
In rock we trust
In rock we trust
Fak tak mało osób na 20 min? Na 10 min średnio mi ie widzi jechac 
Postaram się wpaść. Może uda mi się kogoś zabrać.. (..może Dziubka ściągnę jeśli będzie miał czas i ochotę, ..a i po drodze Blackmana też by się mógł wkręcić na pake..)
EDIT:
z Adamem dziś wieczorem pogadamy i napiszę czy się zbierzemy, Krzysiek póki co nic się nie odzywa więc prawdopodobnie go nie będzie.
EDIT:
z Adamem dziś wieczorem pogadamy i napiszę czy się zbierzemy, Krzysiek póki co nic się nie odzywa więc prawdopodobnie go nie będzie.

Ja będę przyjadę z fastem. Gokart przyda sie na masaż kregosłupa :–)
Syczka co tak dobiło ci madzie oby wyzdrowiała :–)
Pozdrowka
Pozdrowka
Mazda + saperka – prawie jak Jeep ;)
+
była BeAtka i GabrYsia jest Renifer ;)
Moje ostanie mazdowe maleństwo- http://tnij.org/mazda6gy
+
była BeAtka i GabrYsia jest Renifer ;)
Moje ostanie mazdowe maleństwo- http://tnij.org/mazda6gy
Więc ja z dziubkiem się wybieramy na zygzaka, a moderator niech poprawi literówki w temacie bo się to dziwnie czyta

[quote="
Pęknięty wał
ale nie ma się co smucić 
Pęknięty wał

- Kod: Zaznacz cały
19:15 – 19:45 Rezerwacja na wyłączność
to jest to nasze?
Dopisano 08 cze 2013 11:30:
Sprostowanie: jezdzimy od 18:30, zbiórka przed 18:15
Oczywiscie kazdy moze. Moze sie zalapiesz ale gwarancji nie ma. Z tym ze mala zmiana godziny – zaczynamy o 18:30, kto chce jezdzic prosze zeby byl 18:15 juz pod Zygzakiem.
Do zobaczenia!
Do zobaczenia!