WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
mcmorik
zajrzyj na priv
zajrzyj na priv
Wysłane z poczty w Radzyminie
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
To ja http://www.youtube.com/watch?v=58549ffQXKY
Jeśli się obudziłeś w poniedziałek i nie boli Cię głowa oznacza to że jest środa.
Maćku nie wiem jednak czy dam radę bo dostałem właśnie telefon , że jutro muszę jechać na budowę.Spróbuję to przełożyć na poniedziałek.
-
Arkadius 73
Arkadius 73 napisał(a):Maćku nie wiem jednak czy dam radę bo dostałem właśnie telefon , że jutro muszę jechać na budowę.Spróbuję to przełożyć na poniedziałek.
OK. Bedzie dobrze jak Ci sie uda
A jak tam reszta
Jakby cos to dzwoncie bo moge byc niedostepny przez weekend na forum
-
Szalotka
malutka napisał(a):jak stawiasz to może
bilet na autobus do centrum
Dawajcie to walniemy po maluchu w jakims srodmiejskim bajzlu
Dobra ja sie zwijam
-
Szalotka
My z Maciusiem, sie juz umówiliśmy na dziś (na bro) jak ktos chce sie znami spotkać i bujnąc sie gdzes to prosimy o Kontakt na tel.
Pozdr.!
Pozdr.!

Bry
Dawno was nie widziałem
Niestety w najbliższym czasie również się nie pojawię.
Praca szkoła i trochę problemów zdrowotnych moich jak i rodziny powoduje że brokuje mi doby do ogarnięcia wszystkiego. Więc niezapominajcie o mnie bo pojawię się jak tylko znajdę tyle czasu by się pojawić.
Pozdrawiam
Dawno was nie widziałem
Niestety w najbliższym czasie również się nie pojawię.
Praca szkoła i trochę problemów zdrowotnych moich jak i rodziny powoduje że brokuje mi doby do ogarnięcia wszystkiego. Więc niezapominajcie o mnie bo pojawię się jak tylko znajdę tyle czasu by się pojawić.
Pozdrawiam
Jestem magiem posługuję się fragiem 
- Od: 6 sty 2008, 15:58
- Auto: 323f BA BP '95 –> Dupowóz Grandtour 2,2 klekot
yoshiwwy ja pamietam, to najważniejsze
Dzis mam dla was kolejna propozycje i tak wiem ze chętnych brak, ale z przyzwoitości żeby nie było napisze.
gromaciek i ja dzis kulturalnie wybieramy sie na kręgle/bilard/dart itp wstępnie HulaKula, jakby co to szczegóły na Kom lub jeszcze przez jakis czas na PW.
Pozdr.
Dzis mam dla was kolejna propozycje i tak wiem ze chętnych brak, ale z przyzwoitości żeby nie było napisze.
gromaciek i ja dzis kulturalnie wybieramy sie na kręgle/bilard/dart itp wstępnie HulaKula, jakby co to szczegóły na Kom lub jeszcze przez jakis czas na PW.
Pozdr.
Witam,
wreszcie dane mi będzie pojawić się na spotkaniu więc proszę o info o miejscu.
Jeśli ktoś mógłby mi wziąć czerwone podkładki pod tablice było by miło,
Żona dala mi auto, więc na 19:30 powinienem dać radę dojechać.
Pozdrawiam,
Marcin
wreszcie dane mi będzie pojawić się na spotkaniu więc proszę o info o miejscu.
Jeśli ktoś mógłby mi wziąć czerwone podkładki pod tablice było by miło,
Żona dala mi auto, więc na 19:30 powinienem dać radę dojechać.
Pozdrawiam,
Marcin
..::Born To Rise Hell::..
Ja pewnie też się wreszcie pojawię 
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B
Jasne
Hardtop mode on i jest samochód całoroczny, a przy okazji jaka frajda przejechać 3/4 drogi do pracy bokiem
Hardtop mode on i jest samochód całoroczny, a przy okazji jaka frajda przejechać 3/4 drogi do pracy bokiem
-
Padre
- Od: 26 sty 2007, 11:14
- Auto: BA KF->NB BP->FE 13B