NOWY SĄCZ – spotkania regionalne
wybaczcie ale byłem strasznie zabiegany a o 20 musiałem być w klubie...
P.S. Tą nową czerwoną mazdę kojarzę...
P.S. Tą nową czerwoną mazdę kojarzę...
[img]http://www.wac.zum.pl/mazdaspeed1.jpg[/img]
MOJA MADZIA.... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60481&highlight=premacy
MOJA MADZIA.... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60481&highlight=premacy
- Od: 7 lip 2008, 09:22
- Auto: Mazda Premacy 2005(74KW-104KM)
chłopaki pasuje ustalić kolejny termin Official zlotu
Na spontan spotkaniu w tamtym tygodniu wstępnie mówiliśmy o Sobocie 6 Grudnia, godziny wieczorne do ustalenia(teraz może po zlocie wyprawa na jakiś browarek etc. ? Kierowca wskazany
)
Jak to wam odpowiada?
P.S Teraz widzę Wszystkich- coś ostatnio część osób chyba zapomina o idei Mazdaspeed Nowy Sącz

Jak to wam odpowiada?
P.S Teraz widzę Wszystkich- coś ostatnio część osób chyba zapomina o idei Mazdaspeed Nowy Sącz

- Od: 22 gru 2007, 16:48
- Auto: Peugeot 307 HDI 90@120/270
Sprinter 313CDI Sprintshift &
Sprinter 312D :)
jarusiek napisał(a):termin Official zlotu
Kwestia.....–> jak bede w Łącku to bede i tez w Sączu na spocie
Mała poprawka Kierownik... 6'y to niedziela, czyli raczej chodzi o 5'go [ 5.12.09 ]
PS. Wrzuc fotos na forum

Haloo, jutro zlot, a tu cisza
Ma Ktoś nr do kolegi z czerwonej BJ`tki ? Bo coś nie widzę żeby tutaj na forum coś napisał- a pasuje go poinformować o kolejnym zlocie 

Rozumiem, że spoty/zloty przeniesione są do Galerii już na stałe
Mała propozycja – godzina zlotu przełożona na 18:00 – dałoby sie? Bo powiedzmy, że mam już małe plany co do godzin wieczornych
Odpowiadałaby ta godzina reszcie składu?
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Mała propozycja – godzina zlotu przełożona na 18:00 – dałoby sie? Bo powiedzmy, że mam już małe plany co do godzin wieczornych
- Od: 23 kwi 2009, 13:17
- Auto: – Mitsubishi Carisma I 1.8 GDI '98 (PL)
– Mitsubishi Carisma II 1.6 2005 (UK)
kurde nie wkurzać:P Godzina już była znana od tygodniaSeba-pdPL napisał(a):Rozumiem, że spoty/zloty przeniesione są do Galerii już na stałe![]()
Mała propozycja – godzina zlotu przełożona na 18:00 – dałoby sie? Bo powiedzmy, że mam już małe plany co do godzin wieczornychOdpowiadałaby ta godzina reszcie składu?

Nie wymiękłem – przyjechałem
A aut było co niemiara...
http://picasaweb.google.pl/SEBApdPL/SpotMS5122009#
http://picasaweb.google.pl/SEBApdPL/SpotMS5122009#
Coś ostatnio to się coraz częściej zdarza. Grupa się rozpada z dnia na dzień, pozostało tylko parę stałych bywalców..Czy tak ciężko znaleźć czas raz w miesiącu na 2-3godziny w weekendowy wieczór?Seba-pdPL napisał(a):A aut było co niemiara...
Trzeba się zastanowić nad sensem spotkań w takiej postaci.

Dziękuję za przybycie stałym bywalcom.
Nawet tak nie pisz, bo zaczyna mi sie brać na płacz człowieku
Trzeba spoty/zloty planować 2 tygodnie wcześniej, bo na ostatnią chwilę nie ma co planować, bo niektórzy już mogą mieć zaplanowany weekend, a tutaj nagle PACH! Zlot w ten weekend – i lipton.
Co do kwestii zbliżającego sie Nowego Roku – planujemy coś chłopaki?
Tzn. w sensie spotkania pod koniec br., małego podsumowania zysków i strat etc. ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Co do kwestii zbliżającego sie Nowego Roku – planujemy coś chłopaki?
Myślę że i to nie pomoże, bo już wczesniej terminowo były podawane daty zlotów, i wyglądało podobnie jak teraz. Ale postaram się odrobinę wcześniej po uzg z Wami zmienić to i owo w terminie zlotu.Seba-pdPL napisał(a):Nawet tak nie pisz, bo zaczyna mi sie brać na płacz człowiekuTrzeba spoty/zloty planować 2 tygodnie wcześniej, bo na ostatnią chwilę nie ma co planować, bo niektórzy już mogą mieć zaplanowany weekend, a tutaj nagle PACH! Zlot w ten weekend – i lipton.
Co do kwestii zbliżającego sie Nowego Roku – planujemy coś chłopaki?Tzn. w sensie spotkania pod koniec br., małego podsumowania zysków i strat etc.
Co do zlotu przed końcem bierzącego roku- mówiłem co nieco na zlocie z Winkiem, jakiś spontan zlot będzie napewno
Witam, wszystkich. Nie chce nic mówić ale mówiłem że auta nie myłem i wygląda na tych fotkach jak by go kto zgryzł i wypluł
nie przygotowany byłem żeby pozować ;d;d;d
mazda jest the best!
- Od: 23 paź 2007, 22:06
- Auto: Mazda 323f BA
1996
1.5 16V
jarusiek napisał(a):Coś ostatnio to się coraz częściej zdarza. Grupa się rozpada z dnia na dzień, pozostało tylko parę stałych bywalców..Czy tak ciężko znaleźć czas raz w miesiącu na 2-3godziny w weekendowy wieczór?Seba-pdPL napisał(a):A aut było co niemiara...
Trzeba się zastanowić nad sensem spotkań w takiej postaci.
Dziękuję za przybycie stałym bywalcom.
Spoko,spoko Kierownik nie pekaj!!
To ze nas jest malo nie jest wina moja czy Twoja

Kazda grupa przechodzi jakis swuj KRYZYS swiatowy czy jakis tam inny.
Damy rade pany zimowy czas zawsze przybija gwozdzia do glowy,ale lato kroczy wielkimi krokami zapalimy grilla a kazdy przyjedzie na darmowa kielbache
- Od: 6 cze 2009, 22:43
- Auto: Mazda 323f BA 1,8 Glx
gaawell napisał(a):lato kroczy wielkimi krokami zapalimy grilla a kazdy przyjedzie na darmowa kielbache
Aluzja co do spotu w Tęgoborzy?
A tak poza tym to miałby ktoś może do odsprzedania jakieś fajne, mało używane alukołpaki 13" tanio?