Gwoli sprostowania, po skręceniu na Szczecin z Nakielskiej parking Mercedeeesa jest po lewej
Do zobaczenia z tymi, którzy się nie boją mrozu i śniegu
www.mazdaspeed.pl
Jarek104 napisał(a):Do zobaczenia z tymi, którzy się nie boją mrozu i śniegu
siegu napisał(a):Jarek104 napisał(a):Do zobaczenia z tymi, którzy się nie boją mrozu i śniegu
Ja poczekam aż napada po pas i temperatura zejdzie poniżej -30Wtedy poczuję się jak u siebie w domu
ADHD napisał(a):siegu nie boi sie śniegu
ravestation napisał(a):zamówcie już jakąś sensowną pogodę, bo mam dość oglądania auta w garażu
Pit napisał(a):ravestation napisał(a):zamówcie już jakąś sensowną pogodę, bo mam dość oglądania auta w garażu
Wyciągaj mydelniczkę!
Tito01 napisał(a):Gapcio, żyjesz? Sala na dzisiaj zarezerwowana jest?
ravestation napisał(a):zamówcie już jakąś sensowną pogodę, bo mam dość oglądania auta w garażu język
PS. jakby ktoś chciał polukać "z życia japońskich ulic" to poniżej link z fotkami... świetna sprawa, jak oni potrafią wykorzystać nawet najdrobniejsze miejsce usmiech
http://forums.finalgear.com/vehicle-sig ... ing-24362/
This guy has a BBQ on the back of his ute. Guys drive around selling roasted chestnuts or sweet potatoes from the back of their trucks. Other guys sell tofu from their bicycles. The chestnut/potato guys play really cool music to let you know where they are (like the Japanese Mr. Whippy), and the tofu guys blow a mellow whistle.
sq2jul napisał(a):cos jak u nas Family Frost i ta ich wkurzajaca muzyczka... język
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 12 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd