WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
malutka napisał(a):MazDarek Muszę Cię pochwalić – tyle fotek mojej ekipy
Starałem się jak mogłem, chociaż sprzęt do focenia słabiutki w porównaniu z lustrami panów obok których stałem.

malutka napisał(a):A Gonza gdzieś nie spotkałeś?
A był?
Pozdrawiam,
Darek
Darek
Najbardziej efektowny przejzad to miała Astra OPC
No i jeszcze jedna Civic co wleciała na drugi tor
Gdzieś mam nawet fotki jak ściągnęli ją do parku serwisowego (troszkę się pogniotła)
A byście widzieli jaki Zbyszek Staniszewski był wściekły że znowu nie zobaczy Karowej.
No i jeszcze jedna Civic co wleciała na drugi tor
A byście widzieli jaki Zbyszek Staniszewski był wściekły że znowu nie zobaczy Karowej.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
MazDarek a jaki sprzet foto masz
boo ja amatorsko robie fotki i bawie sie nikonem D70s tyle ze obecnie mam krotki obiektyw 18-70
a tak sie zapowioadalem ze dojade na bemowo i po tym wypadzie z gromackiem nie bylem wstanie do wieczora siasc za kolko zeby gdzies sie ruszyc z domu
a tak pozatym to niezle te fotki ci wyszly -z tego rajdu
a tak sie zapowioadalem ze dojade na bemowo i po tym wypadzie z gromackiem nie bylem wstanie do wieczora siasc za kolko zeby gdzies sie ruszyc z domu
a tak pozatym to niezle te fotki ci wyszly -z tego rajdu
- Od: 23 mar 2009, 01:13
- Auto: mazda 6 2.0 benzyna
a i jeszcze jednoo jak tak robiliscie fotki to moze komus sie zaplataly jakies foty ekipy mojego kumpla Grzeska Gołdy z kierowca Tomasza Trembickiego boo nigdzie znalesc nie moge nic a z klasyikacji wynika ze albo niedojechali albo... dalekooooooo 
Chodzi ci o fotki ekipy Gulfa? Ja mało że mam zdjęcia to mam jeszcze krótki filmik z żerania:D zaraz powrzucam to na serwer.
Filmik z Żerania (trwa kilka sekund)
http://www28.zippyshare.com/v/23464533/file.html[/img]

Filmik z Żerania (trwa kilka sekund)
http://www28.zippyshare.com/v/23464533/file.html[/img]
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
napewno odbedzie sie we wtorek bo zawsze jest we wtorki z tego co ja sie dowiedzialem do tej pory a gdzie to sie okarze trzeba pilnowac na pierwszej stronie powinna sie ukazac info z data miejscem i godz
ja licze na to ze bedzie tym razem na bemowie i moze z godzinke pozniej niz zwykle bo mi niestety ciezko z robota we wtorki bo do 21 z zalozenia pracuje
i mimooo moich wielkich checi nie udalo mi sie jeszcze byc
ale kiedys sie to zmieni