NOWY SĄCZ – spotkania regionalne
Winko – nie wiesz może kto dziś przyjechał na WSB koło godz. 8:15 piękną, bordową Mazdą 323 BF na rejestracji KGR, rocznik '87, z takimi tylnimi światłami, jakie aktualnie posiadam?
Chciałem wrzucić ulotke MS (już ostatnią o_O ) za szybe jak jechałem na załatwienie, ale lało deszczem, a koło 16-tej jak wracałem to już nie było większości aut, w tym tejże Madzi 
- Od: 23 kwi 2009, 13:17
- Auto: – Mitsubishi Carisma I 1.8 GDI '98 (PL)
– Mitsubishi Carisma II 1.6 2005 (UK)
Seba-pdPL napisał(a):Winko – nie wiesz może kto dziś przyjechał na WSB koło godz. 8:15 piękną, bordową Mazdą 323 BF na rejestracji
...
Nie wiem Seba, teraz caly czas w krk siedze , a auta za bardzo tez nie kojaze

Chłopaki zlocik za tydzień pora zorganizować
Oficjalny, a nie spontan więc wszyscy mi się macie pokazać
Kto potrzebuje ulotki-wołać
Miejsce- myśle że możemy sprobowac na parkingu podziemnym galerii sandecja, w razie czego awaryjne miejsce spotkania to parking pod MediaMarkt, ale myślę że około godziny 19.30 już nie będzie takie szału i znajdzie się dla nas miejsce(w zimie w sumie chyba najlepsza opcja-jak sobie przypomne na początku nasze zaspy na Alejach
)
Więc Sobota 21.11.2009 Parking Underground-Galeria Sandecja Godzina 19.30 spotykamy się !
Wpisywać się kolejno i potwierdzać- widzę wszystkich-powtarzam WSZYSTKICH
1.jarusiek
2. ...
Oficjalny, a nie spontan więc wszyscy mi się macie pokazać
Miejsce- myśle że możemy sprobowac na parkingu podziemnym galerii sandecja, w razie czego awaryjne miejsce spotkania to parking pod MediaMarkt, ale myślę że około godziny 19.30 już nie będzie takie szału i znajdzie się dla nas miejsce(w zimie w sumie chyba najlepsza opcja-jak sobie przypomne na początku nasze zaspy na Alejach
Więc Sobota 21.11.2009 Parking Underground-Galeria Sandecja Godzina 19.30 spotykamy się !
Wpisywać się kolejno i potwierdzać- widzę wszystkich-powtarzam WSZYSTKICH

1.jarusiek
2. ...
- Od: 22 gru 2007, 16:48
- Auto: Peugeot 307 HDI 90@120/270
Sprinter 313CDI Sprintshift &
Sprinter 312D :)
jarusiek napisał(a):Kto potrzebuje ulotki-wołać
ULOTKI PROSZE
jarusiek napisał(a):myślę że około godziny 19.30
Nie dałoby sie deczko wcześniej przesunąć zlotu? Bo nie wiem czy dam rade chłopaki
uuu a mnie nie będzie akurat niema mnie w Sączu do 22.11 
- Od: 13 cze 2008, 16:32
- Auto: Mazda 323f BA 1,5dohc
winko napisał(a):jarusiek jak bede w nowosadeckim to na pewno bede ;p
gaawell mam twoje podkladki ...
Spoko, spoko Winko ciesze sie bardzo
musimy sie teraz jakos styknac
Nasz kierownik chyba abonament wkoncu zaplacil za neta

- Od: 6 cze 2009, 22:43
- Auto: Mazda 323f BA 1,8 Glx
jarusiek napisał(a):zobaczymy how much ludzia przejedzie
Kto kogo ma przejechać?

Hejka Panowie,
W niedziele 22 listopada w Tarnowie organizujemy takie małe spotkanie integracyjne. Mają na nim być mazdy, hondy i toyoty. Nie ja to organizuję i nie wiem nawet czy coś z tego wypali, ale jeśli hondy dopiszą, to my będziemy się mogli schować (będzie nas może 8 samochodów). Kiedyś ktoś od Was pytał o spoty w Tarnowie – no to macie okazję wpaść i nam pomóc. Wszystkie szczegóły w wątku tarnowskim w spotkaniach regionalnych. Jakby co to piszcie tam.
pozdrawiam
W niedziele 22 listopada w Tarnowie organizujemy takie małe spotkanie integracyjne. Mają na nim być mazdy, hondy i toyoty. Nie ja to organizuję i nie wiem nawet czy coś z tego wypali, ale jeśli hondy dopiszą, to my będziemy się mogli schować (będzie nas może 8 samochodów). Kiedyś ktoś od Was pytał o spoty w Tarnowie – no to macie okazję wpaść i nam pomóc. Wszystkie szczegóły w wątku tarnowskim w spotkaniach regionalnych. Jakby co to piszcie tam.
pozdrawiam
21.11 – 19:30 obecny ale nie za długo
bo po 20 jadę grać... oo.... może piwko w Heaven ?
[img]http://www.wac.zum.pl/mazdaspeed1.jpg[/img]
MOJA MADZIA.... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60481&highlight=premacy
MOJA MADZIA.... http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=60481&highlight=premacy
- Od: 7 lip 2008, 09:22
- Auto: Mazda Premacy 2005(74KW-104KM)
Pare fot ze wczoraj : http://picasaweb.google.pl/mzwinko/Gale ... aNS211109#