tomi911 napisał(a):Ja odpadam z dzisiejszego Olkusza – siła wyższa
Za to jutro lub w nd wybieram się w okolice Wadowic / Kalwarii
O której będziesz w sobotę w Kalwarii? Jeżeli jakoś zaraz po południu mogę się ustawić na jakiegoś małego spocika!
www.mazdaspeed.pl
tomi911 napisał(a):Ja odpadam z dzisiejszego Olkusza – siła wyższa
Za to jutro lub w nd wybieram się w okolice Wadowic / Kalwarii

W każdym razie chwilę tam zabawię, bo żona chce połazić 

Dominator napisał(a):Przejezdzalem przez Kalwarie o godz 21Jak cos to piszcie w temacie, czesto weekendami jezdze o bardziej ludzkich porach i moze udalo by sie skomunikowac na jakies spociwo

Bejsu napisał(a):Dominator napisał(a):Przejezdzalem przez Kalwarie o godz 21Jak cos to piszcie w temacie, czesto weekendami jezdze o bardziej ludzkich porach i moze udalo by sie skomunikowac na jakies spociwo
No to stary jak tylko będziesz w okolicach Kalwarii to daj znać na PWA tak nawiasem mówiąc może zorganizowałby kiedyś takiego duuużego spota w Kalwarii na parkingu poniżej klasztoru
![]()
Kalwaria jest tak pomiędzy Krakowem a Bielska Białą, może by tak akurat w Kalwarii (ewentualnie Wadowicach) zrobił wspólnego spota?Kto jest za, kto przeciw, kto się wstrzymał?

potem juz tylko goscinnie.. Setritus, widzialem Cie wczoraj na Armii Krajowej, chyba przelewa Ci mocno fure, bo wache czuc na kilkaset metrow 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 9 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd