BIAŁYSTOK – spotkania regionalne
Tam może być problem z zaparkowaniem chyba, ja proponuje w takim wypadku Pruszynke na Grochowej, zaparkować jest gdzie, zjeść tez coś można w przystępnej cenie i spokój jest. Ktoś ma coś przeciw tej lokalizacji?
-
2+2=5
- Od: 27 mar 2011, 01:01
- Auto: Vauxhall Vectra SRI
Mazda3 109KM Y6 2004 (była)
Pasuje, samochodem nie będę musiał jechać:D

- Od: 18 lis 2011, 11:16
- Auto: MX 3 EC K8 '94
Renault Megane III TOM TOM Edition 1.6 16v 110KM '11
Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
Dla mnie też pasuje Pruszynka
oby śniegu nie było dużo.
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
Prawdziwa miłość nie wyczerpuje się nigdy. Im więcej dajesz, tym więcej Ci jej zostaje.
dziękuje za Bardzo miłe spotkanie Wigilijne;] Jeszcze raz Wesołych Świąt Wszystkim!
p.s. Zakwasy ba brzuchu będę miał od tego śmiechu:P
p.s. Zakwasy ba brzuchu będę miał od tego śmiechu:P

Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
My też dziękujemy za spotkanie
Jeszcze raz Wesołych Świąt wszystkim obecnym i nie obecnym życzę.
-
2+2=5
Dla wszystkim i dla każdego z osobna z regionu Podlasia ze szczerego serca w ten piękny czas,
gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas, życzę miłości bez trosk i złości, zdrówka, wszelkiej pomyślności, pokoju na świecie i wszystkiego czego tylko zapragniecie, niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało, żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało!
Wesołych Świąt
gdy gwiazdka świeci dla wszystkich nas, życzę miłości bez trosk i złości, zdrówka, wszelkiej pomyślności, pokoju na świecie i wszystkiego czego tylko zapragniecie, niech Wam się spełni, radości doda i niech będzie biało, żeby się szczęście zawsze do nas uśmiechało!
Wesołych Świąt
Życie jest jak rejs i choć istotne dokąd gnasz, to najważniejsze być w odpowiedniej załodze.
ja chcę fotel od MI-2 i wolant i tą rurę kanalizacyjną, co roznawialiśmy to biorę:P (będzie calibra tuning, że w całym necie większego kozaka nie znajdziecie:P:P:P) projekt będzie, że mucha nie siada....A jak nie wypali to gadułowy snolker, czy tam snorkel...tylko jak ja to przymocuje??
- Od: 9 mar 2009, 21:02
- Auto: Ford probe 2,5v6 93r.
jarsonik napisał(a):ja chcę fotel od MI-2 i wolant i tą rurę kanalizacyjną, co roznawialiśmy to biorę:P (będzie calibra tuning, że w całym necie większego kozaka nie znajdziecie:P:P:P) projekt będzie, że mucha nie siada....A jak nie wypali to gadułowy snolker, czy tam snorkel...tylko jak ja to przymocuje??

Gadula mówi,że jest chętny do koponia suchego doku
z ta rura to wiesz gdzie się zgłosić:P a że mucha nie będzie siadała to nie gwarantuje:] ja poszukam Ci maszto-anteny i dużych gaci na żagiel:D:D

Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0
Ale za kare to łopatkami jak bawią się dzieci w piaskownicy żeby nie było za łatwo 
-
2+2=5
Witam wszystkich, przepraszam za swoją wczorajszą nieobecność ale obowiązki itd...mnie zatrzymały.
Nie wiem o co chodzi z "suchy dok" ale jakby co to lotkę do M3 mogę poszukać;d;d komu potrzeba. A tak w ogóle to najlepsze życzenia bożonarodzeniowe, pogody ducha, szampańskiej zabawy sylwestrowej zawsze pełnych baków w naszych M, kreatywnych projektów, żeby ogień zawsze był i żeby się nic nie psuło!!!
Nie wiem o co chodzi z "suchy dok" ale jakby co to lotkę do M3 mogę poszukać;d;d komu potrzeba. A tak w ogóle to najlepsze życzenia bożonarodzeniowe, pogody ducha, szampańskiej zabawy sylwestrowej zawsze pełnych baków w naszych M, kreatywnych projektów, żeby ogień zawsze był i żeby się nic nie psuło!!!
- Od: 9 gru 2011, 23:39
- Auto: mazda3 1.6citd
WESOŁYCH ŚWIĄT WSZYSTKIM...

SPRZEDAM MAZDE 323 F BA 4,5 TYS DO NEGOCJACJI PO KAPITALNYM REMONCIE SILNIKA
- Od: 13 gru 2008, 00:31
- Auto: Mazda 6 GG
kto wybiera się dzisiaj na spot do Alfy?

Mazda 3 '04 1.6 B
Mazda 6 '04 MZR-CD 2.0