TRÓJMIASTO – 20.06.2021 – od 18:00 – parking przy Ergo arena
Zróbmy dzisiaj ustawkę w Gdyni na piętrowym parkingu C.H Klif o godz. 19.30
Jeżeli nie będzie padało to widzimy się na samej górze... jak będzie to piętro niżej
Zobaczymy... coś na pewno wymyślimy
Ps. 2lol zazdroszcze wyjazdu... kiedyś to był mój ulubiony zespół
Jeżeli nie będzie padało to widzimy się na samej górze... jak będzie to piętro niżej
Zobaczymy... coś na pewno wymyślimy
Ps. 2lol zazdroszcze wyjazdu... kiedyś to był mój ulubiony zespół
mckoper napisał(a):Zróbmy dzisiaj ustawkę w Gdyni na piętrowym parkingu C.H Klif o godz. 19.30Jeżeli nie będzie padało to widzimy się na samej górze... jak będzie to piętro niżej Zobaczymy... coś na pewno wymyślimy
No spoko
- Od: 15 mar 2010, 06:47
- Auto: jest : MX-5 NA
była : MX-3
to i ja zawitam ![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
EDIT:
No i po spocie
Aleśmy pochlali
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
EDIT:
No i po spocie
Aleśmy pochlali
A ja "już" wróciłem ;D
...nawet w niedziele i święta siedzę nad samochodami... ale cóż, kocham to :) Naprawić Ci auto? :)

- Od: 27 lis 2008, 12:18
- Auto: viewtopic.php?f=312&t=117669
Dam_Ton napisał(a):Kompa miał juz wczoraj skasowanego
No właśnie o dziwo się nie skasował... bo gdyby tak było to nie byłoby tych samych błędów, skoro nawet nie odpalił silnika po tym zabiegu... Trzeba go skasować tym drastycznym sposobem – zdjąć minusową klemę z aku i hebel na 20 sekund wcisnąć, a potem 30 minut jazdy ze zmienną prędkością, żeby komp dobrał wartości i dopiero wtedy wywali faktyczne błędy
...nawet w niedziele i święta siedzę nad samochodami... ale cóż, kocham to :) Naprawić Ci auto? :)

Nie mogłem się oprzeć, sorry ;D

LeeeX napisał(a):Dam_Ton napisał(a):Kompa miał juz wczoraj skasowanego
No właśnie o dziwo się nie skasował... bo gdyby tak było to nie byłoby tych samych błędów, skoro nawet nie odpalił silnika po tym zabiegu... Trzeba go skasować tym drastycznym sposobem – zdjąć minusową klemę z aku i hebel na 20 sekund wcisnąć, a potem 30 minut jazdy ze zmienną prędkością, żeby komp dobrał wartości i dopiero wtedy wywali faktyczne błędy
a co jak mówiłem? to samo ... to nie, nie
D4NI3L napisał(a):a co jak mówiłem? to samo ... to nie, nie
Ale metoda z bezpiecznikami jest mniej drastyczna, bo nie kasuje zegarka i radia

To Wy coś nie tak macie z instalacjami, bo u mnie się kasuje tak, jak powinno 

skasowało się standardowo radio, zegar i przebieg dzienny... szkoda, ze nie cały
.....Spróbuje właśnie jeszcze tak jak mówił wtedy Daniel z tym hamulcem, a błędy jakie ostatnio wykazało to 10 11 13 14 16 – czyli prawie cały pakiet...jedno jest pewne .....jeżeli wykazuje tyle błędów to znaczy, ze coś się z nią dzieje 
- Od: 9 kwi 2010, 00:31
- Auto: Celica GT -----
Była 323F BA, 1.5, 98r