Pozdrawiam
BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Masakra w tym waszym mieście, ale na trasie było chyba gorzej. Galant wczoraj dojechał po ok 9,5 godzinach na śląsk. Ja dzisiaj po 7 godzinach. Niezła przygoda. Miło było zobaczyć kilka osób. Olka & Gapa dzięki za nocleg. Odwdzięczę się przy najbliższej okazji
Pozdrawiam
Pozdrawiam
ADHD napisał(a):ale jak Aga mówi zapewne jestem jedynym cieszącym się z tego faktu.
Nie jesteś sam –

no to keidy jakis spocik? Mozemy sie spotkac i posmigac troszeczke po sniegu
Dla mnie najlepiej Sobota albo Niedziela.
Sprzedam zestaw do pielęgnaci lakieru Meguiar's
[url]http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=80&t=126720[/url]
[url]http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=80&t=126720[/url]
no witam witam
co do sniegu to generalnie nie za wiele chyba ze nawiało u mnie dzisiaj na wsi jechalem w tunelu metrowym
tak nawialo a 100 metrow dalej bylo nisko jak wszedzie
PIT – gratki ze juz cieplej jak by co to dzwon moze zawsze cos pomoge – w piecy tez umiem palić – i troche zazdrosze etapu zaawansowania
no ale moze niedlugo zaczne gonic gonic i gonic
ADHD – ja zawsze robie przelew zeby nie placic podatku od sms'ow
a do puszek to do konca nie wierze bo znałem wielu kwestorow i bardzo róznie bywało a tak mam pewność ze wszystko trafia tam gdzie tego chciałem 
co do sniegu to generalnie nie za wiele chyba ze nawiało u mnie dzisiaj na wsi jechalem w tunelu metrowym
PIT – gratki ze juz cieplej jak by co to dzwon moze zawsze cos pomoge – w piecy tez umiem palić – i troche zazdrosze etapu zaawansowania
ADHD – ja zawsze robie przelew zeby nie placic podatku od sms'ow
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Fajf, dzięki za wełenkę
loockas, u nas w mieście takie opady się generalnie nie zdarzają. Bydgoszcz leży na obszarze o najniższej w Polsce sumie opadów rocznych. Tutaj zimy raczej skromne w śnieg są. Nikt nie jest na takie coś po prostu przygotowany
Ale... kuźwa widziałem dziś narciarza
Żeby to jeszcze w Myślęcinku, czy Unisławiu, ale nieeee, ale nieeee
ja go widziałem kuźwa na Bartodziejach na przejściu dla pieszych
Walnął glebę i tak fajnie pokracznie uciekał z ulicy pełzając, bo robiło się zielone dla samochodów. Aż musiałem zrobić mu zdjęcie

loockas, u nas w mieście takie opady się generalnie nie zdarzają. Bydgoszcz leży na obszarze o najniższej w Polsce sumie opadów rocznych. Tutaj zimy raczej skromne w śnieg są. Nikt nie jest na takie coś po prostu przygotowany
Ale... kuźwa widziałem dziś narciarza

Co tam zima ma też swoje plusy
Za to samochód musiałem dziś ostro odśnieżyć... potem 20 minut wyjeżdżania z parkingu bo pług przejechał i zaspa była to się wkurzyłem i po zimówki pojechałem na razie założyłem tylko 2 na napędowe ale i tak różnica jak niebo a ziemia
No i ogólnie dlatego spóźniłem się na Galerie ADHD był już w środku autko widziałem ale numeru nie wziąłem ,żeby zadzwonić i chociaż się przywitać
@Edit
Zapomniałem zdjątko wrzucić

Za to samochód musiałem dziś ostro odśnieżyć... potem 20 minut wyjeżdżania z parkingu bo pług przejechał i zaspa była to się wkurzyłem i po zimówki pojechałem na razie założyłem tylko 2 na napędowe ale i tak różnica jak niebo a ziemia
No i ogólnie dlatego spóźniłem się na Galerie ADHD był już w środku autko widziałem ale numeru nie wziąłem ,żeby zadzwonić i chociaż się przywitać
@Edit
Zapomniałem zdjątko wrzucić

Ostatnio edytowano 10 sty 2010, 23:59 przez Artmanbdg, łącznie edytowano 3 razy
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Wczoraj byłem na grillu i kuligu w Koronowie dziś tylko myślęcinek i ognisko zaliczyłem
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
ja od wczoraj odśnieżam koło domu i w ogrodzie średnio co 4 godziny :/ masakra...

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Ogrodu nie odśnieżam bo po co xD muszę tylko przyczepę troszkę zabezpieczyć bo szybę straciła
Artmanbdg napisał(a):bo po co
ja swoim 2gim autem praktycznie zakopałem się dziś kilka razy, zatem byłem zmuszony

- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
ravestation napisał(a):ja od wczoraj odśnieżam koło domu i w ogrodzie średnio co 4 godziny :/ masakra...
Znam ten ból

Artmanbdg napisał(a):Co tam zima ma też swoje plusy
Dooobra fota

Ale... kuźwa widziałem dziś narciarza zeby
Nie znasz sie, to nordic walking dla zaawansowanych.
Less roof, more fun

Pit napisał(a):Nikt nie jest na takie coś po prostu przygotowany
Rozumiem. Przejeżdżając te trasę można zauważyć, że cały kraj z wyłączeniem Inowrocławia i kilku odcinków A2 jest do zimy nieprzygotowany. Łódź wyglądała jeszcze gorzej niż Bydgoszcz. Za to w Inowrocławiu ładnie posolili.
piotr_szp napisał(a):napęd na tył na lodzie!
Ja osobiście bałem się, że będzie gorzej z RWD zimą niż jest...
Chociaż... Jutro z rana muszę jechać na zajęcia, a dzisiaj widziałem parking na którym mam stanąć, więc profilaktycznie na korytarzu przygotowałem do zabrania linę, worek piasku i saperkę

f*ck
Mev napisał(a):Chociaż... Jutro z rana muszę jechać na zajęcia, a dzisiaj widziałem parking na którym mam stanąć, więc profilaktycznie na korytarzu przygotowałem do zabrania linę, worek piasku i saperkę Będę robił okopy
Weź lepiej jakieś kartony żeby pod tylne koła podłożyć
If you’re in control, you’re not going fast enough.
jacobs napisał(a): Dziś u mnie pod blokiem 1/3 aut przejeżdżających się zakopywała, największe problemy z wydostaniem się miały właśnie tylnonapędowe bmw i mercedesy
kumpel z pracy z bkb tez nie ogarnął i przyjechał autobusem
niestety pod moim domem też jest temat nie do ogarnięcia, Madzia ujechała wczoraj może 2m i koniec, ani przód ani tył, ani prawo ani lewo, ale autobusem do pracy się nie odważyłam jechać 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
montanka, zapakuj do bagażnika jakiś kawał betonu 100 kg to od razu się trakcja poprawi 
- Od: 6 paź 2007, 22:03
- Auto: MX-5 (NA) 1.8
Mi na zimówkach śmiga aż miło szkoda tylko ,że pływak od gazu mi się zawiesił i autko stoi przed solcem

wlasnie dojechalem do Bydgoszczy.trasa byla ladna ale to co sie dzieje w miescie to jest jakies nieporozumienie.nawet w moim niewielkim miasteczku lepiej sobie z zima radza
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.