BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
ADHD nie wiem czy dam rade. bo Musze Anie na 12:30 na zajecia do toronto odwiezc.... 
montanka napisał(a):szkodnik poszukiwany
w czym moge pomoc
adhd
zobacze jak wstane jeszcze nie odespalem piatku ;p 28h w pracy i jak na razie 3,5 godzinki snu wiec jak sie walne nie wiem o ktorej wstane
Karas – byku
sto lat
cala reszta pozdro ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
ale pogoda jest super
Pit ciekawe jak u Ciebie wygląda pewnie wszystko na około w kolorze FD
u Agi babci na balkonie (ul.Jasna) dzisiaj zanotowałem ponad 70cm śniegu
Pit ciekawe jak u Ciebie wygląda pewnie wszystko na około w kolorze FD
u Agi babci na balkonie (ul.Jasna) dzisiaj zanotowałem ponad 70cm śniegu
e tam nawialo tylko ale juz z 10-15 zaczyna byc
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
dzisiaj na trasie wyrzysk – bydgoszcz 4 samochody w rowach w tym 1 tir z naczepą, dostawczy na leżący bokiem oraz dwie jakieś stłuczki, ogółem wszystko zasypane, piaskarki ledwo co się wyrabiały.
szkodnik_byd nie śpimy i na pw wchodzimy
:D
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
ADHD napisał(a): Agi babci na balkonie (ul.Jasna) dzisiaj zanotowałem ponad 70cm śniegu
tak samo mialem pod garazem.sie troche zeszlo zanim to odkopalem.
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Suloo jak tam się pomyka na letnich

Mogę jutro podjechać się przywitać
Też do Poniedziałku bujam się na letnich
ogólnie git tylko z rozpędzaniem problem

Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Mogliby parkingi odsniezac
tam tyle tego, ze zamiast dawac poslizg to wyhamowuje 
sq2jul napisał(a):Mogliby parkingi odsniezactam tyle tego, ze zamiast dawac poslizg to wyhamowuje
Wczoraj jeszcze się jakoś jeździło, dzisiaj 15 min wygrzebywałem się z parkingu a potem 10 minut zakopywałem się na parkingu przed pracą.
Letnie 195 na głębokim śniegu męczą, Gdyby nie ręczny to miałbym kilka krawężników na koncie.

Pozdrawiam
yasko
yasko
ADHD napisał(a):Pit ciekawe jak u Ciebie wygląda pewnie wszystko na około w kolorze FD
Drzwiami tymi obok kominka nie można wyjść na zewnątrz, gdyż jest zaspa wysokości około metra
ADHD napisał(a):Pit ciekawe jak u Ciebie wygląda pewnie wszystko na około w kolorze FD
Na 'Białych" porażka, wczoraj o 20, pomagałem kolesiowi z marcedesa wjechać w boczną uliczkę! Nie dał rady i dzwonił po znajomych, napęd na tył na lodzie!
BF3
Na ulicach jest spoko tzn. wesoło,
ale jak Aga mówi zapewne jestem jedynym cieszącym się z tego faktu.
Niestety sam na parkingu pomorskiej dzisiaj sobie poszalałem.
W Galerii dostałem sporo kart znizkowych do McDonaldsa – dla chętnych, na kolejnym spocie.
Wróciłem do domu.
Założyłem xedosowi kołderkę na noc a ta od wiatru się rozdarła.
Zszyłem ją na dworzu, szybka cofka do gniazda i teraz siedzę i piszę ten nudny post o mojej niedzieli.
Chyba jednak wolę jak jest ciepło.
PS Mam tylko cichą nadzieję, że niechętni na spacery chociaż na chwilę dzisiaj wyszli z domów aby wrzucić "grosz" do skrzynki WOŚP.
ale jak Aga mówi zapewne jestem jedynym cieszącym się z tego faktu.
Niestety sam na parkingu pomorskiej dzisiaj sobie poszalałem.
W Galerii dostałem sporo kart znizkowych do McDonaldsa – dla chętnych, na kolejnym spocie.
Wróciłem do domu.
Założyłem xedosowi kołderkę na noc a ta od wiatru się rozdarła.
Zszyłem ją na dworzu, szybka cofka do gniazda i teraz siedzę i piszę ten nudny post o mojej niedzieli.
Chyba jednak wolę jak jest ciepło.
PS Mam tylko cichą nadzieję, że niechętni na spacery chociaż na chwilę dzisiaj wyszli z domów aby wrzucić "grosz" do skrzynki WOŚP.
Pit napisał(a):Mam od wczoraj grzejniki podpięte pod kominek i palę, ciągle palę.
<object width="425" height="344"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/0FuWMG7MH-s&hl=pl_PL&fs=1&"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowscriptaccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/0FuWMG7MH-s&hl=pl_PL&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>

Pit napisał(a): Wczoraj osiągnąłem niebotyczne temperatury: na dole 4 stopnie, u góry 1 stopień a prawie 80 stopni wody w układzie
Panie kierowniku! Jak jest zima to musi byc zimno!