BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Aura dzisiejszej nocy pieknie dopisala
idealne warunki do slizgania
snieg nierozjezdzony, a chwilke przed wjazdem do garazu przestalo sypac.
takie warunki, a ja jak na złość miałam nockę w pracy
dobranoc wszystkim 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
Właśnie wyszłam sobie do ogródka... masakra. Ja chcę wiosnę. Wolę już wielkie wiosenne roztopy i wszelkie niemiłe rzeczy jakie się z nimi wiążą.. Ale nie śnieg...
Do zoba dziś na sali
Do zoba dziś na sali
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):Właśnie wyszłam sobie do ogródka... masakra. Ja chcę wiosnę. Wolę już wielkie wiosenne roztopy i wszelkie niemiłe rzeczy jakie się z nimi wiążą.. Ale nie śnieg...
Olka ale jak to ladnie wyglada,wszystko takie obsypane sniegiem
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
Podczas deszczu, gdy wiatr wieje
slychac Mazde jak rdzewieje.
Dobrze ze sypie i jest paskudnie bo nei cisnie mnie mocno brak mojego wymarzonego passata kombi lub czinkuoczento w holenderskim gazie
Będzie epicko

Olka napisał(a):Do zoba dziś na sali zeby
Będzie epicko

Less roof, more fun

Fiveopac masz paska w kombi
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=89102 nawet zimówki w gratisie 

ach to przepraszam, znajdziemy coś innego 
Fiveopac napisał(a):niestety musi byc srebrny bo nie widac na takim kolorze brudu

srebrny,w dizlu,z automatem.marzenie

MX3 – Rest In Pieces 05.03.2012
W łikend pressgirl będzie gościć w naszym mieście. Jakaś szprotencja z tej okazji? 
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
loockas napisał(a):Sprawdźcie galanta, to loockas też zagości
loockas, wiesz, że jak miałbym czas, to byłbym pierwszy. Obecnie mam taki okres, że spać czasem nie mam kiedy. Serdecznie przepraszam (...) Oczywiście wszyscy inni to lenie patentowane
loockas, ja się nie znam na samochodach, także sorki 
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 8 paź 2009, 11:09
- Auto: evo9
Pit napisał(a):Serdecznie przepraszam (...)
No nie wygłupiaj się. Rozumiem
Pit napisał(a):Oczywiście wszyscy inni to lenie patentowane
I wkopałeś kolegów
Pit napisał(a):Oczywiście wszyscy inni to lenie patentowane
loockas – jutro wieczorem z Julkiem jak będzie pasowało właścicielowi robimy kolejne podejście.
Szkoda tylko, że samochodu nie mozna zobaczyć za dnia, pewnie więcej byśmy zobaczyli.
Ogólnie mam prośbę do osoby z chęciami i możliwościami.
Potrzebuję tester a dokładnie diodę LED, eezystor 1000 Ohm ( czyli 1kOhm).
Oczywiście
Schemat:
FEN ----[<]----[1000Ohm]---- +B
Tester, który był w posiadaniu Julka niestety zagubił się w ferworze walki przy zakupie Xeda9, o czym sam zainteresowany właśnie sie dowiaduje.
Sorry Juli, ale mieliśmy przez jakiś czas takie świecie, że się nie upilnowało.
Ostatnio edytowano 7 sty 2010, 19:40 przez ADHD, łącznie edytowano 2 razy
hehehe
ladnie ladnie
bedziesz splacal w naturze do konca swych dni
Spoko – olac to. Zrobie sobie nastepny
Co do Galanta to probowalem przed chwila dzwonic do sprzedajacego – na razie zero odzewu. Sprobuje za chwile.