BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
jeździ, jeździ, stoi często na tyłach Focusa przy bloku vis a vis bazyliki (może właściciel często robi tam zakupy)
jest jeszcze złoty beż na Toruńskiej i gdzieś chyba się jeszcze przewija najstarsza bydgoska zielona która też stała zawsze na rogu Piotrowskiego przy Ossolińskich
racja Pit Buick Riviera taki "nowy krążownik" jest naprawdę git, swego czasu też jeździł po bydzi czarny
minimalnie bym się tylko przyczepił do proporcji tego samochodu, na żywo widać lepiej – muskularny wręcz gigantyczny przód i ten chudziutki tył
pozdro MSB
jest jeszcze złoty beż na Toruńskiej i gdzieś chyba się jeszcze przewija najstarsza bydgoska zielona która też stała zawsze na rogu Piotrowskiego przy Ossolińskich
racja Pit Buick Riviera taki "nowy krążownik" jest naprawdę git, swego czasu też jeździł po bydzi czarny
minimalnie bym się tylko przyczepił do proporcji tego samochodu, na żywo widać lepiej – muskularny wręcz gigantyczny przód i ten chudziutki tył
pozdro MSB
Ostatnio edytowano 3 sty 2010, 14:07 przez ADHD, łącznie edytowano 1 raz
Ogólnie wszystkie stare Amerykańce są fajne
Było Mazda 323 BG 1.6 16v, Mazda Mx-3 1.8 V6, Mazda 323f bg 1.8 GT, Mazda 323f BA 1.5 16v, Mazda 323f BA 2.0 V6, 323f Bj 2.0 DiTD
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
Jest Mercedes Clk W208 2.3 Kompressor
Będzie Mx-5 dla mnie lub Mazda 6 dla rodziny :)
ADHD gdybym nie małego boom to by było wszystko po mojej myśli 
Ekipa z czwartkowych spotkań na sali tortur!
Nadal jesteście chętni na cotygodniowe tortury?
Dajcie znać, bo jeśli tak – jutro idziemy do szkoły wklepać nasze czwartki w grafik
Dajcie znać, bo jeśli tak – jutro idziemy do szkoły wklepać nasze czwartki w grafik
"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
- Od: 25 sie 2008, 22:20
Olka napisał(a):Ekipa z czwartkowych spotkań na sali tortur! oczko Nadal jesteście chętni na cotygodniowe tortury?
Dajcie znać, bo jeśli tak – jutro idziemy do szkoły wklepać nasze czwartki w grafik usmiech
Eche
Less roof, more fun

Już nie mogę się doczekać, wypadłem już z rytmu i znowu będą zakwasy 
- Od: 6 mar 2008, 23:15
- Auto: 6 (GH)2.0 '09
MX-5(NBFL)1.8 '01
poprzednio:
6 (GY) Sport Wagon 3.0 V6 (AJ) 2004
626(GF,FS),MX-6(GE,KL-DE),323F(BJ,RF)
chętni, obecni
też się nie mogę doczekać aż znowu skopię wam

![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
też się nie mogę doczekać aż znowu skopię wam

"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
montanka napisał(a):też się nie mogę doczekać aż znowu skopię wam
co nam chcesz skopać?? ha ha, miejmy nadzieje, że potrenowałaś trochę przez święta, aby nam dorównać formą i talentem
w tym m-cu dwa piątki – dzieci mają ferie
także 100 zł do płacenia plus Titosław speszal bonus w wysokości 10 zł
także 100 zł do płacenia plus Titosław speszal bonus w wysokości 10 zł

"Może, pomyślał, nie ma czegoś takiego jak dobrzy i źli przyjaciele. Może są po prostu tylko przyjaciele, ludzie, którzy będą przy tobie, kiedy ci coś dolega, i pomogą ci, byś nie czuł się zbyt samotny. Może to ludzie, dla których warto przeżywać strach, mieć nadzieję... i żyć. Być może są to ludzie, za których warto umrzeć, kiedy trzeba. Nie ma dobrych przyjaciół. Nie ma złych przyjaciół. Są jedynie ludzie, których pragniesz i z którymi chciałbyś być – ludzie, którzy mają swoje miejsca w twoim sercu. "
Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
A ja chciałem tak skromnie zaprosić was na mały spocik do Grudziądza który odbędzie się 17 stycznia 2010r. o g. 14:57 na parkingu przy McDonald'sie ul. Włodka 13.
Jakbyłby ktoś chętny to serdecznie zapraszamy.
Oprócz Grudziądza będzie ktoś z Płocka i prawdopodobnie z Torunia.
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Siwus dobra dobra już ja te wasze "talenty" znam
Olka to ćwiartki czy piątki w tym miesiącu?
Olka to ćwiartki czy piątki w tym miesiącu?
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
Fiveopac, montanka, czwartki – 2 najbliższe, godz. 20:30
Wzięło mnie się i pomyliło, przepraszam 

Stephen King, "To"
Stephen King, "To"
ja tez chetny ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
iceman150 napisał(a):A ja chciałem tak skromnie zaprosić was na mały spocik do Grudziądza który odbędzie się 17 stycznia 2010r. o g. 14:57 na parkingu przy McDonald'sie ul. Włodka 13.
Ja niestety nie przyjade bo nie mam mazdy
Olka napisał(a):Fiveopac, montanka, czwartki – 2 najbliższe, godz. 20:30 usmiech Wzięło mnie się i pomyliło, przepraszam głupek
No to git, bo piatki mi wybitnie nie leżą
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):Ja niestety nie przyjade bo nie mam mazdy
Możesz podjechać rowerem
Wszyscy mile widziani więc spokojnie i bez mazdy można wpadać
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
Olka zakochana czy jak?
szkoda, że to pomyłka, piątki by mi lepiej pasowały
Fiveopac przecież masz Mazdę na półce
proszę Państwa już kocham napęd na tył po dzisiejszej wizycie pod Galerią a potem pod Lidlem
Fiveopac przecież masz Mazdę na półce
proszę Państwa już kocham napęd na tył po dzisiejszej wizycie pod Galerią a potem pod Lidlem