KRAKÓW
PeKa napisał(a):Nie, Tolek ten, którego wrzucałem w czaterii.
Aaa widzisz – widziałem, że na pewno gdzieś coś itp. itd.
A co potrzebujesz o nim wiedzieć? Jakieś foto dodatkowe chcesz czy wrażenia live
Nie bardzo się na Seatach znam – a Toledo to już w ogóle – choć to pewnie taki Leon tylko z kufrem
Dopisano 20 lut 2015, 13:13:
No to wrzucam – zdjęcia MPS'a są jakie są – nie robić uwag (żona robiła telefonem – lepszych nie będzie)
Przyznawać się czyj to?!
Potwierdzam, że MPS ma blachy z Krakowa (UM Nowa Huta), tj: KR _C___.
Postaram się zwiedzieć o nim nieco więcej
Ostatnio edytowano 20 lut 2015, 17:09 przez xRafalx, łącznie edytowano 1 raz
Powód: Cytowanie siebie
Powód: Cytowanie siebie
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM
Panowie wiem, że temat był już poruszany, ale zapytam...
Co z naklejkami regionalnymi? Są takowe? Można jakoś je zdobyć?
Z przyjemnością nakleił bym taką na klapę bagażnika!:)
Co z naklejkami regionalnymi? Są takowe? Można jakoś je zdobyć?
Z przyjemnością nakleił bym taką na klapę bagażnika!:)
-
Axela!
- Od: 5 maja 2014, 22:14
- Auto: Mazda3 BK Z6 2004r, HB. Winning Blue 27B <-- Było.
Jest Mazda 3 BP SKYACTIV G 2019 HIKARI. https://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtop ... 2&t=212463
Akcja była jednorazowa Paolo zamawial i był konkurs na wzór. Aktualnie tylko opcja ori ze sklepu klubowego bo to co mieliśmy to wyszło
- Od: 22 maja 2010, 12:43
- Auto: 323F BA / Z5 '97 + BRC SeQuent MY10 & Triumph Speed Triple 955i SE
No chyba, że Paweł ma gdzieś projekt
i da się dodrukować.
-
& Marta
- Od: 25 kwi 2014, 11:37
- Auto: Mazda6 GH '08
MazdaSpeed 3 BK '08
Dodrukować na pewno się da tylko ze mała ilość wogole się nie kalkuluje albo będzie problem z wydrukowanie małej ilości. Paweł pewnie ma projekt bo on załatwiał druk trzeba tylko uderzyc i najlepiej zorganizować chętnych z forum żeby to rzeczowo ogarnąć i żeby tydzień po akcji nie było zaginionych chętnych
Oczywiście, że mam ew. można coś nowego zrobić. Pogadamy na spocie.
A odnośnie imprez w najbliższym czasie to Podbeskidzie wybiera się w nasze góry – można by ich odwiedzić, 26.04.2015 japan cars podbeskidzie robi otwarcie sezonu w bielsku (z tego co widzę to będzie na nim Japan Elite i pewnie inni się pojawią), a w maju impreza na Podhalu się szykuje.
A odnośnie imprez w najbliższym czasie to Podbeskidzie wybiera się w nasze góry – można by ich odwiedzić, 26.04.2015 japan cars podbeskidzie robi otwarcie sezonu w bielsku (z tego co widzę to będzie na nim Japan Elite i pewnie inni się pojawią), a w maju impreza na Podhalu się szykuje.
Ja bym się chętnie pisał, a co reszta na to? 
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
xRafalx napisał(a):Ja bym się chętnie pisał, a co reszta na to?
Jak dla mnie terminy zaproponowane przez Paolo są jeszcze zbyt odległe aby zadeklarować się w 100 % ale jak tylko czas pozwoli to chętnie bym się wybrał
Takie małe pytanko mam. Znacie to auto?? Możecie coś powiedzieć na jego temat??
http://allegro.pl/mazda-323-gtx-bf-1-6- ... 52859.html

Beny napisał(a):Nie kojarzę żeby coś takiego na spoty przyjeżdżalo.
Kilka razy pojawiło się na spotach
Beny szkoda... Ale następnym razem może się uda!
Co do wyjazdów fakt są to odległe terminy, ale można wstępnie już się zadeklarować i umieścić je w swoim kalendarzu
Co do wyjazdów fakt są to odległe terminy, ale można wstępnie już się zadeklarować i umieścić je w swoim kalendarzu
-
& Marta
MazdaSpeed 3 BK '08
Ten wypad to dla mnie bajka, jak najbardziej się piszę 
- Od: 24 lis 2014, 10:16
- Auto: Mazda Rx8
1,3 192Km
2005r
wypad do Białki jest na pewno ciekawy byłem w tamtym roku na zamknięcie sezonu i może motoryzacyjnie szału nie było ale organizacja przyzwoita nawet na klub były wjazdówki na kotelnice więc na atrakcje nie można narzekać poza tym atmosfera elegancka
nie wiem jak będę stał z czasem ale tego raczej sobie nie odmówię, co d wypadu z podbeskidziem to już pasowałoby się deklarować bo na pewno będą robić rezerwacje ekipa bardzo elegancka ale obawiam się że nie wyrobie terminowo bo zaczynam drugi semestr od przyszłego tygodnia. A co do reszty eventów to jak czas pozwoli
Paolo napisał(a):Oczywiście, że mam ew. można coś nowego zrobić. Pogadamy na spocie.
Ja odpadam – zajęcia na uczelni od 8.00 do 18.50
MTS napisał(a):Takie małe pytanko mam. Znacie to auto?? Możecie coś powiedzieć na jego temat??http://allegro.pl/mazda-323-gtx-bf-1-6- ... 52859.html
lukasz.b napisał(a):Beny napisał(a):Nie kojarzę żeby coś takiego na spoty przyjeżdżalo.
Kilka razy pojawiło się na spotachZ tego co wiem na właściciela mówią "Konik". Na forum nie jest zarejestrowany. Auto często widziane pod blokiem na ulicy Ugorek. Nawet na google maps jest
Nie jestem pewien, ale chyba to z mojego bloku gość – w każdym razie na 99% widuje na parkingu przy Ugorku
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
Aaaa jeszcze odnośnie Toledo (ktoś pytał wcześniej) – niestety nie miałem okazji podjechać do Lusiny
- Od: 29 gru 2014, 22:45
- Auto: Mazda 3 BK Active
Rocznik 2005 (Model 2006)
Hatchback 1.6 MZR 105 KM