ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
http://mapy.google.pl/maps?q=50.272647, ... 01929&z=16

Uploaded with ImageShack.us
spotkajmy się tam, gdzie zielona strzałka

Uploaded with ImageShack.us
spotkajmy się tam, gdzie zielona strzałka
Zgłaszał ktoś obecność mazdaspeed na tej imprezie? Znajomi z klubu seata wcześniej rezerwowali miejsca i podawali konkretną liczbę aut. O ile pamiętam to koszt wjazdu to 15zł od łebka. No chyba, że wchodzimy tylko jako widownia. Wtedy chyba auta zostają na miejscu wydzielonym jako parking.
hm... a mamy co pokazać?
poza tym nie mamy pewnej ekipy, a dla 3-4 aut nie ma co cudować z wystawianiem się w środku. więc wejdziemy jako kulturalni widzowie.
takie moje zdanie
takie moje zdanie
Ja nie mam zamiaru nic rezerwować, tylko pytam, bo w temacie tego zlotu ktoś pisał o wjeździe całą ekipa. Po drugie to raczej jest już po możliwości rejestracji klubów. Po trzecie to nie trzeba nic pokazywać
Ale racja, dla kilku aut nie ma sensu się błaźnić. Z innej znowu strony MS raczej w naszych rejonach nigdy nie brało udziału w tego typu imprezach. Nie wiem jak wygląda SCP teraz, ale w 2007 to była tragedia i raczej nie widział bym tam naszego klubu.
Sezon się kończy, na jesień trzeba koniecznie zorganizować jakieś latanie po wyrazowie, coby nie było, że my tylko chlejemy cały rok i mało zlotów stricte motoryzacyjnych robimy
Sezon się kończy, na jesień trzeba koniecznie zorganizować jakieś latanie po wyrazowie, coby nie było, że my tylko chlejemy cały rok i mało zlotów stricte motoryzacyjnych robimy
Ja i tak wjade 
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
Ej kurna teraz tak patrze, to nie ma w piątek cyklona? Wtf 
A mylisz się, bo byliśmy jednego roku na SCP jako Mazdaspeed normalnie wystawieni wśród innych klubów i nawet część osób brała udział na ćwiartkę
loockas napisał(a):Z innej znowu strony MS raczej w naszych rejonach nigdy nie brało udziału w tego typu imprezach.
A mylisz się, bo byliśmy jednego roku na SCP jako Mazdaspeed normalnie wystawieni wśród innych klubów i nawet część osób brała udział na ćwiartkę
Poznasz głupiego po postach jego

- Od: 23 sie 2006, 20:59
- Auto: Prelude BB9
michi napisał(a):A mylisz się, bo byliśmy jednego roku na SCP jako Mazdaspeed normalnie wystawieni wśród innych klubów i nawet część osób brała udział na ćwiartkę
No to widzę, że bardzo się udała impreza skoro już w następnych latach jej nie powtórzono ze strony MS
Ja chyba się już starzeje, ale wizerunek tego klubu wygląda znacznie poważniej na indywidualnych imprezach niż takich masówach dla fanów F&F
hmm, jak poskładam w te parę deszczowych dni auto do kupy bo znowu rozebrane to wpadnę W KOŃCU:P a szanse są duże i możemy wjeżdżać na "imprezę"
albo i wchodzić pieszo, zasadniczo nie planuję tam wizyty ale z wami może może. Pozdrawiam!
przepraszam was wszystkich za zamieszanie ale niestety spóźniłem się o ponad godzinę pod silesię i do tego nie ugadaliśmy konkretnego miejsca więc po 30 minutach szlajania się po silesii w poszukiwaniu jakiegoś skupiska Mazd odpuściłem temat bo i pasażerowie mnie poganiali
http://www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 1 sty 2009, 18:33
- Auto: Było 626GD Coupe 2.0i16V '89
Było MX-6 GE 2.5V6 '93
Było Xedos CA 1,6 16V '94
Jest Millenia TA 2,5V6 '95
A u mnie wszystko stanelo pod wielkim znakiem zapytania bo chory jestem i jeszce ta pogoda

- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
spoko, do soboty sie wykurujesz.Kevin9118 napisał(a):A u mnie wszystko stanelo pod wielkim znakiem zapytania bo chory jestem i jeszce ta pogoda![]()
szamaj witaminki, grzane piwko i jeszcze niech Cie kobieta dobrze w nocy wygrzeje

Radex84 napisał(a): Kevin9118 napisał(a):A u mnie wszystko stanelo pod wielkim znakiem zapytania bo chory jestem i jeszce ta pogoda![]()
spoko, do soboty sie wykurujesz.
szamaj witaminki,
Radek

- Od: 24 lut 2008, 12:20
- Auto: *626 GW 2.0 TurboRF 98r.
* Toyota Avensis Verso 2.0 PB+LPG automat Exlusive 04r.
* było C8 2.2 PB+LPG Exlusive 03r
* było Meriva B 1.4 PB+LPG (fabryczny) 120KM 16r.
* było Astra 4 sedan 1.4 PB+LPG (fabryczny) 140KM 16r.