GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
hehe sorki że Ciebie spowalniałem
ale kuni mi zbrakło bo ja mam tylko 88 kucyków i do tego w komorze gazowej
Choć fakt faktem że połowa drogi leciałem na benzynie bo mi gazu zbrakło a tankuje tylko shell 
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
ooo a co ja widze za avatar u huhera
a o prawa autorskie ktoś się zapytał?
hehehe żartuję;) mi też się podoba 
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
iceman150 to ruszjacie z kopyta! Trzeba isc za ciosem
Z wlasnego doswiadczenia powiem tylko, ze nie ma co sie pytac ludzi, kiedy komu pasuje tylko robic spoty – regularnie. Rzucic konkretny termin i miejsce i robic zapisy. W trakcie jezeli wiekszosci nie bedzie pasowac to na pewno to zauwazysz i dogracie wspolnie dogodny dla wiekszosci termin. Na poczatku pewnie beda przyjezdzac 2-3 osoby ale z czasem sie rozkreci i motywacja dla reszty bedzie inna widzac, ze cos sie w regionie dzieje 
Hehe nie ma co szaleć ja sam przyznam że ciężko u mnie z czasem więc na pewno nie będe tego ciągnął 
iceman150 moze warto sprobowac na tyle ile ma sie mozliwosc?
Widze, ze brakuje Wam takiego lidera-organizatora spotkan.
sq2jul napisał(a):Widze, ze brakuje Wam takiego lidera-organizatora spotkan.
Między innymi, ale i uczestników pewnie też
iceman150 napisał(a):ale i uczestników pewnie też
uczestnicy sie znajda jak beda spoty. Nie ma spotow – nie ma uczestnikow. U nas tez na poczatku roku (wiosna, poczatek lata) byla straszna lipa. Zdarzaly sie takie spoty, na ktorych bylem tylko ja z Lukaszem. Potem Lukasz zaczal konsekwentnie organizowac spotkania i z kazdym kolejnym bylo juz nas coraz wiecej. Takze IMHO nie ma co sie przejmowac poczatkowym brakiem uczestnikow – spotykac sie w 2-3 auta, regularnie a z czasem namaluje Wam sie calkiem pokazna ekipa
iceman150 napisał(a): Ja to z chęcią udam się na jakiś regionalny zlocikMoże coś w temacie Torunia wypali
Fajnie by bylo. Jednak w naszym regionie (mowie o calym kuj-pom) ostatnimi czasy jest niestety lipa
sq2jul napisał(a):w Toruniu takze niewiele sie dzieje.
Żekłbym nawet że u nas więcej się dzieje niż w Toruniu
sq2jul napisał(a):iceman150 moze warto sprobowac na tyle ile ma sie mozliwosc? Widze, ze brakuje Wam takiego lidera-organizatora spotkan.
lider dostał długiego bana

iceman 150 – Julek ma wielką rację, pozatym jest Was tak niewielu, ze szybka ustawka na koma jest najlepszym rozwiązaniem
s p o n t a n, s p o n t a n, s p o n t a n
Oddelegowalibyśmy Wam naszą koleżankę Montanke, żeby Was rozruszała ale niestety ma zaległosci w Bydgoszczy.
Nowa forumowiczka a nie zamulała jak niektórzy.
Tu nie chodzi o to, żebyście przy – 10 oglądali i podniecali się samochodami, ale fastfód, luźne rozmowy, spotkania na mieście bez zadnej okazji to jest najlepsze na start dla Was.
Najpierw bądźcie zgraną grupą a następni członkowie sami się znajdą.
Ponad rok temu przyjechałem na swojego pierwszego spota, jak bym zobaczył grobową atmosferę i to, że ludzie gadają ze sobą "luźno" pewnie bym nie pojechał ak szybko na następnego.
Atmosfera była na duzy plus Pit i Fajw staruchy z Bydgoszczy przyjeli mnie spoko.
Poznałem wtedy Olkę, Siwusa, Otika, Golmarka.
A dalej widać jak się potoczyło.
mój pierwszy spot

ADHD napisał(a):Oddelegowalibyśmy Wam naszą koleżankę Montanke, żeby Was rozruszała ale niestety ma zaległosci w Bydgoszczy.
Z chęcią bysmy przyjęli taki dar i jej żółte autko
ADHD napisał(a):lider dostał długiego bana
No właśnmie na ostatnim spocie zastanawialiśmy się czemu jeszcze nie napisał nic bo myślelismy że jego ban już się skończył
A atmosfera i u nas jest luźna i spoko
MRk wybacz, że nie zapytałem, ale tak mi się spodobało, żę oo
Narzucisz mi jakąś grzywne i bedziemy kwita
A co do naszych spotów w Grudziądzu, może i racja ustalic stały termin koło tego McDonalda kupi sie frytki kole postimy przy smaochodach chcociaz chwilke pogadamy przejedziemy sie gdzieś fotki pstryknie i do domów, i jak to bedziemy powtarzac lepiej sie poznamy to wtedy łątwiej nam bedzie organizować wspólnie coś wiekszego, bo w Grudziądzu Mazd jest mnustwo wiec na pewno kilka ludzi spokojnie da rade wciągnąc.
Narzucisz mi jakąś grzywne i bedziemy kwita
A co do naszych spotów w Grudziądzu, może i racja ustalic stały termin koło tego McDonalda kupi sie frytki kole postimy przy smaochodach chcociaz chwilke pogadamy przejedziemy sie gdzieś fotki pstryknie i do domów, i jak to bedziemy powtarzac lepiej sie poznamy to wtedy łątwiej nam bedzie organizować wspólnie coś wiekszego, bo w Grudziądzu Mazd jest mnustwo wiec na pewno kilka ludzi spokojnie da rade wciągnąc.
- Od: 19 kwi 2009, 17:57
- Auto: Mazda MX-3 1997 1.8 V6 LPG
huher dobrze gada – polac mu 
No to kto poleje
To może jako, że nikt się nie kwapi to może jak żuce dzięn tygonia który w miare powinien wszystkim pasować czyli NIEDZIELA. Moim zdanie godz 16-17 i teraz pytanie, robimy co tydzien po prostu tylko żeby przyjechac kupić sobie głupią cole chwilke pogać i do domów, czy raz w miesiącu np w pierwszys tydzien miesiąca.
To może jako, że nikt się nie kwapi to może jak żuce dzięn tygonia który w miare powinien wszystkim pasować czyli NIEDZIELA. Moim zdanie godz 16-17 i teraz pytanie, robimy co tydzien po prostu tylko żeby przyjechac kupić sobie głupią cole chwilke pogać i do domów, czy raz w miesiącu np w pierwszys tydzien miesiąca.
- Od: 19 kwi 2009, 17:57
- Auto: Mazda MX-3 1997 1.8 V6 LPG