BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
powiem tak niestety nie bedzie mnie dzisiaj na koszu nocka w pracy takze ci co beda niech bawia sie dobrze
pozdro i godnie reprezentujcie nasz klub w weekend na lotnisku
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Siema Wszystkim!
Z przykrością musze stwierdzić że na lotnisku mnie nie będzie
Z powodów takich że tacie samochód uszkodzil i ma w naprawie a musi jechać do pracy z mamą a ja będe musiał siedzieć w domu i pilnować która jest w wieku i stanie takim że sama w domu nie może być
Bardzo żałuję... Ale jest możliwość bym wpadł ale to dopiero po 14 koło 14,30 a wy do której planujecie tam być i do której jest impreza przewidywana??
Z przykrością musze stwierdzić że na lotnisku mnie nie będzie

- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=35184
Przejdz na strone Festiwalu,to link,który Ci wkleiłam.Tam szybciej uzyskasz odp.Ja mysle,że wytrwali zostają do niedzieli.Mam nadzieje,że pomogłam a przynajmniej chciałam pomóc.Mam nadzieje,że poznamy się
siara88 napisał(a):Ale jest możliwość bym wpadł ale to dopiero po 14 koło 14,30 a wy do której planujecie tam być i do której jest impreza przewidywana??
Przejdz na strone Festiwalu,to link,który Ci wkleiłam.Tam szybciej uzyskasz odp.Ja mysle,że wytrwali zostają do niedzieli.Mam nadzieje,że pomogłam a przynajmniej chciałam pomóc.Mam nadzieje,że poznamy się
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
Przypominam że do jutra przyjmujemy zgłoszenia ( obecność na 100%) na Spocik w Brodnicy
Kto będzie niech zgłosi się!
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=33696
Pozdro
PS. Jeśli ktoś miałby ostatecznie na ostatni moment przyjechać (tak z dnia na dzień) wtedy prosimy o kontakt ze mną, faraonką30, Bruce'em lub Cukierkiem
http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=33696
Pozdro
PS. Jeśli ktoś miałby ostatecznie na ostatni moment przyjechać (tak z dnia na dzień) wtedy prosimy o kontakt ze mną, faraonką30, Bruce'em lub Cukierkiem
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
OTIK napisał(a):Czy jest już film z konina Dzięki Panu co załatwił nam wjazd na lotnisko!
Co racja to racja ale bym sobie obejrzal filmik ze zlotu

A wlasnie panie przyjacielu OTIK dlaczego nie zjawil sie pan na lotnisku??Piknik rodzinny wskazany

- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
ello...
Panowie, co Wy na to zeby sie jakos umowic wieczorkiem nawet w dzien powszedni i jakos wybrac sie nad jeziorko?.Np o 19 na stacji Bliska...20 minut pozniej juz wszyscy na szczupaka wala do jeziora.Posiedzimy, pogadamy, obgadamy co i jak na najblizsze tygodnie i czy jest sens jeszcze zagladac na forum bo jakos nie widac tutaj zycia...(wiem wiem....sam nic wielkiego nie robie)
Co Wy na to?.
Pzdr,
ahdov
Panowie, co Wy na to zeby sie jakos umowic wieczorkiem nawet w dzien powszedni i jakos wybrac sie nad jeziorko?.Np o 19 na stacji Bliska...20 minut pozniej juz wszyscy na szczupaka wala do jeziora.Posiedzimy, pogadamy, obgadamy co i jak na najblizsze tygodnie i czy jest sens jeszcze zagladac na forum bo jakos nie widac tutaj zycia...(wiem wiem....sam nic wielkiego nie robie)
Co Wy na to?.
Pzdr,
ahdov
No risk No fun!!!
- Od: 25 gru 2005, 19:49
- Auto: Mazda 323C
no stypa straszna na forum jak by ludzie zapadli z sen letni 

a wiecie co jest najgorsze ze w czwartek znowu jestem w pracy i nie bedzie mnie na koszyku to juz 3 tydzien z rzedu za to w przyszlym tygodniu na 90% bede takze szykowac sie bede ktoil dupska
...niech się tylko otrząsnę z fali problemów i spraw, jakie mnie zalały ostatnio i zaczynamy zabawę znów
...bo faktycznie – zdechło 
Piotruś napisał(a):niech się tylko otrząsnę z fali problemów i spraw, jakie mnie zalały ostatnio i zaczynamy zabawę znów
Piotruś jak sprawa z autkiem wygląda-czy jest szansa na pozytywne rozpatrzenie sprawy?Cisza i lekki sen na forum to fakt ale mysle,że to przyczyna tego pięknego słońca.Kto nie pracuje to korzysta a kto pracuje to zapewne każdą wolną chwilke wykorzystuje na słońce
- Od: 8 wrz 2005, 14:29
- Auto: Mazda 323f BA , 1,5l , 95r Smoczyca :)
faraonka30 napisał(a):Serdeczne pozdrowionka dla Bydgoszczy
Dziękujemy
Ja już powróciłem do "świata żywych"
Zaliczyłem roczek wiec mogę iść kapu kapu
Coś nie widze wpisów młodych ....
Sira Śmiechu Miły ... obudzić sie prosze
- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
ARASOBOLEK napisał(a):Coś nie widze wpisów młodych ....
Sira Śmiechu Miły ... obudzić sie prosze acha no i Five
Oj tam zaraz nie widze poprostu widzisz tylko ze tak powiem sa one raz na jakis czas jak ma sie go

- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
Ostatnio edytowano 13 cze 2007, 20:05 przez ARASOBOLEK, łącznie edytowano 1 raz
smiechu napisał(a):niedlugo uderze po male zamowienie
Wal śmiało .... przyjmę to na klatę
A tak na poważnie to juz wystartowałem z neonami poraz kolejny wiec spokojnie możemy pogadać
A jeśli chodzi o wypad nad jakieś jeziorko to musimy coś zrobić w tym kierunku, i może do tego nawet jakiś grill .....
Całkiem niedawno madzi stukneło:

Tak tak to juz 290 tys jeszcze 10

Nie wiam panowie czy wiecie ale madzia jest jak wino ...