ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
ZSP 7 rulez
Blenda wymieniona?
- Od: 14 lut 2010, 22:32
- Auto: Mazda 626 GE KL sedan 93r.
Mazda 626 GE KL liftback 96r.
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
benny88 napisał(a):Nie nadal w bagażniku
A mam się tam przejechać ?
była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL
różowy popraw "pisownię" bo nie można Cię zrozumieć
, a jako PRezes powinieneś świecić przykładem 
sorry za OT
sorry za OT
Moja (była)
>>> K l i c k
Pozdrawiam.
ndrzej.
Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...
Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!

Pozdrawiam.

Czasem trzeba długo iść, aby dojść do siebie...

Kupię stary motocykl; JAWA, CZ, SHL, WSK 175 !!
Witam bardzo serdecznie 
Mam zamiar nabyć mazde 323f 1.5 BA i chciałbym się dowiedzieć czy znacie w Łodzi jakieś pewne miejsce gdzie rzetelnie sprawdzono by mi auto ? Chciałem jechać do Nastapolu ale jest o nich trochę negatywnych opinii, ponoć z roku na rok coraz bardziej mają w****ne na klienta.
Pozdrawiam
Mam zamiar nabyć mazde 323f 1.5 BA i chciałbym się dowiedzieć czy znacie w Łodzi jakieś pewne miejsce gdzie rzetelnie sprawdzono by mi auto ? Chciałem jechać do Nastapolu ale jest o nich trochę negatywnych opinii, ponoć z roku na rok coraz bardziej mają w****ne na klienta.
Pozdrawiam
- Od: 30 lis 2012, 15:25
- Auto: rthfghfh
rclmati napisał(a):To nie ten temat, zapraszam do czaterii, najlepiej sprawdzić na Pabianickiej w Matsuoce. Tylko czy jest sens wydawać kasę na sprawdzenie przy tak małej wartości auta ?
Generalnie zależy mi tylko na tym, żeby sprawdzić stan zawieszenia, hamulców i kompresję + obejrzeć auto od spodu, więc w sumie i diagnostyka starczy. Blacharkę już sprawdzałem i poza malowaną maską i błotnikiem wszedzie jest orginalny lakier, pogodziłem się z tym, że niebitych 323f praktycznie nie ma, a tymbardziej na sprzedaż
Do ASO myślę, że nie ma sensu jechać przy tej wartości auta, ale te 100-150zł mogę dać za sprawdzenie auta, stąd myślałem, że na forum ktoś będzie miał w miarę pewnego mechaniora, bo tak jak pisałem o nastapolu, podobno są u nich takie cyrki, że auta po czołówce są dla nich niebitymi igielkami
Ostatnio edytowano 3 gru 2012, 21:51 przez myszoskoczek, łącznie edytowano 1 raz
rclmati napisał(a):Jedź tam, http://mazda-serwis.com.pl/
Dzięki, sprawdzę jak to wygląda
Tak przy okazji mam pytanie odnośnie interfejsu diagnostycznego – w jakich mniej więcej cenach sa dostępne do tych aut ? (323f ba). Do golfa płaciłem 50zł, zakładam, że do mazdy będą droższe
viewtopic.php?f=70&t=130546&start=11460 napisz tutaj 
Generalnie, w razie czego masz jeszcze temat polecane/niepolecane sklepy i na 1 stronie wypisane adresy mechaników
Jednakże ten wydaje się być najbardziej profesjonalny i pewny 
Generalnie, w razie czego masz jeszcze temat polecane/niepolecane sklepy i na 1 stronie wypisane adresy mechaników
rclmati napisał(a):Po trzecie BG
Kusisz?

była
Mazda 323F BG
MX-6 2.5 V6 KL