ŚLĄSK – 11-11 – Widzimy się na parkingu na Nikiszowcu o godzinie 11 pinezka na stronie 450
AKS super jest.
- Od: 7 mar 2009, 13:32
- Auto: było: Mazda 323F BA 1,5 DOHC 98' SE
witam
mam pytanko odnosnie imprezy 04,09,2010 podajze katowice muchowiec. ktos sie wybiera i wjezdza autem do srodka czy tylko na pieszo:D ? ;] ponoc mazda swietuje tam swoje urodziny? i zeby nie bylo to znowu czytalem ale nie wiem czy uwaznie
hehehe
pozdro
mam pytanko odnosnie imprezy 04,09,2010 podajze katowice muchowiec. ktos sie wybiera i wjezdza autem do srodka czy tylko na pieszo:D ? ;] ponoc mazda swietuje tam swoje urodziny? i zeby nie bylo to znowu czytalem ale nie wiem czy uwaznie
pozdro
- Od: 24 lip 2007, 23:50
- Auto: 1,6 16v (BG) LPG
bodajze 323 klub bedzie przy okazji obchodzil rocznice swojego zlaozenia wtedy..piotrek159 napisał(a):witam![]()
mam pytanko odnosnie imprezy 04,09,2010 podajze katowice muchowiec. ktos sie wybiera i wjezdza autem do srodka czy tylko na pieszo:D ? ;] ponoc mazda swietuje tam swoje urodziny? i zeby nie bylo to znowu czytalem ale nie wiem czy uwaznie![]()
hehehe
pozdro
ja jeszcze nie wiem do konca czy sie wybieram
spoko. kurcze ja bym sie chetnie wybral ale zastanawiam sie czy nie zrobie sobie,im i wogole obciachu moja 323 ;] heheh
dlatego pytam czy ktos sie wybiera i ogolnie w jakim wizualnym stanie jest jego mazda
dlatego pytam czy ktos sie wybiera i ogolnie w jakim wizualnym stanie jest jego mazda
loockas napisał(a):Mnie tam bardziej interesuje czy muchowiec da się indywidualnie wynająć
Urodziny chciałeś zrobić?
-
umbesiegt
piotrek159 napisał(a):witam
mam pytanko odnosnie imprezy 04,09,2010 podajze katowice muchowiec. ktos sie wybiera i wjezdza autem do srodka czy tylko na pieszo:D ? ;] ponoc mazda swietuje tam swoje urodziny? i zeby nie bylo to znowu czytalem ale nie wiem czy uwaznie hehehe
pozdro
Ja sie wybieram
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
kevin.. a bedzie wjezdzal na lotnisko czy postawisz furke gdzies na parkingu przed?
piotrek159 napisał(a):kevin.. a bedzie wjezdzal na lotnisko czy postawisz furke gdzies na parkingu przed?
Wjezdzam na 100%
- Od: 18 sty 2010, 21:32
- Auto: Była Mazda MX-3
DOHC 1.6 16v 96r.
"Oriental red"
jest Fiat Coupe 2.0 20v 147KM
a tego 3.09.2010 pasuje Wam 18:00 ?
- Od: 7 mar 2009, 13:32
- Auto: było: Mazda 323F BA 1,5 DOHC 98' SE
trzeci post pod rząd....
Co myślicie o połączeniu spotka z odbywającym sie w sobotę Summer Cars Party?
W sensie, że spotkamy się w sobotę, przy okazji Summers.
Co myślicie o połączeniu spotka z odbywającym sie w sobotę Summer Cars Party?
W sensie, że spotkamy się w sobotę, przy okazji Summers.
ja mysle ze uzytkownik Zygu powinien dostac bana na 24H za 3 posty pod sobą
a tak Serio
to polać mu piwa! bardzo dobry pomysł bo kurna jechac na psota w piatek a na drugi dzien na ten samer kars coś tam to troche porazka, zwlaszcza jak ktos ma dalej 
poza tym nawet jak ktos ma blisko to se w piatek zakupy porobi itd a w sobote chillout
ja proponuje zbiorke o 10:00 rano pod silesia, no chyba ze jedziemy po 323 klub ale oni zbiorke maja w Czeladzi pod m1
ale nie wiem o ktorej godzinie

a tak Serio
![krzywy :]](./images/smilies/krzywy.gif)
poza tym nawet jak ktos ma blisko to se w piatek zakupy porobi itd a w sobote chillout

ja proponuje zbiorke o 10:00 rano pod silesia, no chyba ze jedziemy po 323 klub ale oni zbiorke maja w Czeladzi pod m1