TARNÓW – spotkania regionalne
kajmo odpada bo ja mieszkam lekko poza tar i straszny dojazd (śnieg) 
- Od: 23 sty 2009, 18:45
- Auto: 323F 2.0 V6 97r.
I'm working today...
- Od: 18 gru 2008, 00:24
no to szkoda, dzisiaj nic nie wyjdzie 
Gry online to spis gier MMO online w przeglądarkach. Nudne wieczory, zostawiłem Mazdę u mechanika i nie wiesz co zrobić z rękoma? Zaglądnij. Opisy gier, recenzje, trailery, spisz wszystkich gier w odpowiednich, posegregowanych kategoriach: 3d, strategiczne, akcji. symulatory, sportowe i wiele innych – tylko najlepsze darmowe gry.
- Od: 5 maja 2008, 00:33
- Auto: 323F BA 1.8l lantis 97r
Škoda Fabia II 1.4TDI '08 BNV
Ja od 2 dni próbuje skołować tą felge niestety idzie mi to jak krew z nosa... W Topicarze pytałem kazali zadzwonić w środę bo jakaś mazda ma przyjść ale nie wiedzą i tak na jakich felgach. Dramat, powoli zaczynam się denerwować
- Od: 11 sty 2009, 10:12
- Auto: Mazda 323F BA 1.5
Masz na myśli tego łysego chłopka? Tam obok jest jeszcze skup palet? Jak jedziesz w stronę Rzeszowa to po prawej stronie ?
- Od: 11 sty 2009, 10:12
- Auto: Mazda 323F BA 1.5
panowie u tego goscia jak sie jedzie na rzeszow koło palet to szkoda nawet tam jchc-cenyma jak za nowki-sam sie przekonałem, polecam TOPIKAR-ZAWSZE DOBRE CENY
Wykonuje Pomiary ilości dB- chetnych zapraszam na PW.
143,4dB i to jeszcze nie koniec ;)
- Od: 13 lut 2009, 17:43
- Auto: Mazda 6 2.3GY 03r
a ci w Ladnej sie reklamuja na allegro jako zaloz bez malowania czy cos tego typu
plLepQ ale jak jade gumniska i odbijam na Skrzyszow czy jak czworka jade na Rzeszow ?
edit : spoko juz wiem
plLepQ ale jak jade gumniska i odbijam na Skrzyszow czy jak czworka jade na Rzeszow ?
edit : spoko juz wiem
- Od: 6 sty 2008, 17:15
- Auto: Mazdaspeed Lantis 98r
Witam wszystkich tak sie złożyło, że kupilem właśnie mazde, wchodze na forum i co widze "ekipa Tarnowska"
czy w lutym będzie jakiś spot czy coś w tym stylu
PS. Jeśli ktoś by wiedział gdzie moge dostać szybe przednia do mx-3 prosze o info na PW.
PS. Jeśli ktoś by wiedział gdzie moge dostać szybe przednia do mx-3 prosze o info na PW.
- Od: 10 lut 2009, 12:37
- Auto: MX-3 1.6 SOHC
Pozdrofffki dla wszystkich mazdomaniakoff
w koncu sie obudzilismy...spoko fotkiii...
- Od: 15 lut 2009, 22:27
- Auto: mazdaRX8,
danield napisał(a):Witam wszystkich tak sie złożyło, że kupilem właśnie mazde, wchodze na forum i co widze "ekipa Tarnowska"czy w lutym będzie jakiś spot czy coś w tym stylu
Witamy
jak chcesz te szybe nowke to podjedz sobie na krakowska, tak kolo orlenu, po prawej stronie jak jedziesz od Tarnowa maja szyby i zakladaja
Ostatnio edytowano 15 lut 2009, 22:53 przez plLepQ, łącznie edytowano 2 razy
PALI TO GUME ??
- Od: 27 lis 2008, 09:57
- Auto: Civic 1,3 + podtlenek LPG