WARSZAWA – wtorek !!! spotkanie 21. 01 godz.20:00 Galeria Handlowa Bemowo
Myjk spokojnie, chłopak miał mało czasu na ogarnięcie forum tylko półtora roku.
Zapisany jestem na forum od 1,5 roku fakt. Ale nie siedziałem tutaj od roku i jakiś 3 miesięcy. Faktycznie nie zobaczyłem że jest oddzielne forum na temat zlotu. Podobno zacząłem męczyć pytaniem- spoko widzę że są tutaj ludzie chętni do pomocy (kilku takich spotkałem i dzięki im za to).
Widzę że nie ma sensu tutaj często zaglądać więc na razie za jakieś kolejne 1,5 roku.
Zapisany jestem na forum od 1,5 roku fakt. Ale nie siedziałem tutaj od roku i jakiś 3 miesięcy. Faktycznie nie zobaczyłem że jest oddzielne forum na temat zlotu. Podobno zacząłem męczyć pytaniem- spoko widzę że są tutaj ludzie chętni do pomocy (kilku takich spotkałem i dzięki im za to).
Widzę że nie ma sensu tutaj często zaglądać więc na razie za jakieś kolejne 1,5 roku.
- Od: 10 sty 2008, 09:54
- Auto: Mazda MX-3 1995 16V
TomekPerformance nie bierz wszystkiego co jest tutaj pisane aż tak mocno na poważnie. Wielu z nas pisze dla żartów, a że to jest forum i nie widać że się śmiejemy, to można niestety odebrać takie wypowiedzi opacznie.
Druga sprawa, że jest mnóstwo ludzi którzy w ogóle się nie rozejrzą, zakładają nowe tematy w nieodpowiednich działach pytając o rzeczy które były wielokrotnie omawiane...tak po prostu bo im się nie chce szukać... Więc nie dziw się też że czasem mamy "alergię".
I nie obrażaj się...przyjeżdżaj na spoty – w realu jesteśmy jeszcze fajniejsi
Druga sprawa, że jest mnóstwo ludzi którzy w ogóle się nie rozejrzą, zakładają nowe tematy w nieodpowiednich działach pytając o rzeczy które były wielokrotnie omawiane...tak po prostu bo im się nie chce szukać... Więc nie dziw się też że czasem mamy "alergię".
I nie obrażaj się...przyjeżdżaj na spoty – w realu jesteśmy jeszcze fajniejsi

good girls go to heaven bad girls go everywhere...
Wiem bo byłem na spocie. Nie obrażam się tylko wnerwiam. Nie chciałem zakładać nowych tematów tylko po prostu się zapytałem. No ale trudno następnym razem będę szukać
- Od: 10 sty 2008, 09:54
- Auto: Mazda MX-3 1995 16V
Myjk napisał(a):malutka napisał(a):w realu jesteśmy jeszcze fajniejsi
Ale tylko trochę.
o tak

-
www.czelej.net
- Od: 4 lut 2008, 02:41
- Auto: GH '10 L5 125KW
CR '08 LF 107KW
Nie obiecuję lecz na następnego spontana też mam zamiar wpaść jutro jadę na ślub mojego braciszka i znowu będę w nowym dworze tak że dajcie mi namiary gdzie się odbędzie nr tel jest w asistans-ie wlkp 
Zdobywca strony 911 nie mylić z nr. informacji i 156
http://nasza-klasa.pl/school/179242/2
http://nasza-klasa.pl/school/179242/2
- Od: 23 gru 2006, 21:31
- Auto: carisma
Siemanko
Postuje bez interesownie. Nasz region za bardzo sie na dol obsunal wiec trzeba go wprowadzic z powrotem na gore
Pozdrowionka wszystkim
Postuje bez interesownie. Nasz region za bardzo sie na dol obsunal wiec trzeba go wprowadzic z powrotem na gore
Pozdrowionka wszystkim
-
Szalotka
pinky napisał(a):TomekPerformance napisał(a):Widzę że nie ma sensu tutaj często zaglądać więc na razie za jakieś kolejne 1,5 roku.
Beso ver. 2.0??
bujaj sie
-
beso
Gibsong napisał(a):beso welcome back:)
Masz już wydatki?
dosc spore
ale dostalem CC ktore bardzo malo pali i jest frajda z jazdy
-
beso
gdzie bawimy jutro ?
- Od: 12 maja 2009, 14:53