SZCZECIN – spotkania regionalne
gleba87 napisał(a):jak nie urok to sraczka.... będę na 99%, zjechałem na szczecin, ale jeszcze muszę dzisiaj leciec na Olszynę i postaram się dojechac, a jak nie to vitem podjadę służbowym:D jakby co to dozobaczenia
a ja sobie dzisiaj 323c podjadę, muszę ją przepalić
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
No i lipa... O 18 wyjechalem z Olszyny... A 300km w 2h nie zrobie. Milego spotu i do nastepnego:)
- Od: 8 cze 2010, 19:25
- Auto: mazda 323f ba '97
qfniany aparat to i zdjęcia kijowe ale dla niedowiarków i tych co nie dali rady dotrzeć zamieszczam dokumentacje fotograficzną.
Grill dogasł, półnagie hostessy pomarzły i się na tylnych siedzeniach pochowały więc na koniec fotki strzeliłem samym naszym Madziom.
Następny spocik może gdzieś w plenerze i z lepszym aparatem (Wały Chrobrego?), pokażmy się światu:P

Grill dogasł, półnagie hostessy pomarzły i się na tylnych siedzeniach pochowały więc na koniec fotki strzeliłem samym naszym Madziom.
Następny spocik może gdzieś w plenerze i z lepszym aparatem (Wały Chrobrego?), pokażmy się światu:P

Ostatnio edytowano 15 gru 2011, 23:33 przez hacker, łącznie edytowano 1 raz
tco_tm napisał(a):Może mały konkurs międzyregionalny na najlepszą galerię ze spotu?
To trzeba bedzie sie postarac
hacker trzeba wmontowac Ci jakis awatar bo cos golo wygladasz
Prezes rzucil wyzwanie to cos wymyslimy 
to najpierw zrzuta na dobrą lustrzankę
albo wjazd do Rafała Pani do studia fotograficznego:P
btw, dopiero w domu wyczaiłem gdzie mam tryb panoramiczny i zdjęcia nocne:P
radzi89 a tak w ogóle zapomniałem spytać czy możesz podgadać ze swoją Panią czy będzie miała czas w jakieś najbliższe weekendy walnąć parę tych profesjonalnych fotek mojemu maluchowi?
btw, dopiero w domu wyczaiłem gdzie mam tryb panoramiczny i zdjęcia nocne:P
radzi89 a tak w ogóle zapomniałem spytać czy możesz podgadać ze swoją Panią czy będzie miała czas w jakieś najbliższe weekendy walnąć parę tych profesjonalnych fotek mojemu maluchowi?
Ostatnio edytowano 16 gru 2011, 00:08 przez hacker, łącznie edytowano 1 raz
radzi89 napisał(a):Prezes rzucil wyzwanie to cos wymyslimy
Next time biorę aparat i nie ma zmiłuj się
- Od: 29 wrz 2006, 14:11
- Auto: Mazda6 GG 2.0 MZR-CD 2004
Zagarne Edyte ze sprzetem i cos sie wykombinuje. Tylko wtedy trzeba byloby umowic sie w np. jakas niedziele w okolicach godz. 15 zeby jeszcze jasno bylo – wtedy fotki beda ciekawsze 
Te wszystkie fotki z dziś to chyba trzeba do archiwum spotkań. Niech ostaną dla potomności bo tak to mogą zaginąć w czeluściach internetu 
Moje Wozidło – viewtopic.php?f=312&t=125565
- Od: 10 sie 2011, 13:36
- Auto: Mazda 323f '01 2.0 16V DITD
trza rozruszać zachodniopomorskie 
Przed kontaktem ze mną skonsultuj się ze swoim lekarzem lub farmaceutą gdyż każda rozmowa nie właściwie przeprowadzona zagraża Twojemu życiu lub zdrowiu
hacker napisał(a):Radzi89 a tak w ogóle zapomniałem spytać czy możesz podgadać ze swoją Panią czy będzie miała czas w jakieś najbliższe weekendy walnąć parę tych profesjonalnych fotek mojemu maluchowi?
Przepraszam, nie zauwazylem tego fragmetu. Jasne, ze zapytam mysle, ze problemu nie bedzie – moze po swietach cos by mozna zrobic? Fajny klimat jest w domu – choinka itp.
tco_tm napisał(a):międzyregionalny na najlepszą galerię ze spotu?
Lepiej nie bo inne regiony tego mogą nie przeżyć
Wiadomo Radzi tam jest to wygrywają
"Życie jest jak badziewie na kole – raz na górze, a raz na dole."
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
Sprzedam, Ford Fokus tytanium 2013, PB.klik w link
-
Zoom -Zoom from Belgium
- Od: 26 mar 2010, 14:31
- Auto: Było CP,
Była M6 GH
Jest MX-5NBfl
Jest M3 BM Sport 2.2 Diesel Sedan.
radzi89 napisał(a):Przepraszam, nie zauwazylem tego fragmetu. Jasne, ze zapytam mysle, ze problemu nie bedzie – moze po swietach cos by mozna zrobic? Fajny klimat jest w domu – choinka itp.
No właśnie wolałbym w jakimś garażu bo moje dziecko jest... hm... jak by to powiedzieć ... szybkie i ciekawe... trzeba uważać co ma w zasięgu ręki... a choinka ma tyle bombek:P ale spoko pomysł świetny ale spokojnie Rafale, święta są dla rodziny nie będę robić Ci najazdów na chate, aczkolwiek chciałbym jakieś większe, fajne zdjęcie w antyramę oprawić i dać żonce na rocznicę ślubu. byłby bardziej oryginalny prezent niż te badyle od kwiaciarki
Spoko, jak bedzeisz chcial je robic i mial jakis termin oraz pomysl czegos chcesz to dawaj znac 
chcę jakieś zdjęcie najlepiej czarno-białe ale pstryknięte dobrym aparatem najlepiej z jakąś słodką miną jak trzaśnie:D i w antyramę walnąć. wywołam sobie sam bo chcę duże bardzo zrobić a to trza by chyba wyploterować już. Sam zanim kupię i nauczę się dobrze obsługiwać lustrzankę to ona mi wyrośnie. 16.01 mam rocznicę ślubu i do tego czasu taki prezent wymyśliłem dla żonki między innymi. wolne mam prawie każdy weekend. zapytaj Edyty czy nie miała by kiedy czasu w któryś (nie wiem czy czasem w przerwie międzyświątecznej nie wezmę urlopu)
Żeby nie było że się chwale
A ja mam pierwszą rocznice 8 stycznia 
-
Patryk
- Od: 31 mar 2008, 00:17
- Auto: Mazda 626 GD FE3N 1989 r