BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
Jak środa to nieobecny praktyki od 14 do 22 Więc lipa
- Od: 9 wrz 2006, 00:01
- Auto: 323 (BF) 1,7 D HATCHBACK '87
Chyba cie widzialem dzisiaj mily200. Stalismy na glinki/jana pawla. Akurat moj ojciec testowal jak sie jedzi, ja siedzialem na fotelu pasazera.
Kiwalem ale chyba na mnie nie zwrociles uwagi.
21 L/ 100km [tiiit] FUEL ECONOMY.
- Od: 5 mar 2007, 14:32
- Auto: Nissan Murano 3.5 V6
Mi pasuje sroda wiec jak najbardziej sie stawie
jest to wielka szkoda i wielka strata dla nas piotrus ze juz nie jestes naszym przedstawicielem... byles bardzo dobry w tym co robiles i jakos to sie kupy 3malo... jak to bedzie teraz??
Mam nadzieje ze nasze rodzinne spotkania beda w takim samym stylu jak dotychczas...

jest to wielka szkoda i wielka strata dla nas piotrus ze juz nie jestes naszym przedstawicielem... byles bardzo dobry w tym co robiles i jakos to sie kupy 3malo... jak to bedzie teraz??
- Od: 7 lut 2007, 22:32
- Auto: Niemiecki tylny napęd:P
jak nie zwróciłem uwagi taka czerwona strzała
kiwałeś mi co prawda nie odkiwałem ale przejechałem przez krzyżówke powolutku i przyjrzałem się Twojej madzi nie da się ukryć że chyba świerzo z myjki żeś nią wyjechał świeciła się jak psu jajca
mam nadzieje że bede mógł zobaczyć to autko w końcu jakoś dokładniej bardziej z bliska
pozdrawiam
kiwałeś mi co prawda nie odkiwałem ale przejechałem przez krzyżówke powolutku i przyjrzałem się Twojej madzi nie da się ukryć że chyba świerzo z myjki żeś nią wyjechał świeciła się jak psu jajca
mam nadzieje że bede mógł zobaczyć to autko w końcu jakoś dokładniej bardziej z bliska
Fiveopac napisał(a):
ARASOBOLEK napisał:
od 14 do 22
nie wyrwiesz sie na godzinke? w ramach praktyk terenowych
Nie sądze zeby się zgodzili no chyba ze ktoś ma jakieś wtyki w serwisie opla Mikołajczaka to zapraszam na fordońską
Five zrób to dla mnie
Bardzo bym chciał być na tm spociq
Na myjce w ogole nie bylem
Od odbioru od blacharza nie byla myta. Jest cala zakurzona bo stoi na parkingu gdzie jest piach i strasznie sie kurzy. To ze tak sie swieci i rzuca w oczy calkowita zasluga koloru. Nazywaja to jakos red fire. (ferrari uzywa tez tego koloru).
21 L/ 100km [tiiit] FUEL ECONOMY.
- Od: 5 mar 2007, 14:32
- Auto: Nissan Murano 3.5 V6
- Od: 24 cze 2006, 20:21
- Auto: Toyota Yaris Hybrid '19
BratCukierka napisał(a):http://forum.mazdaspeed.pl/viewtopic.php?t=33696&start=117
zapraszam usmiech
Ja nie dam rady, bede sprzatal pogorzelisko po festiwalu motoryzacji
five jakieś dokładniejsze ustalenia pytajnik
środa 19.00 tesco
Ilu chetnych na karty?
Less roof, more fun

Fiveopac napisał(a):heheeh no to mamy tlum dwoch osob
A wiesz Five dlaczego?? Bo się boją że z nimi wygramy

- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
W środę praca pochłania mnie na cały dzień i całą noc, więc kurcze chętnie skopałbym Wam tyłki w kartach, ale ten dzień odpada niestety 
Piotruś napisał(a):W środę praca pochłania mnie na cały dzień i całą noc, więc kurcze chętnie skopałbym Wam tyłki w kartach, ale ten dzień odpada niestety
Ja ja piotruś nie zalewaj boisz się
- Od: 5 lut 2007, 22:49
- Auto: Mazda 3
siara88 napisał(a):A jak reszta ekipy![]()
![]()
Ja z chęcią jednak nie podołam