BYDGOSZCZ – spotkania co piątek / Tesco lub Torbyd 21.00 – 22.30 / KFC 22.30 –> End
bede probowal – ale co do Kredensu i Starej Babci to szczerze wątpie... To se jedne z najpopularniejszych klubow w tamtej okolicy, takze rowniez moze byc juz wszystko porezerwowane.
Pit napisał(a):Oooo oooo ooo tam łaziłem, jak byłem piękny i młody
jedyny problem, że do baru trochę daleko, ale zawsze u kelnerki można było coś zamówić z dostawą
Miły, gdybym nie miał innych planów z chęcią bym się z Tobą przejechał, ale cóż.
ale szukasz tylko kompana czy doradcy 
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
foto spot jak kupisz wieksze fele ;p
–=[SzkodniK]=– –=[506112282]=– –=[790525980]=– –=[szkodnikbyd@gmail.com]=–
Info dla wybierajacych sie jutro na hamownie dot. dojazdu. Zaraz za skrzyzowaniem z Kolbego skrecamy w lewo (jest osobny pas dla skrecajacych w lewo) z Grunwakdzkiej w Skośną. Po przejechaniu przejazdu kolejowego skrecamy praktycznie odrazu (jakies 10-15m dalej) w lewo w 'pole' i jedziemy prosto kawalek. Superchip to pierwszy budynek po prawej.
to ja przygotuję listę, kto co wymontowuje z niebieskiego na moje imieniny 
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM
montanka napisał(a):to ja przygotuję listę, kto co wymontowuje z niebieskiego na moje imieniny
możemy sie zrzycić na 5-litrowy baniak oleju, żebys zawsze miała w zapasie
Siwus, Suloo jestem za, możecie nawet pozlewać ze swoich zbiorniczków
:D
"Don't you come back now? Don't you turn your eyes? And if you dare to look I'll be you waiting. You hear my prayer. Don't you turn your eyes? And if you dare to mourn I'll be you waiting..."
- Od: 12 sie 2009, 08:15
- Auto: Mazda Mx-5, 1990r, 1,6 115KM