www.mazdaspeed.pl
pawsalthemazdaguy napisał(a):Diabolo szkoda, ze teraz piszesz wczoraj zamówiłem ramki ale tylko jeden komplet....
ArteK86 napisał(a):Będę zamawiał gadżety wiec możemy się zgadać i w jednaj paczce ogarnąć. Możesz pisać na pw, wieczorem będę zamawiał.
fast driveer napisał(a):Ja też będę, odbiorę nalepy co mi je Stachan trzyma. Niedziela 17 września i 3Stawy mi pasuje.
Ktoś wspomniał że w niedzielę jest Auto Motor Show (od 9 do 17), tylko że to impreza na minimum pół dnia, żeby tam pochodzić i oglądać. Chyba że by nas wszystkich na jednym bilecie rodzinnym wpuścili
fast driveer napisał(a):3Stawy mi pasuje.
Ktoś wspomniał że w niedzielę jest Auto Motor Show
Serdecznie zapraszamy na 12. edycję Targów Motoryzacyjnych Auto Moto Show. W dniach 16-17 września 2017 po raz kolejny sosnowieckie Expo Silesia stanie się istną stolicą motoryzacji. Tegoroczne Targi organizowane są pod hasłem "Wczoraj,dziś i jutro motoryzacji"
ArteK86 napisał(a):Przy dobrych wiatrach koło 16 skończę pracę, muszę wrócić do domu i od razu wyruszam na spot.
17:00? Ewentualnie chwilę się spóźnię.
stachan napisał(a):Możemy w trakcie spotkania wjechać schodami na górę na lekką kolacyjkę np. do chińczyka
wjechać samochodami na górę...![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości
Przedstawiciele Regionów, Koordynatorzy, Zarząd