ŁÓDŹ – cykliczne spotkania Grupy Łódzkiej – czwartki 19:30 Sukcesja sektor 2B
Bartg napisał(a):Na Puszkina słabo, za stanie na zakręcie dostaniesz mandat teraz z urzędu,a dookoła pełno firm to zaraz jakiś nadpobudliwy zadzwoni po policję :/
dokładnie, policja pilnuje Della aż miło, także nie wiem czy taki spot na chwile obecną wypali.
W niedzielę Dell oblegany jest od ok 20 już przez niebieskich

Na dobry początek możemy spotkać się i pogadać, bo z g-techem będzie raczej ciężko
-
Ania_TM
Ania_TM napisał(a):Na dobry początek możemy spotkać się i pogadać, bo z g-techem będzie raczej ciężko
myślę, że takie spotkanie "integracyjne" aut różnych marek japońskich
-
Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):Ania_TM napisał(a):Na dobry początek możemy spotkać się i pogadać, bo z g-techem będzie raczej ciężko
myślę, że takie spotkanie "integracyjne" aut różnych marek japońskichteż byłoby całkiem ok
czwartek, 18 REAL, obok nas, mają takie spotkania, ostatnio same hondy, moja mazda jakoś uwagi ich nie zwróciła
-
Ania_TM
wstępne rozmowy z członkiem Honduzy stanęły na tym żeby się spotkać integracyjnie w ostatni weekend września (sobota lub niedziela do wyboru) a miejsce do ustalenia choć padła propozycja Portu bo tak pod dachem to w razie kiepskiej pogody nie będzie lało się na głowę, no i jakby ktoś chciał to może iść do sklepu albo coś zjeść 
zaś co do g-techowego spota to hmm ciężko będzie jeśli nadal będziemy mieć taką pogodę za oknem jak dziś...
zaś co do g-techowego spota to hmm ciężko będzie jeśli nadal będziemy mieć taką pogodę za oknem jak dziś...
-
Oldżitsu
Ania_TM napisał(a):Zlot jest w ostatni weekend września, a niektórzy wybierają się.
a niektórzy maja szkołę

ale to wstępny termin, nic nie stoi na przeszkodzie żeby przełożyć o jeszcze tydzień
z resztą jak wiemy nigdy nie będzie tak żeby wszystkim dogodzić
(na paintball'a tez są wstępnie chętni)

-
Oldżitsu
Oldżitsu napisał(a):Ania_TM napisał(a):Zlot jest w ostatni weekend września, a niektórzy wybierają się.
a niektórzy maja szkołę![]()
ale to wstępny termin, nic nie stoi na przeszkodzie żeby przełożyć o jeszcze tydzień![]()
z resztą jak wiemy nigdy nie będzie tak żeby wszystkim dogodzić
(na paintball'a tez są wstępnie chętni)
Szkoła w Łodzi na miejscu,a zlot we Wrocławiu, z tego co wiem 4 osoby jadą.

Niech zainteresowani spotem z Hondą wpiszą się może w temacie. Będzie wiadomo na czym stoimy.

-
Ania_TM
szkoła na miejscu ale zajęcia od świtu do zmierzchu a potem to już na nic sił nie ma
a te cztery osoby jadą na cały weekend z noclegiem czy tylko na sobotę/niedzielę?
bo jeśli na jeden dzień to następnego mógłby być spot japońskich marek

a te cztery osoby jadą na cały weekend z noclegiem czy tylko na sobotę/niedzielę?
bo jeśli na jeden dzień to następnego mógłby być spot japońskich marek
-
Oldżitsu
Jadą i wracają w sobotę późnym wieczorem
Oj tam oj tam , siły znajdą się zawsze na przyjemności
Oj tam oj tam , siły znajdą się zawsze na przyjemności
-
Ania_TM
PR przyłapany na gorącym uczynku

Ostatnio edytowano 13 wrz 2012, 20:23 przez Oldżitsu, łącznie edytowano 1 raz
-
Oldżitsu