GRUDZIĄDZ – spotkania regionalne
Padłem
Ej ludzie, co to za dzieciak?

sq2jul napisał(a):Chlopcze przestan dyskutowac na tematy, o ktorych nie masz zielonego pojecia i z pewnoscia jeszcze dlugo miec nie bedziesz. Rozumiem, ze chcesz byc zauwazony w towarzystwie ale poki co tylko sie blaznisz durnymi tekstami, trollowaniem i brakiem jakiejkolwiek wiedzy w temacie motoryzacji zgrywajac przy tym eksperta.
wiedziałem, że Julek kiedyś wybuchnie

i miałbym coś przeciwko temu gdyby nie to, iż każde jego słowo jest w pełni uzasadnione
Nokikar zastanów się poważnie nad kolejnym swoim postem na kartach tego forum.
Jeżeli Twój problem jest taki poważny to zapraszam na spota do Bydgoszczy, pomożemy Tobie.
P.S. Proszę o pisemne zezwolenie od rodziców na udział w naszym spotkaniu.
Skończ tą wielo miesięczną żenadę gdyż cały topick Grudziądza dzięki Tobie traci sens swego istnienia.
huher napisał(a):A ja mam taką nie za dobrą wiadomość odnośnie mojej Madzi:( Zawsze się tego wyrzekałem ale prawdopodobnie na początku stycznia sekwencje zakładam:(
huher nie ma co plakac
Po zagłębieniu się w poczynania dziecka od rowerków i dziewczynek ze wsi stwierdzam, że damy mu odpocząć na jakiś tydzień od forum 
No chyba tak zrobie. Dobrze, że sie chłopaki zainteresowaliście chłopakiem bo jak ktoś potrzebuje pomocy to nie szuka osób które byle badziewie napiszą, i jeszcze go posłuchają. Ja pisze o gazie wchodze na drugi dzien i czytam jakies idiotyzmy. Dobrze, że to jest chyba jedyne forum na którym takich ludzi prawie nie:)
Pit piękna Madzia, wpaniała:) Moje marzenie, które mam nadzieje spełnie:)
Pit piękna Madzia, wpaniała:) Moje marzenie, które mam nadzieje spełnie:)
- Od: 19 kwi 2009, 17:57
- Auto: Mazda MX-3 1997 1.8 V6 LPG
Rx teraz to juz pewnie zapadnie w sen zimowy ale jeszcze tydzien temu moglismy obserwowac jego debiut na torze
btw. kiedy Grudziadz sie zmobilizuje i wieksza grupa wpadnie do Bdg? 
sq2jul napisał(a):btw. kiedy Grudziadz sie zmobilizuje i wieksza grupa wpadnie do Bdg?
Jak RX się obudzi ze snu zimowego
Pit napisał(a):Po zagłębieniu się w poczynania dziecka od rowerków i dziewczynek ze wsi stwierdzam, że damy mu odpocząć na jakiś tydzień od forum
Czyżby ktoś zebrał tymczasowego bana?

Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
www.japanesetoys.eu – Forum miłośników aut japońskich
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V
iceman150 napisał(a):Pit napisał(a):Po zagłębieniu się w poczynania dziecka od rowerków i dziewczynek ze wsi stwierdzam, że damy mu odpocząć na jakiś tydzień od forum
Czyżby ktoś zebrał tymczasowego bana?
Ooooo yeah!
mi sie widzi ten 929 z ostatniego wypustu...
Taka hamerykańska limuzyna 
ten starszy moze nie koniecznie
ale ten pierwszy – baja

Kaliope napisał(a):ja bardzo lubię kwadraciaki
Jak moja druga połówka. Z nowych aut to jej się Hummer H2 podoba chyba tylko (...) Ja jestem od zawsze fanem okrągłych samochodów, ale kwadraciak 929 (HC) Coupe jest piękny
no no, proszę proszę...Bydgoszcz w Grudziądzu się udziela hehe
tak samo bym zrobił
tzn może nie wszystkie ,ale kilka bym kupil 
Kaliope napisał(a):Jak wygram w totka to będę mazdy kolekcjonować :–)
tak samo bym zrobił
Moja Miłość, Duma, i Rozrywka :) http://www.mazdaspeed.pl/forum/viewtopic.php?f=312&t=130442
MRk napisał(a):no no, proszę proszę...Bydgoszcz w Grudziądzu się udziela hehe
Nie tylko Bydgoszcz, ale i nawet Chełmno
Nie nie prędkość była O.K., tylko zakręt był za ciasny.
- Od: 19 wrz 2009, 20:08
- Auto: była Mazda 323F BA 1,5 Z5 LPG jest auto na "F' 2,0 16V